• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-02-28 15:34 #8521

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
nerijus parašė:
1998m tai 2,5 variklis geriause ,o naujesne nuo 2000m tai 1,9

O kaip su varikliais 1998 - 2000m? Va kas mane domina svarbiausia.Senesni autikai audinių nedomina, naujesni dėl daugelio priežaščių irgi nežavi.Klausimas apie šiuos metus ir 1.9ltr.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-02-28 16:22 #8536

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
nuo 98 iki 2000 1,9 yra geresnis o nuo 95 iki 98 2,5 geresnis ka dar suzinot ponas ?B)
vakar kibo ir kibs ritoi...
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 16:24 nuo nerijus.

: Mano auto 2011-02-28 16:26 #8538

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
nuo 98 iki 2000 1,9 yra geresnis o nuo 95 iki 98 2,5 geresnis ka dar suzinot ponas ?B)

Ačiū, ponas, kad nieko daugiau lyg neklausiau

: Mano auto 2011-02-28 16:28 #8540

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
gerai ponas tada :clap:

: Mano auto 2011-02-28 17:06 #8554

• Rienka
  • Rienka avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 20
Gal as kaip auto meistras galesiu ka patart.Kreipkites jei kas bus idomu ;) .

: Mano auto 2011-02-28 17:08 #8555

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Rienka parašė:
Gal as kaip auto meistras galesiu ka patart.Kreipkites jei kas bus idomu ;) .

Bratans, o kur dar kreiptis? Manau čia savo nuomonę išsakysi dėl aukščiau parašytų minčių

: Mano auto 2011-02-28 17:23 #8561

• Rienka
  • Rienka avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 20
Apie Audi motorus ten viska gerai susake. Kas apie dyzelius, tai lydeka teisus, japonai visada buvo aukstumoj. Uzvedus ziema nebuna jokiu pasipurtymu, nereikalingu dumijimu. Prancuzai prastesni. Viena is pagrindiniu salygu norint, kad dyz motoras ilgiau tarnautu, neskubeti tik uzvedus vaziuoti.Tegul bent jau 5 min pasyla.Bent jau tiek. Ir vasara nereikia to uzmirsti. Pagrindine galvuciu trukinejimo priezastis, salto motoro privartavimas :S .

: Mano auto 2011-02-28 18:23 #8570

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Kas liečia dėl pašildymo,tai tikrai.Jei lauke koks -15,tai užkurūs mašiną iš pradžių gazo nepriima,o pašildžius keletą min.viskas susitvarko.Kaip rašo Nierka,nereikia prievartauti :cha:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2011-02-28 19:03 #8576

• darkar
  • darkar avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 112
  • Gauta padėkų: 22
As nemazai masinu turejes, bet dabar apsistojau ties Subaru. Ner geresnes masinos :) Pravazumas, eksplotacija... tiesiog pasaka. Pas mane Subaru Legasy 95m 2 l benzinas/ dujos. Sanaudos iki 11 l duju. Vaziuojant 150 km/h, ji man valgo apie 11 l.m Trukumai: rudys, brangokos dalys ( tik, jos retai genda) Dabar pirksiu tokia zmonai, tik su automatine deze ir Outback'a. :good: :good: :good:

: Mano auto 2011-02-28 19:16 #8583

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Pasiūlymas: jei Sigitai tau nereikia tik išeiginės mašinos - tokią jau 5 metai turi mano žentas, varikliukas 1,9 tdi labai puikiai dirba, važiuoja kaip benzininė, talpi, minkšta ir t.t.
auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/volkswagen-golf/id-1206905
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 19:16 nuo Arutis.

