• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Jaukai ir įvairios masalų rūšys

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-12 18:17 #19262

• modis27
  • modis27 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 115
  • Gauta padėkų: 38
tai stovi pardese ir kukuruzai indelis arba kiti produktai,atoiares pabandyk nelaikyt saldytuve ir netruks surugti:) nors gal aromixam tas negalioja :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-12 18:19 #19263

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
a velnias juos zino ,:unsure:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-13 05:46 #19313

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Visi dipai,aromixai turi savo galiojimo laiką,kaip ir pašarai,todėl kol mes su jais nieko nedarome ir tinkamai laikome,nieko jiems neatsitiks.Bet kokiu atveju,tiesioginiai saulės spinduliai,kaip beje ir užšalimas neigiamai veikia visokius priedus.Kol neskiedžiate su vandeniu,nelaikote ilgai atidarytų,nieko jiems neatsitiks.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-19 09:15 #20170

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Dolcas parašė:
Na ryt žadam su Tadzium Bublių tvenkiny pažvejot,reik naujus pašarus kažkokius vengriškus išbandyti,tai matysim,kaip ten bus :)

Dolcai, gal bandysi tuos TIMAR MIX pašarus? Jeigu taip - gal žinai, kiek mažmenoje kainuoja lyninis bei karšinis pašarai? Alytuje jų nerandu kur įsigyti :S Dėkui už info. Ir, aišku, ar jie veikia? :)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-19 18:06 #20283

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Ne Timar jaukų neturiu ir manau neturėsiu.Vengrai kaip ir visos šalys,jaukų gamintojų yra daug.šiaip vengriški pašarai tikrai geri,tai manau ir Timar turėtų mūsų vandenims tikti.Reiktų intike paieškoti kur pirkti jei jau nori pabandyti.Aš visada gaudydavau su vokiškais Mosellos pašarais ir tikrai jais labai buvau patenkintas,juo labiau,kad kaina daug pigiau nei Sensas,o veikia užtikrintai,bet šiais metais jų neatvežė į Lietuvą,tai ieškau alternatyvos.Varžyboms gal ir gerai Sensas,bet kasdienei žvejybai man per brangu.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-20 17:45 #20420

• Pokstas
  • Pokstas avataras
  • Pradedantysis
  • ;)
  • Žinutės: 462
  • Gauta padėkų: 216
O aš siūlyčiau nespjauti ir į lietuviška jauką. Tarkim žvejo tako serijos: super mix jaukai tikrai neblogi, jų receptūra kurta bandant Lietuvos vandenyse,tad tikrai manau verta atkreipti dėmesį į juos,o nenurašyti mūsų jaukų kaip paskutini Š, kaip daugelis mėgsta :)
Žvejys iki kaulų smegenų ;D

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-20 18:59 #20434

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
na kaip tik atsirado Kedainiu grudu pasarai man jie labai patiko ir veike puikiai bet daba kazkaip pagedo jie nebeperku ju :no:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-21 04:08 #20443

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Pokstas parašė:
O aš siūlyčiau nespjauti ir į lietuviška jauką. Tarkim žvejo tako serijos: super mix jaukai tikrai neblogi, jų receptūra kurta bandant Lietuvos vandenyse,tad tikrai manau verta atkreipti dėmesį į juos,o nenurašyti mūsų jaukų kaip paskutini Š, kaip daugelis mėgsta :)

Visiškai pritariu išsakytom mintims nes pats ne vienus metus su jais dalyvaudavau varžybose :yes: O mėgėjiškai žūkliai aplamai nematau geresnių jaukų iš lietuviškų.Visas pliusas tame, kad vienas iš gamintojų daug metų pats dalyvaudavo varžybose ir su tais pašarais šauniai pasirodydavo.Tikrai palaikau Žvejo takas produkciją ir siūlau ieškoti bei pirkti :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-06-21 04:08 nuo nėra.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-27 20:19 #21288

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 417
Pradedančiajam labai sunku gaudytis pašarų įvairovėje ir jų prieduose.Gal kas galit atsiūsti nourodą kaip "subalansuoti" pašarus, baziniai,aromiksai, antraktoriai,pašarų spalvos ir tt...
8-)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-27 23:30 #21307

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
aras parašė:
Pradedančiajam labai sunku gaudytis pašarų įvairovėje ir jų prieduose.Gal kas galit atsiūsti nourodą kaip "subalansuoti" pašarus, baziniai,aromiksai, antraktoriai,pašarų spalvos ir tt...

