• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-02-28 05:08 #8479

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Chebra, ten juk bajeris buvo, jis ne mano sugalvotas :) Manau, čia turimi omenyje gan seni laikai, kai Fordai toli gražu nebuvo idealios mašinikės, o apie rūdis išvis nekalbu :unsure: Nepamenu, nuo kurių metų pradėjo eiti cinkuoti kėbulai (ar ne nuo 99?) - ir viskas stojo į savo vietas :good:
Sigutis neatskleidžia pinigų sumos, skirtos šiam reikalui, tad labai sudėtinga kažką patarti. Aš jo vietoje žiūrėčiau universalus šių gamintojų:

Opel - Siguti, nebijok, Opeliai dabar - tikrai geros mašinos. Superinė važiuoklė (praktiškai negenda, labai minkšta), geri varikliai, o ir su korozija Opelis, kaip ir Fordas, susitvarkė :good:
Volvo (kažkas buvo įmetęs nuorodą)
Ford
BMW

O šiaip svarbiausia - mašiną nusipirkti tokią, su kuria būtų važinėjęs tvarkingas šeimininkas, tuomet ir pinigėlių mažiau reikės sukišti :uj:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-02-28 06:08 #8481

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dainiuška, o kaip sužinoti kurios mašinos savininkas tvarkingas, o kurios ne?Tai juk neįmanoma.Antra, kaip minėjau t ką turėjau tikrai nepirksiu - opelių, prancūzų, dujinių ir benzininių autikų.Man tai jau praeitis.Dėl naujų opelių irgi labaaaaaai dyyyyyyydelis klaustukas.Kaimynas turi opel astra trijų metų, o durelės jau apačioje su rūdimis.Klausiu kodėl?Sako taigi juk valdiška mašina, ko čia stebėtis.Taip ir nesupratau kodėl po 3m eksplotacijos tą "valdišką" rūdys užpuolė?Na o jumorą mes visi suprantam, Dainiuška, tik savaip jį kiekvienas priimam ane

: Mano auto 2011-02-28 06:13 #8482

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Laukiu dar Nerijaus atsakymo dėl audinės.O šiaip tai man rimtesni agumentai būna tų vairuotojų kurie nupirkę autiką bent 5m su juo važiuoja nes aš taip mastau jog jei gerą autiką nupirkai tai ir parduoti neskubėsi.Aš nekalbu apie tuos kurie versl iš to daro.Taigi kas ir mūsų daugiau 5 metų varinėja(ne valdiška tik) su ta pačia auto?Parašykite pliusus, minusus?Aš saviškę po 11metų eksplotacijos jau "išgirti" spėjau.Taigi....
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 06:15 nuo nėra.

: Mano auto 2011-02-28 06:35 #8483

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Va, Dainiuška, buvau užmetęs ir į šitą model akį auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/ford-connect_tourneo/id-1202252 Paperka savo pigimu, bet kas iš to.Draugas turi 1:1 tokią.Pirko dviejų metų, o dabar jau 4metai jai ir jau aiškiai matosi pirmosios rudys ant durų ties rankena :no: Va tau ir naujos kartos autikas su korozijos "apsauga".Ką manai dėl to?
Ir dar buvau akis nukreipęs į auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-corolla_verso/id-1207718 bet pamatęs kiek ryja saleros vėl atšokau.Va ir išsirink kad gudrus.Galvojau ir apie volveką, bet Dolcas jau atsakė - žema.Teks grįžti vėl prie lietuviško varianto.Na passatai dar domina jei tik nerūdytų ir geras variantas būtų...

: Mano auto 2011-02-28 06:51 #8485

• balys
  • balys avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 27
  • Gauta padėkų: 1
as 8 metus turejau subaru legaci 2.0 benzinas karavanas.keiciau tik sankaba.dabar turiu opel frontera 2.8tdi.mano poreikiams svarbu pravazumas.opelis vokiecio pakeltas.tampau priekaba su valtim bus/kaiman 3.7m ir grybavimas.dar turiu 19 mersa 92m benzinas jau 12m mazai su juo vaziuju,kolkas remonto nereikejo.

