• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2011-08-28 05:04 #27984

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
:lol: Ką tik gryžau iš Nemuno. Reportažas bus netgi su fotkėm :lol: , bet ne dabar, vakaras geras einu į pavėsinę prakaito nuplauti :uj: , jeigu jėgos neapleis tai gal dar ir šendien parašysiu :cha:
Nu Česlovai įtariu kad gera žvejoba buvo, varau pas švogerį bulvių kasti, vakare kad būtų ką žadėjai ;)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nemunas 2011-08-28 07:09 #27985

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Deja, deja vakar nekibo juodai. Varysiu šendien dar kartą peržvejuoti. Prie Nemuno atsidūrėm tik apie 14 val. Neskubėdami kuriamės, karšta, tikra vasara, tik tas nelemtas, gan stiprus PR krypties vėjas.

Na galvoju reik pašarui mėtyklę pasidaryt, nes mėginant iš rankos pasišert , nelabai kas gavosi, kruopos per vėją kažkaip tai ne į tą pusę skrenda :uj: . Ir ką jūs galvojat, keliais nareliais iššliaužiojau visus krūmus ir žolynus, nei vieno bambalio ,ot liaudis , nebešiukšlina :ty: .Na ką darysi , nėra tai nėra, gavau giliau įsibridęs pašerti. Tik važiojant namo pasakė; šliaužiojai , neršei ir neradai o pas patį mašinoj bambalys mėtosi :uj: .
Na štai darbo vieta paruošta ir gerokai po 15 v. pradebu žvejybą.

Atmuojuoju plūdine gerą valandą, baisus teikalas, prilaikyti neina, plūdė akimirsniu atsiduria krante. Imu meškerę su surfo plūde. Va čia jau reikalai pajuda.

Taip per baisinį nekibimą iki 18 v. įkertu tris karšiokus. Švogeris tik vieną šapalioką.

Na kaip ir viskas. Na nežinau kaip kitur, bet pas mus vanduo nei trupučio nebuvo pakilęs, na aišku ir nenukritęs. Vanduo aukštas bet žvejoti įmanoma. Na šendien vėjukas :good: geras, vidutinis vakaris. Šendien plūdės nereikės nei prilaikyti, vėjas už manę viską padarys, beliks tik žuvį į tinkliuką susidėti. :joint:
Na tik lynoti pradėjo, bet rodo kad neilgam. Kas norit pažvejot smageui, greitai pas manę į Nemuną :good:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, RimasK, girinis37, dainiuška, Dolcas, TADZIUS, EdisJ, aras, greitis2

: Nemunas 2011-08-28 08:20 #27989

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
  • Nei žvyno, nei karosiuko!
  • Žinutės: 111
  • Gauta padėkų: 67
gražūs karšiokai. Jaukinot žuvį? Su kokio pašaru?

: Nemunas 2011-08-28 08:33 #27990

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Na o man šį rytą ne kas...oi ne kas. :batas: Vanduo iškiles rekordišksi daug :( . Pasimakalavau pakrantėmis su spiningu, nors net nelabai buvo kur makaluotis. Neina prieiti per užlietus pakrančių žolynus. Manau vandenukas pakiles virš metro :no: Tai ir rezultatas nykus.Nelabai net buvo kur ir kaip žvejoti. Gal penketas nedidelių ašarukų ir vienas salačiukas. Negana to pradėjo dar lynoti tai mikliai nešiau muilą namo :S
Žvejybinį troškulį dalinai numalšinau, bet taip lengvai nepasiduosiu :cha: Pakris vanduo ir būtinai jamsiu neminėlį vėl. Šeštas jausmas kužda kad kibs :f: :bye:

Paskutinis taisymas: 2011-08-28 08:34 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, TADZIUS, greitis2

: Nemunas 2011-08-28 08:39 #27991

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Kibs, Audriau, kibs nekur dings.Na matysim , gal ir pas mus vandenėlis pakilo ?? O jaukinti jaukinau tik kruopom ,kvietys, žirmis, perlinės kruopos ir kukurūzas.
Paskutinis taisymas: 2011-08-28 08:40 nuo baubas.

