• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-04-06 13:45 #13315

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Kaip bebūtų,kokybiškas kuras yra geriau nors ir brangesnis.Man vienodai,Volvo,WW,Toyota,vistiek pilčiau tik kokybišką kurą.Kai teks keisti purkštukus,siurblį,ar dar ten kokią dalį,tai tas pigus kuras per gerklę išlys.Žinau,nes ne vienam taip buvo.Beje,apie tai pernai per kažkokią laidą eksperimentą rodė.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-04-06 15:19 #13325

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Man tai idomei atrodo kai zmones sako kad tai Baltarusiskas ar rusiskas kuras yra blogas .Negi ten naujos masinos juo nevazineje ar jom atskirai gamina kura . Buna parveza kura su fura kurei ne puses metu nera.ir vaziuje juom ir nieko nesidaro

: Mano auto 2011-04-06 15:26 #13326

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Va va, ir aš taip galvoju. Sėkmingai pyliau ir pilu į "Astrą" isuzu variklis 17 DT, daug metų ir žalią,ir raudoną, netgi ruda yra pasitaikiusi, iš rusyno ar dar velnias žino iš kur. Ir nieko , dabar dar važiuoja. Aišku ir rusyne yra ir brangesnios ir daug pigesnios salerkos, taip kad jeigu gauni po pigiaja nupirktos , velnias žino kokio dar caro palikimo salerkos, tai ir kyla problemos.

: Mano auto 2011-04-06 15:42 #13329

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Tai va nereikia imti is bet kur . Nes buvo atvejis lygtais Marijampoles raj kai nepazystamas pasiule pigiau kuro zmogelis susigunde ir paeme nemazai litru ,oten pasirodo apacioj vanduo ,o ant virsaus salerka

: Mano auto 2011-04-06 16:17 #13331

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
parveza gaisenos pigiausia benza ,o sako kad 95,uztat taip ir gaunas

: Mano auto 2011-04-06 16:21 #13333

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Tokiu atveju,kai apacioje vanduo,o virsui saliura-ne vienas atvejis yra buves.Del rusiskos ir baltarusiskos saliaros-galiu duot ranka nukirst,kad tikrai prastesne,nei,kad musu degalinese.Ne visi varikliai ja vienodai toleruoja,vieni geriau ja virskina,kita prasciau+dar priklauso kurioje vietoje pati saliara pirkta,nes rusai irgi i ja kazko primaiso,kad daugiau jos butu ir jiems pinigeliu nubyretu.Kai jus su tokiom masinom vazinejat(Opel Astra ir kiti "limuzinai"),tai turbut nezinote,ar nepastebejote,kad Rusijoje i prabangesnius automobilius pila kuro prieda,kad pagerintu jo kokybe.Pats su Rusisku ir dyzeliu ir benzinu esu vazinejas ir viskas gerai buvo.Bet tuo metu ir mano masinos senesnes buvo.Kuro filtrai tikrai greiciau uzsikemsa,ta ypac ryskiai pastebejau per skaidrios plastmases papildoma benzino filtra.Kol vazinejau Lietuvoje,tol filtras svarus ir sviesus buvo,bet tik uzsipyliau Rusijoje benzino,kai nedaug pavaziaves pamaciau,kad filtras is sviesaus i juoda pavirto.Manau naujesnems masinoms tas rusiskas kuras nelabai gerai,nebent priedus pilti,o ziema isvis nepavaziuosi be zieminio priedo.
Astrus....

: Mano auto 2011-04-06 16:26 #13337

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Varguoliu tema... pasakytu UAB "meslitos" arba kitaip "malti katinai ir varles" direktorius S.Poska :lol:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: Mano auto 2011-04-06 16:33 #13338

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Esu pylęs pigesnį kurą gautą iš kolonėlės Lietuvoje ir viskas gerai.Manau pavojinga pirkti iš nepažįstamų kanistrose,ką ten gali žinoti,ko jie primaišo,kad tik didesnis kiekis gautųsi.Yra Utenoje toliau nuo miesto kolonėlė,tai joje visada kuras pigiausias,bet kas užsipila ten benzo,tai mašina praranda traukimą,sunkiai kuriasi ir kuro sunaudoja daugiau,tai kai pagalvoji,argi sutaupai tuos kelis litus.Tokia kolonėlė buvo ir Kėdainiuose(gal ir dabar ten taip pat)tai užteko užsipilti vieną kartą ir daugiau ten nebevažiuoju,o žiema piluosi tik statoil degalinėse.Nors ten ir brangiausiai,bet jokių problemų ir prie -25 neturėjau.