: Mano auto 2011-02-28 07:25 #8487

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Mano nuomone,jei jau pirkt auto,tai pirkti tokią,kad paskui nereiktų savęs klausti kodėl aš ją pirkau.Pravažinėjau su Mitsubishi Lancer 8 metus ir aplamai jokių problemų neturėjau,bet kaip sakoma viskam ateina galas.Kai ieškojau sau mašinos,tai pirmiausiai išsikėliau sau tokius reikalavimus:Tik universalas,tik ne vokiška ar prancūziška,tik dyzelis,tik mehaninė.Varijantų vistiek buvo daug.Tiko ir toyota avensis,ir honda akord,net ir subaru legasy(gaila,bet jai pinigų neužteko)Pasiskaičiau forumuose,tai toyotą dėl skuro siurblių keikia,honda ten kažkas su važiuokle,o apie volvo labai daug blogų atsiliepimų neradau,tai ir nusipirkau.Mašina tikrai būtų superinė,jei ne tas jos žemumas.Volvo V40 dar nieko,normaliai tas aukštis,o jau V50 grynai plento mašina. Ir kodėl švedas iš universalo taip išsityčiojo?Matyt sekantį kartą reiks kažką iš XC serijos žiūrėti,arba markę keisti.Vokiškos nepirkau dėl to,kad labai jau jas vagys mėgsta,o prancūzam su elektronika negerai.Aiušku yra ir korejietiškų tų mašinų,bet man kažkaip jos pasitikėjimo nekelia,nors kiti važinėja ir nieko.Norint nusipirkti mašiną,pirmiausiai reiktų išsikelti sau reikalavimus ko iš auto tikiesi.Niekaip dar nesuprantu tų žmonių kurie perka benzininę,o po to deda dujas.Papildomas vargas.Tai nesikuria,tai nevažiuoja.salonas prasmirdęs,o ir bagažinėje vietos kiek užima.čia aišku tik mano nuomonė,taip kad didelio dėmesio nekreipkit.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2011-02-28 07:43 #8488

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Manu Sigitai, kad tu jau labai aiškiai žinai ko nori, ir ko nenori. B) Tolimesni tvęs įkalbinėjimai ir pasiūlymai nebeturi reikšmės... O man ydomu, iš kur tu sužinojai kiek Corolla Verso ryja kuro? Jei vidutinės sąnaudos 5,6 yra daug - tada nežinau... :unsure:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2011-02-28 07:59 #8490

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Ir dar - Siguti, norėjai lyg universalo, tačiau atsiųstose nuorodose vienas automobilis - vienatūris, kitas - nei nežinau, kaip jie vadinasi, bet kad berods tikrai ne universalas...
Na, o kad prieš tai mašinos savininkas buvo tvarkingas ar ne - galima atskirti pagal daugybę dalykų. Žinoma, atskirsi tik vietoje apžiūrinėdamas, o ne internete pagal nuotraukas :) Salono išvaizda, vairo, diržo, sėdynių nutrynimas/būklė ir kitos smulkmenos parodo, kaip anksčiau automobilis buvo eksploatuojamas. Bet kokiu atveju pirkdamas automobilį nuvaryk į servisą, kad jį gerai ištyrinėtų - ten išlįs didžioji dauguma bėdų :unsure:

: Mano auto 2011-02-28 08:07 #8491

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
[?
Ir dar buvau akis nukreipęs į auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-corolla_verso/id-1207718 bet pamatęs kiek ryja saleros vėl atšokau.Va ir išsirink kad gudrus.Galvojau ir apie volveką, bet Dolcas jau atsakė - žema.Teks grįžti vėl prie lietuviško varianto.Na passatai dar domina jei tik nerūdytų ir geras variantas būtų...
[/quote]

Siguti, o tau nesvarbu kurioje pusėje vairas. čia tavo nuorodos auto duomenys
Pagaminimo data: 2002
Variklis: 2000 cm³,
Kuro tipas: Dyzelinas
Spalva: Raudona
Kėbulo tipas: Vienatūris
Durų skaičius: 4/5
Pavarų dėžės tipas: Mechaninė
Daužta tr. priemonė: Nedaužta
Vairas: Dešinėje

gal žiūrėdamas atkreipk dėmesį į tai, o tai patiks auto, o nuvažiuosi be reikalo, vairas bus dešinėje pusėje

