• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2011-08-30 06:11 #28136

• Murmeklis
  • Murmeklis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 148
  • Gauta padėkų: 38
baubas parašė:
Murmeklis parašė:
baubas parašė:
Murmeklis parašė:
Matyt pirksiu ir aš tokią plūdę, pasakyk kur rasi. KAada važiuojam žvejoti gerbiamas mokytojau :vooo:
O tai ko sekmadienį nevažiavai :lol: , "Dorimoj" yra, šendien dar varčiau 6 g. reiks pasiimti. Šė savaitę sunkei pasiseks nusimuilyti, o kitą kad ir nuo pirmadienio ryto, aš atostogos :uj:
Tai ko aš važiuosiu, jei plūdės neturiu, va rytoj 2 nusipirksiu, tai neatsikratysi manęs :lol:
Ne plūdėj esmė :lol: :lol: , sėkmingai gaudo ir su paprasta :cha:
Nu jau susakei kaip nieko nebaigęs :cha: kartais ir mažiausia smulkmena turi lemiamaos reikšmės rezultatui :bumm:
Born to be wild
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nemunas 2011-08-30 06:58 #28140

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na vakar per pietus skambinau Kauniečiams, kur vietą užleidau. Gaudė paprasta plūde, tai sakė kad apie 10-karšių turi :cha:

: Nemunas 2011-08-30 07:00 #28141

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
Geros vietos po vezininkais,itariu zmoniu dafiga???nes rudeniop ten parom sedi,kaip su vietom???ar galima kokia rast,kur normalesnis dugnas ir srove???

: Nemunas 2011-08-30 07:10 #28144

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
TATA parašė:
Geros vietos po vezininkais,itariu zmoniu dafiga???nes rudeniop ten parom sedi,kaip su vietom???ar galima kokia rast,kur normalesnis dugnas ir srove???
Ten yra žvejojama apie 0,5 km. ruože, taip kad vietos vis vien randi. Lyguma be dambū, gylis vienodas su mažais iki 30 cm . nelygumais, Dugnas smėlis- žvyras su daug dreisenų, srovė postiprė. Gylis žvejojant plūdine apie 1,5m.

: Nemunas 2011-08-30 07:15 #28145

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
baubas parašė:
TATA parašė:
Ten yra žvejojama apie 0,5 km. ruože, taip kad vietos vis vien randi. Lyguma be dambū, gylis vienodas su mažais iki 30 cm . nelygumais, Dugnas smėlis- žvyras su daug dreisenų, srovė postiprė. Gylis žvejojant plūdine apie 1,5m.
Kiek teko ten zvejot,tai kazkur zemiau dambutes stodavom,kad dar jausdavosi siek tiek atvajukas,ir gylis apie 2 metrus gal net dar daugiau,senokai buvau,gal pasikeite kas???

: Nemunas 2011-08-30 07:30 #28146

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
TATA parašė:
baubas parašė:
TATA parašė:
Kiek teko ten zvejot,tai kazkur zemiau dambutes stodavom,kad dar jausdavosi siek tiek atvajukas,ir gylis apie 2 metrus gal net dar daugiau,senokai buvau,gal pasikeite kas???

Na nelabai ten keičiasi, žvejoju ten apie 25 m. ir visada tas pats :good: . Taip arčiau dambos šiek tiek giliau ir srovė mažesnė, na dar šiek tiek priklauso nuo vandens lygio.

: Nemunas 2011-08-30 07:51 #28150

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
baubas parašė:
TATA parašė:
baubas parašė:
TATA parašė:

Na nelabai ten keičiasi, žvejoju ten apie 25 m. ir visada tas pats :good: . Taip arčiau dambos šiek tiek giliau ir srovė mažesnė, na dar šiek tiek priklauso nuo vandens lygio.
Smagu butu kada su pludine pastovet,gal kada susigundysiu,nes kiek budavo gaudai,tai grazuoliu paimi ir po 2kg ir didesniu,ziurek koks kapriukas uzsivelia,bet retai kas isimdavo,jei kada sumislysiu,duosiu girdet,aprodysi savo valdas,pamokinsi,kas,kur,prieko???jei nieko pries???

