• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-03-01 18:52 #8698

• Rienka
  • Rienka avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 20
Nesvetima ir man ta sritis, tik as gal labiau elektrikas :cheer: . Be varikliu, deziu ir vaziuokles :P .
Paskutinis taisymas: 2011-03-01 18:53 nuo Rienka.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-03-01 20:52 #8723

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Rienka parašė:
Nesvetima ir man ta sritis, tik as gal labiau elektrikas :cheer: . Be varikliu, deziu ir vaziuokles :P .

Generatoriai (taip pat valdomi com) , starteriai, el. valdymas, el. diagnostika, servis paketai, (com diagnostika jau kolegos sritis :lol: ), taigi, lyg ir kolegos esam :labas: :good: :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-03-01 20:54 nuo AudriusM.

: Mano auto 2011-03-02 10:10 #8740

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
SIGUTIS parašė:
arutis parašė:
O čia jau tikrai verta dėmesio.Ir kuro sąnaudos 4.8- 7.5 :yes: Gal kas turi ar turėjo kaž ką panašaus?Blyn, Aruti, suintrigavai
Du kaimynai turi tokias kiek metu vazineja neklausiau, bet kiek jau gyvenu cia 5 metus, tai visus tuos metus jie su jom vazineja, nieko nepasake blogo, jokiu specifiniu ligu, eilines islaidos vaziuoklei ir butinai tech. prieziurai.
O sita linkas...as ji pamirsciau. masina katik parvaryta, praeitas tech, numeriai leituviski ir t.t. ir kaina maozka, joje 99% kazkas islindo rimto..ir zmogu snori atsikratyti. Taip ir man yra buve..nuperki, uzregistruoji..nr uzdedi, pist ir islenda jokia didele problema..tada deti skelbima su maza kaina kad greiciau nupirktu,kol visai nesubyrejo.. ir sakai, kad nepatiko masina arba apsiverte viskas aukstyn kojom ir turiu isvaziuoti,todel aprduodu katik pirkta masina :D Bet siaip masinos :good: pats ziurinejausi, tik tikrai normalios neikandau pagal kaina ir siek tiek salono dizainas nepatiko.
Beja del kilometrazo dar, idomu kaip atrodo vairas po tuom papildomu uzvalkalu, pavaru svirtis keista i "sustresne: tik neaisku ar del sutrumo ar del senos nusidevejimo, panale pakankamai pabraizyta ir kilimeliai gerokai sunesioti.. sunku aptiketi kad tik 180000km begusi
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Paskutinis taisymas: 2011-03-02 10:21 nuo Čebas.

: Mano auto 2011-03-02 10:42 #8742

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Čebai, 99-niais procentais pagalvojau tą patį.Parvarė, užregistravo ir parduoda.Taip juk nei vienas prekeivis nedaro su parvarytom mašinom.Kaž kas čia nešvaru

: Mano auto 2011-03-02 11:07 #8744

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
SIGUTIS parašė:
Čebai, 99-niais procentais pagalvojau tą patį.Parvarė, užregistravo ir parduoda.Taip juk nei vienas prekeivis nedaro su parvarytom mašinom.Kaž kas čia nešvaru
Siaip tikrai Siguti, siulau paieskoti, jei laiko turi, lietuvoje vazinetos auto. Dar jei iseina ziureti ne is pietu regiono..nors daug kas sako is vakaru ir saltuju krastu parvarytos rudyja labiau, bet as nesutinku, nes jos spec ir gamintos tokiai rinkai. Va as mondeo melyna is svedu turejau nesenai (nepasiseke su purkstukais, tai teko parduoti, po menesio pasivazinejimo lietuvoje...) tai ir stiklas ir sedynes sildomos ir gamyklinis webasto, masina pagaminta naudoti saltuoju sezonu, o db turiu is italu, toai net kondiske kazkaip mandriai perdaryta, kad ventiliatoriai neissijugia kol lauke nenukrenta maziau kaip +5 C, apie kazkokius sedyniu sildymus ir pan pamirsti :) italijoje ziemos nebuna juk :)
Arba kita iseitis, jei turi geru pazystamu, tai kad rastu masina tiesiai is pardavejo ussienyje (aisku kaina bus tikrai didesne, bet ir gausi tvarkinga auto) arba dar girdejau, kad chebra sukasi su uzsienio draudimo kompanijomis, uzsienyje sudauzo masina..zmogus pasiema pinigus, draudimas masina. tai va tas masinas lietuviai perka is draudimu papigiai, atkala leituvoje ir paruoda kaip uz gera. tad radus nestipriai ar vidutiniskai (be kebulo deformacijos) dauzta masina ir nusipirkti tokia..pazystami kokie nors atkaltu gerai, tai zinotum ka pirkai ir kas jai buvo, ir padarytu kaip tau,o ne kaip pardavimui ;) tokie variantai yra geriausi, tik daugumai reikia greit masinos, tad neturi laiko uzsiimti tuom. o tu laiko biski turi kaip supratau ;)