O tai gatava nusipirkt nebutu paprasciau ? Cia as klausiu kai nelabai zinantis ? :unsure:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 00:36 #21308

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Kad gatavų, pilnai paruoštų manau nebūna, o gal prisiskaičiau nusenusios literatūros
8-)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 04:06 #21312

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Aras visiškai teisus - galutinai paruoštų jaukų niekada nebūna.Patarti galima būtų tikrai, bet nenoriu būti vėl užsipultas, kad kišu, peršu visiem tą sportinę žūklę todėl Aras patarsiu kada gyvai susitiksime.Yra tikrai pigių, gerų variantų, o čia nesiplėsiu :bye:
Jums padėkojo šie nariai: aras

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 05:41 #21319

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
aras parašė:
Pašarų įvairovėje gaudytis sunku ne tik naujokui.Atsiranda naujų firmų,dingsta seni.Priedai daug maž geri visų firmų ir tinka bet kokios firmos pašarams tik reikia atsargiau elgtis su dozavimu.Kaip subalansuoti,ar suderinti pašarus vienus su kitais tai čia jau pačiam teks vargti.Be to,ne kiekvienam telkinyje vienodi pašarai vienodai veiks.Siūlyčiau ruošiant pašarus dar atsižvelgti į dominuojamos rūšies žuvį tame telkinyje.Pašarų spalva priklausys nuo dugno spalvos,nors iš patirties galiu pasakyti,kad vasarą,rausvas ar net ryškiai raudonas pašaras teigiamai veikia žuvis,o štai anksti pavasarį,ar vėlai rudenį man geriausiai pasiteisino juodos spalvos jaukas.Kokios firmos jaukus rinktis,tai priklausys nuo piniginės storio.Siūlyčiau eksperimentuoti nebūtinai su žinomos firmos pašarais,bet atkreipti dėmesį,kad jų visada būtų Lietuvoje.Aš tarkim asmeniškai buvau atidirbęs vokiečių firmos Mosella pašarus,o šiuo metu jų Lietuvoje nebėra ir daryk ką nori.Iš brangesnių žinoma Sensas bus geri,bet jų gama ne visur pilna.Siūlyčiau pasidairyti parduotuvėje kokie pašarai yra ir ar bus galima vėliau gauti tokios rūšies jiems pasibaigus.Pigiau žinoma bus imant iš karto visą pakuotę,todėl parduotuvėje kainą gali derinti.
Jums padėkojo šie nariai: aras

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 09:10 #21331

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Jei kas man i privata atsiustu koki straipsni kaip paruosti teisingai pasara, na tarkim kuojom, karsiam, meknem, aukslem, na toki universalesni. Gali but ir keli variantai, stovinciame, tekanciame vandenyje, kazka pasiskaitinet, tai tikrai nesupykciau :cooll: Nes anksciau, tai nueidavau i parda ir pasiimdavau koki universalu jauka ir sudrekines sumesdavau i vandeni, tai tiek mano ziniu ir tebudavo :blush:
Paskutinis taisymas: 2011-06-28 09:12 nuo Pelekas.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 09:21 #21335

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Pelekas, esi kaunietis, aš irgi.Va imam ir nuvarom į tą patį Bublių tv. šį savaitgalį :blush: Manau nieko nėra geriau kaip reali praktika.Sumastysi, parašyk į privatą ar paskambink.Kiekvienos firmos pašarai turi savo subtilybių jau nekalbant apie kainas todėl čia plėsti nevertėtų.Gal Kabliukas dar prisijungtų.Ten akivaizdžiai pamatytum kaip veikia pinka, musės lerva, kvietys ar kukurūzas :blush: Dabar viskas tavo rankose :bye:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 09:33 #21337

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Ok, butinai parasysiu, jei nebus kokiu reikalu, tei tikrai mielai viska paziureciau gyvai :bye:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 09:48 #21340

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Pelekas parašė:
Ok, butinai parasysiu, jei nebus kokiu reikalu, tei tikrai mielai viska paziureciau gyvai :bye:
Žiūrėjimas nepadės.Reikia pačiam daryti klausant patarimų,kaip ir pačiam pamojuoti su botagu,o jei tik žiūrėsi,tai gausis kaip kokiam kovine filme su Čaku Norisu.Matai,kad jam suktukas išeina,o tau pasirodo klynas neleidžia :lol:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 15:20 #21353

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tai as taip ir darau, ziuriu ir kopijuoju, taip ismokstu gaudyt zuvi :cooll:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-28 16:13 #21358

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
11-puslapyje aprašinėjote tešlą iš manų. Perskaitęs prisiminiau, kad prieš keletą metų kažką panašaus gaminausi namų sąlygomis.Paimi manų kruopas, suberi į moterišką kaproninę kojinę ir po lėtai tekančiu vandeniu minkydamas plauni. Gaunasi labai lipni ir klampi vientisa masė gelsvai-žalsvos spalvos. Gaudžiau žiemą kuojas, plūdine meškere - nenuvylė, gerai laikosi ant kabliuko. Kvapų jokių nenaudojau,čia reiktų paeksperimentuoti.Kas naudoję pirktinius galit pabandyt šitą ir palygint ar yra skirtumas.Aš buvau pamiršęs,reikės ir man pabandyt vasaros žūklėj.Gamyba ilgai neužtrunka :bye:
8-)
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-06-29 17:17 #21534

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Atsakau į paklausimą - musės lervas, pinkas ir viską kas susiję su žvejyba perku Kaune, Salmo parduotuvėje.Tai sudaro 99 procentus mano perkamų prekių.Dar turiu draugų Varėnoje, Klaipėdoje ir Kabliuko pagalba atsisiunčiu ko trūksta iš užsienio :bye:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.057 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top