Kaip žadėjau, dabar pasidalinsiu su jumis jaukų įsigijimo pigiau "paslaptimis".
Tikrai nepasakysiu nieko naujo, bet tai ką perskaitysite ir sužinosite ką darau aš, jūs toli gražu tjūs tai darote vos vienas kitas.Dažnai taip nutinka, kad atėjęs žvejas vasarą į parduotuvę ir radęs lentynoje vos vieną kitą jaukų pakelį pradeda keikti pardavėjus, verslininkus, kad jie taip skurdžiai ir mažai atveža jaukų, o jei dar kalbėsime apie išskirtinius dalykus tokius kaip klijai, spec. molis ar kanapės tada prekybinikų prakeiksmui galo nebus iš viso.
Ir jūs būsite visiškai neteisūsGerbiamieji, supraskite ir atminkite, kad nei vienas verslininkas nemerks didelių pinigų kurie nedaro apyvartos.Niekas nepirks perteklinio jaukų kiekio jei tik nujaus, kad jis liks kitiems metams.Pamenate, kalbėjome apie jaukų šviežumą? Taigi, kiekvieną pavasarį verslininkai turėdami patirtį užsakinėje pavasarines - vasaros prekes.Tiek meškeres, kabliukus, plūdes ar jaukus.Bet grįžkime prie jaukų.Tai ką tokiu atveju darau aš? Imu katalogą (mano atveju Sensaso") jų rasite kiekvienoje parduotuvėje ir žiūriu ko man reikės šitam sezonui.Tarkim žvejosiu upėje, stovinčiam vandenyje ir gaudysiu karšius bei kuojas.Renkuosi upinį ir ežerini jauką karšiam, poto kuojom.Pakuotėje būna po 10vnt. arba po 20 vnt, kitaip kalbant kilogramų.Vienu atveju man vienų jaukų pakuotė tinku, o kitu ne.Ką aš darau.Ogi susirandu bendržygį ir su juo derinam tuos kiekius.Aš tarkim perku dvi pakuotes karšinio (20kg.) jis vieną pakuotę ir tris pakuotes (30kg) kuojinio kurį vėliau abu pasidalinam po 15kg.Ir tokiu principu mes išsidaliname ant popieriaus tą užsakymą.Tas pats liečia ir kvapus ir aromiksus skystus ir pn. dalykus.Tai daroma todėl, kad dėžės neplėšomos ir vežama tam tikrom pakuotėm.Ir dar pastebėjimas.Kuo perkančiųjų grupė didesnė tuo tai lengviau padaryti.Tarkim kitam 10kg perdaugarba mažai, o tryse galime pasidalinti ir taip 12kg + 4kg + 4kg.Arba ant keturių.Na čia jau asmeninis jūsų reikalas.Taigi, perkant dėžėse jūs nusipiorkti galite viską ko širdis geidžia.Ir dar atminkite, kad būtent
išankstinis užsakymas jums duos didelį piniginį pliusą.Abejojate, ogi skaičiuokjame.Parduotuvėje lentynoje tarkim Sensas Gardon kilogramas kainuoja ~20litų.Brangu? Sutinku, ir man per brangu.Tačiau darydami iš ankstinį užsakymą jum 1kg šio jauko kainuos apie 12 litų!!! 6tai kur slypi visa paslaptis.Tarkim per vis1 vasar1 aktyviai žvejodami jūs sumesite 50kg jauko.Gaunasi 50 X 20 = 1000lt. Mano atveju 50 X 12 = 600lt. jums lieka 400 litų, o daug tai ar mažai spręsti jums.
Taigi jei mane supratote, išvadas pasidarysite patys.Tai čia kas liečia jaukus.Efektas piniginis nenuginčijamas, dabar pažvelkime į gyvuosius masalus.Kiek kainuoja dėžutė musės lervų? 3-5 litai? Jei jūs klausiate manęs tai neužpykite, bet aš nežinau.Taip, taip, jūs nesuklydote, nežinau.O taip yra todėl, kad aš vėl skaičiuoju savo pinigėlius.Aš niekada neperku (išimtis žiemą ir tai ne visada).Tarkim dėžutė kainuoja 4litai į kurią turi būti įdėta apie 140vnt. lervučių.O jeigu jūs nusipirktumėte litą tokių lervų.Ar bandėte kada paskaičiuoti kiek porcijų pagamintumėte? Nebandėte, o be reikalo, vadinasi esate labai turtingas.Šiuo atveju nusipirkus litrą lervų jas juk galite pasidalinti dviese, tryse ar penkiese ir jus sutaupysite bent tris kart daugiau pinigų.Čia piniginis efektas išaugs ne 50 o 150-200 procentų.Vasarą aš kada žvejoju savo malonumui užsisakau ir uodo trūklio lervų kilogramą kurį pasidalinu su vienu ardviem draugais.Sudėjęs tiek gyvųjų masalų, aš labai praturtinu savo jauką, išlošiu vėl daug pinigėlių (paskaičiuokite kiek porcijų trūklio lervų išeitų iš kilogramo) ir rezultate pasigaunu gražios žuvies.Jei trūklio lervas sunaudoti vasarą reiktų iš karto tai musės lervų jum net dalintis nebūtina nes šaldytuve jos išsilaiko iki mėnbesio.Dalinkite litr lervų ir kokių 8 žvejybų ir išeis po 125ml arba jei gramais tai po 75gramus.Dar sakysite ir per mažai, o prisiminkite kiek gaunate gyvųjų masalų sumokėjęs 4litus? Manau gilių matematinių skaičiavimų daryti nereikės nes aišku viskas ir taip.
Vyrai, lygiai taip pat galite užsisakyti pašarų iš Lenkijos, ir Panevėžio "Žvejo takas".Jei jum brangu Sensas jaukai, ieškoite pigesnių ir tikrai išlošite nemažai pinigėlių savo kišenės naudai.
Jei bent vienas paklausysite mano patarimo ir nueisite šituo keliu, vadinasi šis straipsnis rašytas ne veltui