: Mano auto 2011-02-28 08:07 #8492

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Del rudziu ant naujesniu masinu, manau yra labai paprastas paaiskinimas: ten kur yra mechaninis pazeidimas..ir jis skubiai netvarkomas, ten ir prades vaidenstis rudis.. juk jei kas su kitom durelem idauze, ar pats kur bakstelejai, ar siaip kur i kokia tvora darinedamas dureles ir pan pazeidei dazu..laku ir kitus sluoksnius, tai jau silpna vieta!
Pritariu kazkam sakiusiam, kad geriau ziureti lietuvoje vazineta masina. Pagrindiniai argumentai, jinai bus sutvarkyta tiap, akd praeitu tech apziura.antra, matai pardaveja..ir jei turi gera leizuvi, gali "priguati" ar yra kas nors negerai..
Kaip pvz, as dabartine mondeo pirkau is zmogaus, kuris nuo 2006m su ja vazineja lietuvoje. Kai atavziavau apziureti, pasitiko solidus zmogus, salia stovejo solidus naujas dzipas (priezastis del ko parduoda sena masina), ir reziume, kaip is tokio zmogaus, matyt kuris neskaiciuoja kapeiku, masina nupirkau uz 8600lt su neblogom zieminem padangom ir pakanakamai rimta komplektacija, kai pries tai apvazinejas didziuosius lietuvos turgus, visiski lavonai, su defektais ir pan, tokiu pat mondeo kainavo min 11 000lt.+ kiek dar butu reikeja ikisti i remontus. Su sia masina jau praejau technikine pakeites tik ten kazkokia trauke ir stabdziu skyscio zarnele. Va tau ir leituvoje vazineta masina. Beabejo pasiseke, bet jei turi laiko paieskom,tai tikrai manau geriau imti lt vazineta kuri laika.
Ir dar i ka kreipiau demesi, tai vaziuokles aukstumas, vien del zvejybos. opel astra berods kazkada ziurejau..tai man pasirode velniskai zema ir aisku mazoka.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: Mano auto 2011-02-28 08:55 #8496

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Visgi Sigitui reiktų ne mažesnės kaip D, arba kitaip 4-tos klasės mašinos. Tai Mondeo, Passat, Audi A6, Peugeot 406, Citroen Xantia, Opel Vectra ir t.t. ...
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 08:55 nuo Arutis.

: Mano auto 2011-02-28 14:06 #8500

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
dainiuška parašė:
Ir dar - Siguti, norėjai lyg universalo, tačiau atsiųstose nuorodose vienas automobilis - vienatūris, kitas - nei nežinau, kaip jie vadinasi, bet kad berods tikrai ne universalas...
Na, o kad prieš tai mašinos savininkas buvo tvarkingas ar ne - galima atskirti pagal daugybę dalykų. Žinoma, atskirsi tik vietoje apžiūrinėdamas, o ne internete pagal nuotraukas :) Salono išvaizda, vairo, diržo, sėdynių nutrynimas/būklė ir kitos smulkmenos parodo, kaip anksčiau automobilis buvo eksploatuojamas. Bet kokiu atveju pirkdamas automobilį nuvaryk į servisą, kad jį gerai ištyrinėtų - ten išlįs didžioji dauguma bėdų :unsure:

Geras variantas - belieka tik, kad pardavėjas sutiktų.O dėl tvarkingumo tai tur būt 99 iš 100 autikų kurios atvažiuoja į turgų iš užsienio būna tikrai gerai atrodančios, užlaikytos.Va, kad taip į variklio vidų ilindus, siurblį kuro pratestavus, tada būtų super.O šiaip tai visi mes perkam pagrinde tik vizualiai apžiūrėję nes nuodugniai nelabai gaunasi

: Mano auto 2011-02-28 14:08 #8501

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Lydeka parašė:
[?

Siguti, o tau nesvarbu kurioje pusėje vairas. čia tavo nuorodos auto duomenys
Pagaminimo data: 2002
Variklis: 2000 cm³,
Kuro tipas: Dyzelinas
Spalva: Raudona
Kėbulo tipas: Vienatūris
Durų skaičius: 4/5
Pavarų dėžės tipas: Mechaninė
Daužta tr. priemonė: Nedaužta
Vairas: Dešinėje

gal žiūrėdamas atkreipk dėmesį į tai, o tai patiks auto, o nuvažiuosi be reikalo, vairas bus dešinėje pusėje[/quote]

Matau paskubėjau įkeldamas foto ir tuo pačiu patį suklaidinau :blush: Keldamas foto aš turėjau mintyje tik iš principo patį modelį, o ne kur vairas yra.Viską matom, viską girdim tik va paskubėta buvo įkelti
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 14:11 nuo nėra.

: Mano auto 2011-02-28 14:12 #8502

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
arutis parašė:
Visgi Sigitui reiktų ne mažesnės kaip D, arba kitaip 4-tos klasės mašinos. Tai Mondeo, Passat, Audi A6, Peugeot 406, Citroen Xantia, Opel Vectra ir t.t. ...

Nu pasatas, audi man patinka, bet vien patikimo maža.Kaip nusipirkti geresnio stovio, štai kur klausimas
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 14:12 nuo nėra.