: Nemunas 2011-08-28 08:48 #27992

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Aš irgi taip manau kad dar tikrai kibs :f: Šį rytą dar sutikau spinigautojus iš Kauno mano valdose. Jie taip pat kankinosi subride vos ne iki pažastų, bet pasigirti neturėjo kuom :batas: , tik sakė kad kai išvažinėjo ryte iš Kauno tai ten vandenukas Nemune jau žemas :clap: . Na kaip visada, kai reikės į darbą tai ir vanduo nukris :evil:

: Nemunas 2011-08-28 09:01 #27993

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
Tuoj rugsėjis, karšiai Nemune suaktyvės pradės labiau maitintis, reikia jau dabar ruoštis jų žvejybai. Bet štai ko noriu surf plūdės, labai norėčiau jos tik niekur nerandu jos, nei Prienuose nei el.parduotuvėse. Turbūt teks važiuoti į Kauną apsipirkti žvejybos amunicijos. :) Mėginsiu nusipirkti Dynamite Baits jaukus Nemuno karšiams pažiūrėsiu ar jie tokie veiksmingi,kaip apie juos šnekama.

: Nemunas 2011-08-28 10:45 #27997

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
cha cha cha .gerai kad aliuka sendien pasirinkau o ne lydekavima Nemune,buvo toks planas chuliganas :joint:

: Nemunas 2011-08-28 12:13 #28008

• Cinke
  • Cinke avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 184
  • Gauta padėkų: 53
si ryta ties kaunu vanduo tikrai buvo neaukstas, lydkiokai zolynuose davesi kai turi but, bet nieko rimto neuzkabinau, 1 silke ir eseriukas, o tikejausi daug geriau....

: Nemunas 2011-08-28 15:16 #28033

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na jeigu taip jau gavosi, gausiu rašyt antrą reportažą apie Nemuną :cooll: Apie 13 v. išvažiuoju vėl prie Nemuno. Blyn bevažiuojant užuodžiu keistą kvapą iš bagažinės. Neramu pasidarė, nuvažiavus mano įtarimai pasitvirtino. Blyn visos mano kruopos lengvai parūgo :uj: . Dar vakar parvažiavęs galvojau į šaldiklį įmesti, bet dėl vienos nakties padėjau šaltai į rūsį, deja neišgelbėjo. Žvejų randu daug, bet mano vakarykštė vieta laisva.Rezultatai kaimynų kuklųs, per du turi nuo ryto kelis karšiokus.Vandenėlis per naktį pakilęs apie 10-15 cm., ne problema, svarbu kad šiukšlių neneša. Pašaro kitokio neturiu tad bus kaip bus, verčiu gerą puskibirį iškarto į vandemį, su viltim kad per laiką nusiplaus. pradedu žvejybą apie 14 v. Pirmą valandėlę nei kibimo, o vėliau prasidėjo.pirmas...

antras

trečias :lol: :lol:

Na ir taip toliau. Betraukiant penktą, priminė kad laiks nuo laiko reik pakeisti pasaitą , su 0,12 per daug nepamandravosi. Perišu pasaitą aišku ir kabliuką ir einu vėl penką gaudyt :uj:
Atvažiuoja dar ekipažas šiek tiek pažystamų Kauniečių, klause ar ilgai žvejosiu, na sakau tuoj dar paskutinį 5-pagaunu ir važiuoju, juokesi, jo sako kaip pagal užsakymą , paimsi ir pagausi :uj: . Bet taip ir buvo nepraėjo nei 5-min. kai įkertu paskutinį ir einu į krantą.

Taigi 16 v. jau vykstu nnamo. Na žvejojant iki vakaro buvo galimą jų ten prigaudyt daug. Bet man pilnai užtenka ir vienos rūkyklos :lol:
Taigi tiek iš šios dienos žūklės. Kad ir pasmirdę pašarai rezultatą davė :cha:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, RimasK, dainiuška, Dolcas, TADZIUS, aras, zvejyskolia, greitis2

: Nemunas 2011-08-28 15:27 #28035

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Jo, šauniai :good: , dabar dar išduok vietą... :uj: :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Nemunas 2011-08-28 15:42 #28036

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
arutis parašė:
Jo, šauniai :good: , dabar dar išduok vietą... :uj: :cha: :bye:
O tą vie tą daug kas žino. ten pamėgta vieta ir Marijanpolės ir Kauno. Pats esi kalbėjąs kad tavo švogeris po Vėžininkais važiuoja :clap:
Paskutinis taisymas: 2011-08-28 15:43 nuo baubas.