: Mano auto 2011-03-02 11:20 #8747

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Na man tikrai skubėti bėra ko.O kad iš šiauriečių mašinos geriau apdirbtos teko girdėti.Na vokiečiai, japonai tikrai nelogus modelius gamina.Ir kaip rašai, kad taip lengvai muštą (šonas arba galas) būtų tada ir kaina visai kitokia, bet prabėgimas realus ir visa kita.Aišku, per galvą nesiverčiu, bet po truputį ieškau, klausinėju.Papuls geras variantas tai ir reikės imti.Mane tik Dainiuška dėl anglų autikų biskį subalamutino.Nu bet aš taip galvoju.Nejau perdirbus pagal europietišką variantą po metų penkių, tarkim, ims varžtai atsileidinėti ar byrėti viskas? Angluose kainos tai labai paperka, bet va ta nežinomybė ir baido...
Paskutinis taisymas: 2011-03-02 11:21 nuo nėra.

: Mano auto 2011-03-02 11:24 #8748

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
:bye: gal ir nebires tie varstai bet perdarytas varijantas ne kas aisku zmones vazineja kaipo kam buna labai gerai kitiem blogiau
vakar kibo ir kibs ritoi...

: Mano auto 2011-03-02 19:32 #8786

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
SIGUTIS parašė:
Na man tikrai skubėti bėra ko.O kad iš šiauriečių mašinos geriau apdirbtos teko girdėti.Na vokiečiai, japonai tikrai nelogus modelius gamina.Ir kaip rašai, kad taip lengvai muštą (šonas arba galas) būtų tada ir kaina visai kitokia, bet prabėgimas realus ir visa kita.Aišku, per galvą nesiverčiu, bet po truputį ieškau, klausinėju.Papuls geras variantas tai ir reikės imti.Mane tik Dainiuška dėl anglų autikų biskį subalamutino.Nu bet aš taip galvoju.Nejau perdirbus pagal europietišką variantą po metų penkių, tarkim, ims varžtai atsileidinėti ar byrėti viskas? Angluose kainos tai labai paperka, bet va ta nežinomybė ir baido...
I gala mustos asmeniskai neziureciau. priekyje daug laisvos vietos...tad kebulas maziau kencia, o galas visas "metalas" gali atrodyti nedidelis smugis.. o kebulas bus deformuotas..na supranti apie ka as ;)
o del anglo viska, ir priekines lempas teks keisti puses... biski bijociau :unsure:

: Mano auto 2011-03-02 19:40 #8789

• Juozas
  • Juozas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 267
  • Gauta padėkų: 42
Anglui netik lempas reikes keisti. Yra išrenkamas pilnai visas kebulo vidus. Laidų pynė apsiverčia nevisiems modeliams, kitiems reikia ją keisti. tai yra labai kruopštus darbas, jei darys rimti meistrai, tai gal bus pusė bedos, o jei papulsi pas kokius šiknarankius, tai gali broko būti. Visas perdarytas mašinas galima atpažinti, kad tai buvęs anglas.