: Mano auto 2011-02-28 19:20 #8584

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
nieko ji neminksta golfas lieka golfu ji ne masina

: Mano auto 2011-02-28 20:05 #8590

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
nerijus parašė:
nieko ji neminksta golfas lieka golfu ji ne masina

Per daug kategoriškai nerijus sakai kad golfas ne mašina. Važinėja žmonės ir dauguma džiaugiasi nes pigi išlaikyti, pakankamai paprastos konstrukcijos ir tikrai gan patikima. Ne kiekvienas juk gali važinėti Tauregu ar VW Phaeton. Kiekvienas pagal savo galimybes. Dauguma to golfo tikrai net nekeistų į naujausia mersą, nes ten net rato pasikeisti be klaidų trynimo bort kompiuteryje negali.
Visos yra mašinos, vienos geresnės kitos ne tokios geros bet visomis žmonės važinėja ir beveik visi giria tik tą kurią turi.
Tik čia Lietuvoje vis dar vyrauja mandrumo sindromas (užsienyje ši liga jau praėjo), kai kiekvienas stengiasi turėti kuo mandresne auto, nors kartais net į baką neturi už ką pilti, bet svarbiausia ji labiau blizga už kaimyno. Automobilis- ne prabangos objektas, o tik susisiekimo priemonė iš taško A į tašką B. Tokia mano būtų nuomonėlė. ;) :bye:

: Mano auto 2011-02-28 20:25 #8593

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Viskas remesia i pinigus, i kokias norim kad atliktu funkcijas masina, miestui ar ir daznai uzmiestyje vazineji, tik plentas ar ir dazna bekele... turejau dvi mazdas 323f BG atverciamom lempom ir paskui BA naujesne. tai jei vaziuodavau i moletus kokius ar i vilniu i susirinkima, tai po keliones noredavosi tik gero masazo duso ir lovos, nes tai miesto masinos, jos greitkelyje (nekalbu apie bekele, nes nors truputi sniego ar maziausias kupstas ir jau dugnu viska sluoji) kosmaras, kietos, bloga garso izoliacija..0 komforto. bet islaikymas kapeikos. asmeniskai as, kai bus normaliai pinigeliu, vel pirksiu allrauda vien del adaptyvines pakabos.atostradoje kaip formule prilipes prie zemes leki..bekeleje varai daug geriau uz dauguma parketiniu ir nevisai dzipu. vo :good: masina buvo.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: Mano auto 2011-02-28 20:26 #8594

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kiekvienas renkasi auto pagal išgalęs ir galimybęs.Visos auto reikalauja priežiūros ir nesvarbu,ar tai golfas,ar mersas.Vieno dalyko tikrai nesuprantu,kokių velnių dėti dujinę įrangą?Gal kas galit parašyti rimtą argumentą?Jei nori taupumo,pirk dyzelį,nors aišku dalys brangesnės bus kas liečia dėl variklio,o važiuoklė vis tiek ta pati.Jei kuris parašysit,kad žiemą su užkurimu sunku,tai paneigsiu.Pasikeiskit filtrus,užpilkit kokybišką kurą ir jokių problemų.Auto turi tarnauti žmogui,o ne taip,kad šveičiu,blizginu ir nevažinėju.Juk moterį irgi turime ne dėl to,kad tik valgį gamintų :cha: Šiaip tikrai,kas neturėjęs auto,tai iš vis sunku ką išsirinkti,o šiaip,kai čia kažkas rašė,tai su juo pilnai sutinku,kas ką turi,tai ir giria.Aš apie savo auto nuomonę parašiau ir nieko neslepiu.Gražu,komfortiška,nenuvalkiota ir retoka.Žvejybai :no: Važinėjimui :good: Geriausiai būtų aišku turėti kelias auto,bet tai ne kiekvienam įkandama.Kas ieško sau naujos auto,tai tikrai labai sunku apsispręsti.Vienos vagiamos,kitos nepatvarios,o tą kurios norime,neįperkamos.

: Mano auto 2011-02-28 20:27 #8595

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
na taip cia gali but diskusiju diskusijos sakau tiesai i akis taip kam pagal kisene kam kaip tevas vazineja su golfu labai dziauges pigios detales kuro ima 5 l zveju masina ir ttt... db variklis uzkale /......ji tikrai kieta masena vazinejau su 2 3 4 5 penktas gal da nieko tik ne tie seni trantalai s ir tiek

