SIGUTIS parašė:
Kabliukas parašė:
Paklausiu ir as...Kaip daryti,kad dzikai neskestu?Aisku,maciau per tv

,kad juos koka kolos prigirdo ir jie pluduriuoja pavirsiuje.Bet kazin kas juos paveikia:angliarugste,esanti visuose limonaduose,ar dar kas?Mane domina,kaip namu salygomis juos pludrius pasidaryti ir kiek laiko jie isbuna"nesvarumo"busenoje

.
Nu pas Kabliuką visada genialių klausimų atsiranda

O kam tau šito reikia, gerbiamasis

Visi švinus deda, arčiau dugno spaudžia, o tu vis kad tik atvirkščiai.Aš žinau atsakymą, bet tikrai pirma noriu išgirsti klausimo argumentaciją.O Geras tai šaunuolis, vos nuo kėdės nenukritau

Bandau įsivaizduoti kaip kokį litrą pinkų Kabliukas pasėmęs švikštu per rūrą orą pučia

Na,matau atspejai jau mano minti-

,juk pasisakiau,kad Gluko aukslei ruosiuosi

....ten jau viskas bus labai rimta

O ir rimtai toki varijanta bandysiu: dzikai "neskestantys" bus sumaisyti su nedadrekintu jauku(dar reikia susizinoti,kaip dzikus paprasciausiai padaryt neskestancius ir kiek laiko jie laikysis -svirkstas netinka,nes pinku daug bus

).Bus ir normalios konsistencijos aukslinis jaukas ir tas sausesnis(sumaisytas su "neskestanciom"pinkomis),kad pavirsiuje siek tiek issilaikytu ir letai skestu.Tokiu atveju auksles turetu labai vilioti vandens pavirsiuje besiraitantys dzikeliai ir auksles butu priverstos pakilti i pati pavirsiu

Tokiam triukui pavykus,butu galima jas gaudyti su lengvesne pludele ir labai nedideliame gylyje,kas padetu sutaupyti istraukimo-uzmetimo laiko.Na,tokia mintis man kilo,bandyt nebandziau,bet manau turetu pasiteisinti.O gal kas bandet taip gaudyti?