: Mano auto 2011-04-06 16:35 #13340

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Nu jo pas mus geras kuras ipylem vienoj kolonkej tipo labai geroj kuro i Mersa kuris nebuvo nuvaziaves ne 2000km ir kompas sistema uzblokavo. Iskvietus firmos atstovus kis kuriu buvo pirkta nustate kad blogas kuras ir issiveze masinuka. Nuo to laiko stengiuosi to tinklo kolonelese kuro nesipilti tai va taip

: Mano auto 2011-04-06 16:40 #13341

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tai ir pas mane,kai užpyliau blogą kurą,kažką ten paukščių kalba(italų)irgi rašė,bet važinėjau dantis sukandęs,nes daugiau kaip 2000 apsukų nesukildavo ir iš mano 100kw.liko koks 30.Išvažinėjęs daugiau kaip puse bako dapyliau iš statoilo ir viskas susitvarkė.

: Mano auto 2011-04-06 16:44 #13344

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Matai Dolcai tas kuras is Statoilo ir buvo piltas

: Mano auto 2011-04-06 16:51 #13345

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Nežinau,bet Kėdainiuose to dar nebuvo.Gal sakau kada kolonėlėje kuras prie pabaigos visokio brudo prisiurbia,tai tada gali pasitaikyti bet kur.Nežinau aš tos sistemos,bet taip manau.Jei kuras taip ir toliau brangs,manau ne vienas užsipilsime kažkokio brudo net neįtardami.

: Mano auto 2011-04-06 16:51 #13346

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Blogo kuro ir pas mus pasitaiko,to nepaneigsi.Bet jei pastoviai kura piltumeites rusijos degalinese,tai tokiu panasiu remonto iskvietimu butu kokius 8 kartus daugiau.Ta ir norejau pasakyti,kad visumoje RU ir BL kuras prastesnis,nei pas mus.Beto pas mus dar gali bloga kura pardavusia degaline prigriebti ir nuostolius tiketis atgauti,ko nepavyks rusijoj,ar pas lukasenka padaryti-tave pati prigriebs degaline iskviesdama milicija.
Astrus....

: Mano auto 2011-04-06 17:06 #13348

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Nu jo prigriebsi tik daugiau vargo ir nervu bus nei naudos.Viena karta bandziau pasiaiskyti kaip yra kai atvaziuoji duju uzsipilti su nevisai pasibaigusiu baku ir pripila duju10litru daugiau nei bako talpa.Ttai pasake kad pas juos viskas tvarkoj tipo pas jus duju iranga netvarkinga.Aisku po kiek laiko kolonke su tokiais fintais uzsidare

: Mano auto 2011-04-07 04:52 #13374

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Jei pamatėte degalinėje cisterną atvežusią kurą - nesipilkit, važiuokit į kitą. Išpilant kurą sukelia visokį "š" nuo talpyklos dugno, reikalinga bent 5 valandos, kol viskas nusistos... B)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: Kabliukas

: Mano auto 2011-04-07 15:29 #13401

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
na biciuliai kad vandens nepapultu pilant is kanistro ,reike pilti per agro plevele joje lieka vanduo kuris buvo salerkoi ir visoks brudas ,beje gaudavau rusiskos rudos ji bjauriai smirda ir maziau nuvaziuodavau su ja db gaunu biski brangiau bet baltarusiskos svarios geltonos ir nesmirda tikrai nebloga ...
vakar kibo ir kibs ritoi...

: Mano auto 2011-04-07 18:45 #13437

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Kuras i koloneles vezamas is Mazeikiu ,tik kiekviena kolonele deda savo priedus,p.z statoilas deda daugiau priedu ,atsei purkstukai geriau dirba ir kuro masiau srebe.

: Mano auto 2011-04-07 18:47 #13440

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kuro srėbimas dar priklauso nuo tarpinės tarp sėdynės ir gazo :lol:

: Mano auto 2011-04-07 19:24 #13448

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Ir nuo bato svorio

: Mano auto 2011-04-08 05:10 #13472

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Su nedapilimu visur taip ir nieko tu čia nepadarysi.Taigi jie kitaip neuždirba :angry:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.092 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top