Kęstutis rašo:
[/quote] Aš prieš gerus ,gerus metelius buvau susidūręs su šia auto. Tiksliau ieškojau ir pažystamas kaip tik V6 2,5l kvatro universalas turėjo parvaręs na vienu žodžiu rankos tirpo-nooriu...(pilna elektra,koža,automatas). Bet dėl to rankų tirpimo, mane žadėjo ligoninėn(siūlė net Žiegždrius

) ,jei aš ją pirksiu. Reziume- V6 2,5l varikliai turi rimtų problemų(VELENĖLIS,JO PAKEITIMAS),nes tiesiog jį patartina profilaktiškai keisti kas tam tikrą km skaičių,nes jam nuėjus remonto kaštai dar pakyla.Konsultavo kaimynas,nes pas jį auto remontuoju.Pamatęs kad jo paaiškinimai man rankų tirpimą nemažina,jis pasiūlė pasiskambinti kas prekiauja variklio detalėm.Na ir ką, užsuku į Aleksoto turgelį, pas pažystamą,prieš tai dar pasiskambinau pažyst.motoristui, verdiktas abiejų buvo vienodas-''jei tu neturi kur pinigų dėti,tai pirk,o šiaip tave pas daktarus reike vežti,jei tau yra išaiškinta 3-jų žmonių išaiškinta o tu vis dar galvoji.'' 2,5l senesni varikliai (iki 1997m) yra super ,jie 5-ių cilindrų.Na o jei naujesnį A6 , tai patare 1,9l.Kaip jie sakė,kad nors 1,9l komplektacija būna prastesnė nei 2,5l,bet ir kaina auto didesnė, o tai aš galvoju ,kad irgi šioks toks rodiklis. Taip kad Siguti mane atkalbėjo tie kurie tvarko tas auto,pardavinėja detales. Turiu ir pvz. kur pažystamo uošvis 2metus atvažinėjo su toke A6,pardavė ir sakė kad kitokios auto kaip ši, nepirktų. Taip kad visada bus tų nuomonių, ir visos tos auto yra geros kol jos negenda. Būtų neatkalbėją, tai dabar arba būčiau šią auto gyręs arba peikęs. Persidarinėja anglas gerai,tik aišku nuo meistrų priklauso. Nes , tas bičas kur tą A6 norėjau pirkti iš jo ,audi, wolsfag,testuoja kompu,tvarko. Tai pas jį nemažai atvažiuoja galus susitvarkyti,nes tai tas neveike,tai pradeda kas nors durniuoti. Tai va tiek, ką aš asmeniškai patyriau,o finalas MB 290E universalas 1998m. ir aš juo labai patenkintas,nors kuro sanaudos ne audi, bet vistiek super
Kęstai, nuoširdus dėkui už paaiškinimą kurį išgirdau ne iš pirmo žmogaus dėl 2.5ltr. variklio ir dėl 1.9ltr. variklio.Va dėlto ir sukasi akys į 1998-2000 A-6 modelį su 1.9 varikliuku.Sužinojau dar vieną pliusą - pats pigiausias (neduok Dieve) dyzelinio variklio remontas (`1400lt) irgi tik 1.9 litražo.Jau ne vienas girdžiu šnibžda-bėk nuo 2.5litro.Na šiauip mane elektra, koža kt. pribambasai nežavi.Esmė geras kėbulas ir patikimas varikliukas.Ech tie 6litrai 100km paperka visgi.Labai dėkui už išsamų pasisakymą visiems parašiusiems.Blyn beliko tik su tuo anglu išsiaiškinti-verta perdarinėti ar ne