: Mano auto 2011-02-28 20:41 #8597

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dėl dujų. Aš Dolcai važinėju su dujomis. Kodėl??? Todėl kad per kiekvieną miela dieną pravažiuoju ne mažiau 150 km. Per mėn gaunasi iki 3000-4000km. Paskaičiavus kas pigiau tai jei būtų dyzelis kas mėnesi prarasčiau apie 200- 250 pinigiukų. Per metus virš 2500 pinigiukų, o tai jau šis tas. O dar sudėkime tai kad ne pirma dešimtis metų jau taip važinėju kiekviena miela diena.... Neturiu nieko prieš dyzelį bet mano situacijoje jis jau neapsimoka, ypač kai dabar taip kainos sukilo. Kalbant apie pati varikli, tai sutikite benzino variklis mažiau tuština kišeną remontams.
Apie dyzelą žiemą galiu tiek pasakyti. Ne filtruose esmė. Pirmas reikalas geras, geros talpos ir geros momentinės srovės akumuliatorius, antra pakaitinimo žvakės, gera kompresija ir būtinai sintetiniai variklio tepalai. Tai pagrindiniai dalykai kurie reikalingi žiemą dyzeliui. Na kuras savaime suprantama jei užšals tai niekas nepadės. :bye:

: Mano auto 2011-02-28 20:45 #8599

• darkar
  • darkar avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 112
  • Gauta padėkų: 22
1. Dyzelines masinos zymiai brangesnes
2. Remontas brangesnis
3. Sanaudos panasios arba net kartas brangiau nei su dujomis ( pvz. 7l. dyzelio ir 11 l. duju, tas ant to )

: Mano auto 2011-02-28 20:48 #8600

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Dolcai, galiu klysti, bet as taip manau, kad nupikrti benzinine masina su zymiai mazesniu kilometrazu, zymiai geriau islaikyta ir nenudrozta, yra daug daugiau galimybiu, nei dyzeli...nes tai visiems darbiniai arkliukai..mazai kuro ryja, reiskia imones ar kas daug vazineja masina.. man tai pagrindinis argumentas. na ir sakyk ka nori, jei masina perki bent dviem trim metams ir masina reikalinga daugiau, nei nuvaziuoti sekmadieni iki baznycios ir iki turgaus bulviu parsivezti,tai tos dujos atsipisk su kaupu.
grubiai skaiciuokim, nes senai nesidomejau kainomis.
pirma sumokesi uz benzinine masina pigiau!
antra, remontas kainuos pigiau !
tarkim duju iranga 2000 lieuvisku
per metus nuvaziuoju apie 50 tukst. km.
dyzelis 100km/7 l.(imkim vidurki miesto ir uzmiescio) kaina tarkim 4.20lt
3500l.*4.2=14700lt.
duju tarkim ima 10 l. kaina takim 2.30 lt.
5000*11500 lt.
jau skirtumas 3200lt. dar atsizvelgiam i pigesne ir maziau nudrozta masina, i pigensius remonto kastus, tylesni variklio darba ir bebejo geresnes komplektacijos masinas, nes kur benzinas ir kuo galingensis ten daugiau prideta navarotu skirtu komfotui.
Nors kaiciai labai pleminarus,nes net neziuriu kokiso duu kainos ar kiek dabar kainuoja duju iranga, bet plius minus...pati esme ir kita nuomone issakyta, tai mano argumentai del dujines irangos. ienoje masinoje esu turejas..tai jokiu problemu neturejau per metus laiko..ir dar su reduktorium buvo, o ne tiesioginio ipurskimo.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 20:51 nuo Čebas.

: Mano auto 2011-02-28 20:48 #8601

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
bet gamikliskai masina neiseina su dujomis tu pats taip sugalvoji jai masina iseis is gamiklos tai reiske taip turi but neisradinet dviraciu nieko tos dujos nepigiau vazineju su dizeliu labai dziaugiuos kad ne benzas

: Mano auto 2011-02-28 20:59 #8606

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kaip kas ir rašė,kiekvienas savo auto giria.Jei kas perkate anglišką variantą,tai paskysiu tiek kiek žinau.Pirma,tai valytuvai nenuvalys jums po kairę,o tai labai būtina,antra,teks keisti ne tik vairą,bet ir lempas.Jei aš neteisus,paklauskit Rienkos.Kas pigu,dar nereiškia kad gerai.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.063 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top