Apie gutmix jaukus nelabai ką žinau, bet kiek teko girdėti jaukai gan neblogi

Aš kažkaip kitaip pradėjau žiūrėti į jaukus ir nelabai skiriu dėmesį į firmas kas juos gamina, aišku neperku kokių kėdainių grūdu kur žvyras su kokiom sėmenom sumaišytas

Varžybose ankščiau gaudydavau tik Sensas jaukais, bet juose stebuklo didelio nematau, kelios varžybos buvo tikrai išskirtinės šiais jaukais, bet aplamai nieko ispudingo. Ieškojau internete ir paruošima jų, ką su kuo ir kaip maišyti, tačiau kaip minėjau stebuklo juose nematau. Tad pradėjau naudoti lenkų firmos jauką, tik gaila nepamenu pavadinimo jų , galiu pasakyti jog pakelis 8lt kainuoja. Ir man jis daug geriau veikia, aišku priedus dedu panašius ką ir į sensasą dėjau, tačiau jie man puikiai dera ir nematau reikalo mokėti ~19lt už pakelį kai galiu už mažesnę kainą įsigyti 2 pakelius. Galvojau pirmą kartą pabandes tiesiog pasisekė, tačiau pasiteisino praktiškai per visas varžybas ir konkurentai šalia sedėjo žiūrint į firmas jaukų su žymiai geresniais jaukais. Tad reikia paeksperimentuoti ir manau galima tas sėkmės formules atrasti, nepermokant pinigų. Nes man varžyboms kaštuoja pasirengti trečdaliu mažiau lietuviškų nei ankščiau ,o rezultatai dar ir geresni.
P.S. Čia tik mano nuomonė