arutis parašė:
baubas parašė:
Nesuprantu, kokę jūs čia problemą randat. Nuvažiuoji į bet kurę pašarų parduotuvę (turiu omenį ten kur pardavinėja kombikormą ir t.t) ir nusiperki kiek tik širdis geidžia. Grūdai tikrai nebeicuoti. Visada važiuoju ir nusiperku sezonui kokį 10-15 kg. ir nereik sukti galvos

Na, "Kauno grūduose" tikrai kviečiais neprekiauja, ten kviečius tik superka...

Tarp kitko, šiandien pirkau "Kauno grūdų" jauko, dar neregėta produkcija, sako kažkokie sportininkai receptus kuria... Ryt išmėginsiu.

Sportrininkai kuria

.Riebiai pasakyta.Koks ten jų kūrimas.Buvo jaukai "Kibo"V.Šidlausko,tai neilgai,nors patiko,kad labai jau kvapų buvo privaryta.Kėdainių pašarūs irgi gerb.I Unikas kūrė,bet kažkas ten jiems nepavyko susitarti.Matyt Izidorius nenorėjo pardavinėti prastus pašarus po savo vardu,"žvejo takas"populiarus pagal kokybės ir kainos santykį ir tikrai dar neblogas,"Faidės"pašarai kurti spiningisto.Grūdų fabrikai turi pilna nekondicinių grūdų,štai ir yra išeitis juos sumalti,dadėti kvapų,smėlio ir vualia.Pašarai pigūs,prieinami kiekvienam ir yra ne visai kokybiški.Jei pašarus kas ir kuria,tai tik garsios firmos,lkurių ir kain a atitinkama.Sukurti maža.Laukia daugybė eksperimentų kol produktas pasiekia tiekėjus o pas mus gerai ir taip.Abejoju,ar prancūzas pirktų pašarus už 1 eurą ir dar tikėtųsi pagauti žuvies