darkar parašė:
1. Dyzelines masinos zymiai brangesnes
2. Remontas brangesnis
3. Sanaudos panasios arba net kartas brangiau nei su dujomis ( pvz. 7l. dyzelio ir 11 l. duju, tas ant to )
Visiškai pritariu , nors reike skačiuoti. Kaip pvz. aš prieš 10metelių sakiau ,kad tik ne dujos,tik ne automatas,nes neužkūrus neužtempsi, dujų įranga streikuoja ir t.t Na ir nusipirkau kraisleriuką, o kad smagu važiuoti,žvejybinės mantos prisikrauni,na tik dujinė įranga kartais pastreikuodavo,dujų įranga atsipirko per metus.Po 4 metelių pakeičiau į naujesnį , tik su tiesiogine DĮ, tai dujukės dirbo be priekaištų.Tai palyginimui ,draugo espeisas dyzelis,mano dujos(paimu panašaus dydžio auto) ,tai mano ,tos pačios kelionės kuro kaštai būna mažesni,bet jai draugas pila lievą kurą(pigesnį) tai tada jam pigiau važiuoti. Žmonos auto irgi buvo automatine gr.dėž.,tai dujų įrangos nedėjau,nes mažai ji pravažiuoja,o jai dar pili kontroban.benzą,tai kada ta dujų įranga atsipirks

.Na dabar turiu dyzeliuką,ir nelabai jis ten pigiau man važiuoja kaip senesnis dujinis auto. Aišku automatinis variklio pašildytojas(vebasta) visą tą sumą iškele

,bet prie -20C kurti auto pašildytą variklį yra super

. Na o kaip čia chebra golfuką aprašė, tai aš turėjau senuką pasatuką ,dyzeliuką,detalės piguma,ekonomiškas,na o pažystamui audinukė byrėjo,byrėjo nuo pačio pirkimo,kad net žmogus sakė daugiau gyvenime audi auto lanku apeidinės. Taip kad kiek žmonių tiek ir nuomonių

. AI VISUS SVEIKINU SU KOVO 1 DIENA- SU PADIDĖJUSIOMIS BAUDOMIS UŽ KET PAŽEIDIMUS

.Nerašinėkite į šį forumą vairuodami