: Nemunas 2011-08-28 15:54 #28038

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Gražu žiūrėt baubas :good: :f: Gal ir pas mane kokį išeitų pagauti :batas: :lol: Kitą savaitgalį gal pamėginsiu savo valdose jei tik bus galimybių.
Kaip matau patiko žvejot su surfu :lol: :good: :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-08-28 15:55 nuo AudriusM.

: Nemunas 2011-08-28 16:05 #28040

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
AudriusM parašė:
Gražu žiūrėt baubas :good: :f: Gal ir pas mane kokį išeitų pagauti :batas: :lol: Kitą savaitgalį gal pamėginsiu savo valdose jei tik bus galimybių.
Kaip matau patiko žvejot su surfu :lol: :good: :bye:
Na kai dabar vanduo aukštas , stovė didelė su paprasta jau problemos, o su surfu jėga, užstabdai ir lauki. Du karšiokai pakėlė, du nešėsi ir vienas nardino plūdę. Bet smulkmė sugeba tylei nugriaužti sliekiuką, net nepastebi .

: Nemunas 2011-08-28 16:19 #28044

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
PS> Na dar reikės nusipirkti 6-g. surfą palyginimui, gal tikrai geriau dirbs. Nors nepykstu ir ant 4-g. :good:

: Nemunas 2011-08-29 12:34 #28103

• Murmeklis
  • Murmeklis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 148
  • Gauta padėkų: 38
Matyt pirksiu ir aš tokią plūdę, pasakyk kur rasi. KAada važiuojam žvejoti gerbiamas mokytojau :vooo:
Born to be wild

: Nemunas 2011-08-29 13:11 #28104

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Murmeklis parašė:
Matyt pirksiu ir aš tokią plūdę, pasakyk kur rasi. KAada važiuojam žvejoti gerbiamas mokytojau :vooo:
O tai ko sekmadienį nevažiavai :lol: , "Dorimoj" yra, šendien dar varčiau 6 g. reiks pasiimti. Šė savaitę sunkei pasiseks nusimuilyti, o kitą kad ir nuo pirmadienio ryto, aš atostogos :uj:

: Nemunas 2011-08-29 14:15 #28107

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
Na ką mėgždžiosiu Audriu, nusipirkau 4 mikro guminukus. Vienas baltas su juoda uodegyte, kitas smalos spalvos, trečias ryškiai orandžinis ir paskutinis "Nemuno" spalvos. :f: šiandien manau juos ir pramėginsiu :good: tikiuosi, kad šios spalvos pasiteisins, nes rinkausi gan ilgai. Na,bet žinoma spiningą laikiau vos pora kartų gyvenime tad daug tikrai nesitikiu :fishinggg:

p.s dar kartą pažiūrėjau AudriausM straipsnį ir pastebėjau,kad mano mikriukai daug mažesni todėl ko gero-fail, suklydau... :zip:
Paskutinis taisymas: 2011-08-29 14:19 nuo Gražvydas.

: Nemunas 2011-08-29 19:50 #28119

• Murmeklis
  • Murmeklis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 148
  • Gauta padėkų: 38
baubas parašė:
Murmeklis parašė:
O tai ko sekmadienį nevažiavai :lol: , "Dorimoj" yra, šendien dar varčiau 6 g. reiks pasiimti. Šė savaitę sunkei pasiseks nusimuilyti, o kitą kad ir nuo pirmadienio ryto, aš atostogos :uj:
Tai ko aš važiuosiu, jei plūdės neturiu, va rytoj 2 nusipirksiu, tai neatsikratysi manęs :lol:
Born to be wild

: Nemunas 2011-08-30 05:12 #28131

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Murmeklis parašė:
baubas parašė:
Murmeklis parašė:
Tai ko aš važiuosiu, jei plūdės neturiu, va rytoj 2 nusipirksiu, tai neatsikratysi manęs :lol:
Ne plūdėj esmė :lol: :lol: , sėkmingai gaudo ir su paprasta :cha:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.052 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top