Šiandien buvo atvažiavęs StarFisch tiekėjas.Kadangi anksčiau jau buvau bandęs šiuos jaukus( pati pigiausia serija)ir jais nusivylęs, tai iš pradžių nepatikliai žiūrėjau.Šį kartą mano nuomone, tie pašarai, kur dabar pasiūlė man, skiriasi kaip diena ir naktis.Didelė jaukų serija, įspūdinga gama, gana prieinamos kainos(ypač perkant pakuotėmis), ir tikrai matosi, kad ne šiaip gaminti.Kvapas stiprus, yra tiek stambesnės frakcijos pašarų, tiek smulkesnės.Pavyzdžiui serija "Carp Tench Carassio" seriją sudaro labai stambi frakcija, o pasirinkti galima iš 7 rūšių."Super Aroma"Tai yra stipraus kvapo smulkus jaukas.Pasirinkimas net 18 pozicijų.Pačiupinėjus labai patiko "Matrix" serija.Pasirinkimas iš 10 rūšių ir 5 spalvų.Dar labai sudomino srija "Nightn Fish"Ji gaminama tik stovinčiam arba tekančiam po vienos rūšies ir yra specializuota grynai naktinei žūklei.Pasak tiekėjo, jis šviečiant mėnuliui ne šviečia, bet kažkaip išsiskiria nuo dugno.Dar viena, beja ir brangoka serija, tai "Number One".Praplėšus pakelį, pasklinda malonus aromatas, o papilus į indelį, tiesiog nustembi.Pilnas pašaras tikra to žodžio prasme džiovintų šoniplaukų ir uodo lervų.Labai įdomu, o ir rūšių 15 pozicijų.Fasuojami nuo 0,650kg., 0,85kg., 1,0kg., 2,5kg., 3,0kg., ir 6 kg.Dar kas patiko, kad kainos tikrai prieinamos.Kitą savaitę bandysiu "super Aroma" Chocolate.
Jei ką sudomino, rašykit į privatą, atsiųsiu katalogą.