: Mano auto 2011-03-03 13:44 #8820

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiuo metu žurnale autobild.veidas.lt/category/naujienos/tyrimas/ yra tikrai daug naudingos info.Manau,ne tik Sigučiui padės susidaryti kai kurias nuomones apie auto,bet ir kiti ras naudingos info.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2011-03-03 13:45 nuo Dolcas.

: Mano auto 2011-03-03 16:01 #8832

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Manau dabar ir didžiausi skeptikai supras kodėl kai kurie pirkėjai ieško dyzelinio automobilio? Šiaip straipsnis nenustebino nes tai seniai žinoma tiesa.Nebent ateityje dyzelinas taptų kaip Anglijoje, brangesnis už benziną.Tada plokštelė apsiverstų, bet kol kas jau ne vienas dešimtmetis yra taip, o ne kitaip
Paskutinis taisymas: 2011-03-03 16:01 nuo nėra.

: Mano auto 2011-03-03 16:23 #8835

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
dizelis pigus pigiauses visada taip bus nes vistiek yra zmoniu draugu kurie parduoda papigeje

: Mano auto 2011-04-05 18:40 #13236

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Siulyciau pirkti auto nuo liepos menesio, nes truputi atpigs .O ar benzina ar dyzeli, tai priklauso kiek per metus pravaziuosi ir kiek metu su ja vazinesi. Jei pravaziuosi per metus daugiau nei 10000 km, tai per tris metus skirtumas tarp dyzelio ir benzino pasidengs, nes dyzelinis auto apie 3000 Lt yra brangesnis tu paciu metu nei benzininis, o del modelio, manau koks paciam patinka, tik tvarkingesni parvaryti is vokieciu.

: Mano auto 2011-04-05 18:46 #13241

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Ir dar : dyzeline auto kuro ima apie2-3 ltr maziau nei benzininis auto.

: Mano auto 2011-04-06 05:36 #13273

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
nerijus parašė:
dizelis pigus pigiauses visada taip bus nes vistiek yra zmoniu draugu kurie parduoda papigeje
NIEKADA daugiau gyvenime nepilsiu to vadinamo pigaus dyzelio.Trauka dingo,kurą rijo daugiau už ferarį.Norėdamas sutaupyti praradau ir pinigų ir nervų.Kita šneka,jei gauti pigiau iš kolonėlės Lietuvoj,tai gal ir gerai.Nežinau,pilu iš kolonėlės(beje,ne visose kuras kokybiškas,matyt primaišo ko)ir gerai.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2011-04-06 10:09 #13300

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
nekiekvienam auto tinka pigus taip sakant dyzelis jis buna is kaliningrado is baltarusijos is lenkijos visokiu lukoile riebesnis ir tai vieni riebesni buna ne kiekvienam varikliukui tinka kai pirkai volvo reikejo pasidomet apie variklius kad galetum pilti kuro be vargo ,nes man regis tavo volvoi jau aina svediskas variklis tai ir bijo jis visko ,o vokiskas variklis nebijo kaip visose volvose senesnese ir naujesnese :bye:

: Mano auto 2011-04-06 10:25 #13301

• balys
  • balys avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 27
  • Gauta padėkų: 1
o kaip japoniskam isusu 2.8tdi varikliams?

: Mano auto 2011-04-06 11:48 #13305

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
japonui manau turetu nebijoti

: Mano auto 2011-04-06 12:46 #13308

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Mano Nissanas išrankus, net nuo bačkos dugno ipylus užsidega prietaisų skydelyje varikliukas, netraukia ir kurą ryja kibirais. Į sovietskinį kurą pyliau nepamenų kokį tai priedą, kad kuras riebesnis būtų, tada buvo viskas OK.

: Mano auto 2011-04-06 13:09 #13310

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
turejau nisan primera tai jokiu problemu :good:
Paskutinis taisymas: 2011-04-06 13:09 nuo nerijus.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.050 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top