: Mano auto 2011-02-28 14:23 #8504

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Kęstutis rašo:

[/quote] Aš prieš gerus ,gerus metelius buvau susidūręs su šia auto. Tiksliau ieškojau ir pažystamas kaip tik V6 2,5l kvatro universalas turėjo parvaręs na vienu žodžiu rankos tirpo-nooriu...(pilna elektra,koža,automatas). Bet dėl to rankų tirpimo, mane žadėjo ligoninėn(siūlė net Žiegždrius :( ) ,jei aš ją pirksiu. Reziume- V6 2,5l varikliai turi rimtų problemų(VELENĖLIS,JO PAKEITIMAS),nes tiesiog jį patartina profilaktiškai keisti kas tam tikrą km skaičių,nes jam nuėjus remonto kaštai dar pakyla.Konsultavo kaimynas,nes pas jį auto remontuoju.Pamatęs kad jo paaiškinimai man rankų tirpimą nemažina,jis pasiūlė pasiskambinti kas prekiauja variklio detalėm.Na ir ką, užsuku į Aleksoto turgelį, pas pažystamą,prieš tai dar pasiskambinau pažyst.motoristui, verdiktas abiejų buvo vienodas-''jei tu neturi kur pinigų dėti,tai pirk,o šiaip tave pas daktarus reike vežti,jei tau yra išaiškinta 3-jų žmonių išaiškinta o tu vis dar galvoji.'' 2,5l senesni varikliai (iki 1997m) yra super ,jie 5-ių cilindrų.Na o jei naujesnį A6 , tai patare 1,9l.Kaip jie sakė,kad nors 1,9l komplektacija būna prastesnė nei 2,5l,bet ir kaina auto didesnė, o tai aš galvoju ,kad irgi šioks toks rodiklis. Taip kad Siguti mane atkalbėjo tie kurie tvarko tas auto,pardavinėja detales. Turiu ir pvz. kur pažystamo uošvis 2metus atvažinėjo su toke A6,pardavė ir sakė kad kitokios auto kaip ši, nepirktų. Taip kad visada bus tų nuomonių, ir visos tos auto yra geros kol jos negenda. Būtų neatkalbėją, tai dabar arba būčiau šią auto gyręs arba peikęs. Persidarinėja anglas gerai,tik aišku nuo meistrų priklauso. Nes , tas bičas kur tą A6 norėjau pirkti iš jo ,audi, wolsfag,testuoja kompu,tvarko. Tai pas jį nemažai atvažiuoja galus susitvarkyti,nes tai tas neveike,tai pradeda kas nors durniuoti. Tai va tiek, ką aš asmeniškai patyriau,o finalas MB 290E universalas 1998m. ir aš juo labai patenkintas,nors kuro sanaudos ne audi, bet vistiek super :good:

Kęstai, nuoširdus dėkui už paaiškinimą kurį išgirdau ne iš pirmo žmogaus dėl 2.5ltr. variklio ir dėl 1.9ltr. variklio.Va dėlto ir sukasi akys į 1998-2000 A-6 modelį su 1.9 varikliuku.Sužinojau dar vieną pliusą - pats pigiausias (neduok Dieve) dyzelinio variklio remontas (`1400lt) irgi tik 1.9 litražo.Jau ne vienas girdžiu šnibžda-bėk nuo 2.5litro.Na šiauip mane elektra, koža kt. pribambasai nežavi.Esmė geras kėbulas ir patikimas varikliukas.Ech tie 6litrai 100km paperka visgi.Labai dėkui už išsamų pasisakymą visiems parašiusiems.Blyn beliko tik su tuo anglu išsiaiškinti-verta perdarinėti ar ne

: Mano auto 2011-02-28 14:26 #8505

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
kelintu metu nori pirkt ?audi
vakar kibo ir kibs ritoi...

: Mano auto 2011-02-28 15:23 #8510

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
kelintu metu nori pirkt ?audi

A-4 (1997-1999m.) arba A-6(1998-2000m.) Variklis kad būtų 81kw. dyzeliukas

: Mano auto 2011-02-28 15:25 #8512

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
tai va jaigu naujesne a6 tai su 1,9 varikliu rekumenduotina o jai senesne tai 2,5 pats geriauses tiek eksplotacija tvarkimas viskas uosvis sake :good:

: Mano auto 2011-02-28 15:28 #8517

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
nerijus parašė:
tai va jaigu naujesne a6 tai su 1,9 varikliu rekumenduotina o jai senesne tai 2,5 pats geriauses tiek eksplotacija tvarkimas viskas uosvis sake :good:

Ka reiškia senesni, naujesni?Metus nurodyk kiekvienam modeliui tada bus aišku arba paklausk ką mano apie mano nurodytus metus? Ačiū
Paskutinis taisymas: 2011-02-28 15:29 nuo nėra.

: Mano auto 2011-02-28 15:31 #8520

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
1998m tai 2,5 variklis geriause ,o naujesne nuo 2000m tai 1,9
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.067 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top