: Nemunas 2011-08-30 08:02 #28152

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Taip , ten "bonusų" pasitaiko, ne vienas karpiokas yra sistemą patikrinęs, esu išėmęs vieną virš 4-kg. Na dabar karšiokai buvo tik kylinei, vienas apie 1,5. Dar savaitėlę, vieną, kitą turėtų būti jų. Nuo pirmadienio atostogauju, bus galimą ir susibėgt :f:
kokį šlakelį :alus: padaryt :lol: .

: Nemunas 2011-08-30 08:31 #28153

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Taip , ten "bonusų" pasitaiko, ne vienas karpiokas yra sistemą patikrinęs, esu išėmęs vieną virš 4-kg. Na dabar karšiokai buvo tik kylinei, vienas apie 1,5. Dar savaitėlę, vieną, kitą turėtų būti jų. Nuo pirmadienio atostogauju, bus galimą ir susibėgt :f:
O kaip ten su pasienio leidimai, ar Pagėgių galioja ?

: Nemunas 2011-08-30 08:35 #28154

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Teipp, Pagėgių galioja visur :good:

: Nemunas 2011-08-30 08:48 #28157

• Murmeklis
  • Murmeklis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 148
  • Gauta padėkų: 38
baubas parašė:
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Teipp, Pagėgių galioja visur :good:
Nu va baubai dabar ten rasim žvejojančių kokį 100 žmonių, nors kitavertus bambalių tau bus kiek nori :cheer:
Važiuojam greičiau, kol vietų yra, o tai savo surfą galėsiu krante mirkyti :fish:
Born to be wild

: Nemunas 2011-08-30 08:54 #28158

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Nepergyvenk, bus tos vietos, užteks visiems. Jeigu ką , dar kitų žinau kur niekas nežvejoja :lol: :lol:, o gaudyta yra gana sėkmingai :good:

: Nemunas 2011-08-30 10:16 #28164

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
ar gaudyt ruosetes ar blogi naikint :uj: ,noreciau ir as prisijunkt,jau senokai plude akim gainiojau :joint:

: Nemunas 2011-08-30 10:17 #28165

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Nepergyvenk, bus tos vietos, užteks visiems. Jeigu ką , dar kitų žinau kur niekas nežvejoja :lol: :lol:, o gaudyta yra gana sėkmingai :good:
Va, va man tokios vietos ir patinka, kur niekas nežvejoja :joint:

: Nemunas 2011-08-30 10:38 #28171

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na tai žiūrėk jau čiut ne mini mytas gaunasi :uj: :uj: , jamam tą reikalą :balius: o gal dar ir pasiseks :f: :uj: :uj:

: Nemunas 2011-08-30 10:48 #28174

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
tik kada ,nes man kad neiseitu darban rukt ,

: Nemunas 2011-08-30 11:04 #28176

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
girinis37 parašė:
tik kada ,nes man kad neiseitu darban rukt ,
kitą savaitę betkada :good:

: Nemunas 2011-08-30 11:14 #28177

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
nu kita savaite dus naujas darbo grafikas ir ketvirtas zmogenas is atostogu grysta,manau suderinsim sy reikala :vooo:

: Nemunas 2011-08-30 11:23 #28181

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
girinis37 parašė:
nu kita savaite dus naujas darbo grafikas ir ketvirtas zmogenas is atostogu grysta,manau suderinsim sy reikala :vooo:
Na tai dar Murmeklis , Lykeka, Tata, suderinam kokią dienikę ir mėginam Nemuno karšius pagazdyt :clap: :clap:

: Nemunas 2011-08-30 11:26 #28182

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Ir aš, ir aš noriu, turiu dar porą laisvų užsizapasinęs... :hub: :lalk:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top