• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-08-10 14:38 #26002

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
donce999 parašė:
Dolcas parašė:
Pasitikrinau šiandien mašiną.Dešinės pusės pakabinamas pusašio guolis išsimalęs ir priekinių šakių galiniai sailenblokai kleba.Tikiuosi tai sutvarkius,problemos išnyks :) o jei ne,būsiu labai :angry:

Desines puses pakabinamas pusasio guolis issimales,kokioj cia masinoj tokiu detaliu yra? :unsure:
\
Volvo v50 :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-08-10 16:26 #26016

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
donce999 parašė:
Grafas parašė:
donce999 parašė:
Sveiki,gal kas Kaune turi koki meistriuka,pavaru deze reiktu paziureti,antros saibos neimusu.RENAULT laguna.
As baveik tavo masinos liga zinau man nejo 3 cia pavara ijungt kitoms nein 4 ijunkt o kiek kalbejom su deaugais visiems buvo viena liga

Ta visa masina vien liga,viskas ten genda, :angry: :angry: :angry: tuoj as ja visa perinksiu,vien dezia jau trecia karta keisiu, :evil: vienintelis dalykas kas laiko,tai jos variklis.Pazistu keturi darugelius kas tokias turi,ir visi keite dezias :kkk:
kelintu metu laguna tavo

: Mano auto 2011-08-10 17:05 #26019

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
1994m.buvau nulekes i ta serviziuka kur vakar paresiai,sake atvesk sutvarkysim,be problemu,tik kaina didoka :hub:
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!

: Mano auto 2011-08-10 17:11 #26021

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
nu apie 94 nezinau,bet 2003 tevukas paeme is salono,tai daba nutrenkta stovi,nieks vazinet nenori,net salone kai atvarydavo,tai sake pirma tokia masina papuolus ,kiek zinau,tai i vaziuokle per tuos metus investuota dafiga,o ir traukos visai neturi :evil: ,bet uztai navarotu pilna ,o seip tai netikes modelis.Nors kiti jas gire

: Mano auto 2011-08-10 17:12 #26022

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
donce999 parašė:
1994m.buvau nulekes i ta serviziuka kur vakar paresiai,sake atvesk sutvarkysim,be problemu,tik kaina didoka :hub:
nu del kainos tai gal, nezinau,zinau,tik kad neblogai taiso

: Mano auto 2011-08-10 17:15 #26024

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Prancuzai pasaulyje pirmauja kvepalu gamyboje,na o su masinom jiems nelabai pasiseke :cha:

: Mano auto 2011-08-10 17:45 #26030

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiaip tai kiek žmonių,tiek nuomonių.Pvz.meistrai kratosi Alfa Romeo kiek žinau.Užsakiau savo volvai 2 sailenblokus,tai vieno kaina 100lt.,bet jei laikys virš 100 000km.,tai nemanau,kad didelė kaina,nes dabartiniam sailenblokams 148 000km.praėjęs(tiek,kiek mašinos rida)Originalas žinoma nebus,bet ir ne kinietiški kokie ar lenkiški.Daug anksčiau džiaugėsi antrais golfais,o man papuolė toks "gaidys",kad į remontus kišdavau daugiau nei uždirbdavau.Su mitsubishi lancer 8 metus vargo neturėjau,deja vargšelis pradėjo pūti iš visų pusių.Jei jau prancūziškos,itališkos būtų blogos mašinos,seniai būtų tos gamyklos bankrutavusios.Gal pataikome nupirkti kokią uždrožtą ar tai skenduolį kokį,gal brokas kur išlenda.Jūs galvojat Audi,Mersas,BMW jau ten geros mašinos?Nei velnio.Išpūstas muilo burbulas kaip ir su AUDIMO apranga.Nieko ten ypatingo nėra,o dėl prestižo tai ką aš žinau,man jo nereikia.Važinėju su volvo beveik 3 metai ir tik kelios bėdos išlindo,bet taip pat būtų išlindę vienokios ar tai kitokios bėdos ir su kitos markės mašinomis.Važinėjome su žiguliais,moskvičiais ir nieko,tiesa volga tada prie prestižinių buvo,bet jos irgi sėkmingai gedo.Taip,kad girti ar peikti vienos ar kitos markės mašinos nėra tikslo.Man patinka Volvo,nes dizainas šiuolaikiškas,o vidus paprastas,kitam gal patiks kita mašina su daugybe mygtukų.Kaip sakoma kas kaip nori ar išgali taip ir renkasi.Na ir prirašiau aš čia :cheer:

: Mano auto 2011-08-10 18:00 #26033

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
visokiu papuola masinuku,kazkada turejau,bmw kregzde,tai buvo paskutinis gaidys,kebulas kiaurai prapuvo,net galines sakes is kuzovo isluzo,nekalbant,apie priekinius stakanus :lol: kalbant apie gaideli antra(golfa),tai liuks masinyte buvo,kol nepasibaide,turejau dyzeli,tai ir mazai kuro eme,tik su priekine pakaba vargo buvo,kas puse metu keist reikdavo.kitas gaidelis buvo td ,nedaug vaziavau,nupirko draugelis,tai taip supuves buvo,kad su sedyne,ant asfalto iskrito :cha: daba turiu dar vv v passat 92,tai neuzmusama masina,ko negaliu pasakyt apie savo zafira.aplamai pastebejau viena dalyka,kad senesnes auto geresnes tuom,kad maziau visokios elektros,o tai daba prigrusta visokiu velniu :lol: seniau ateidavo i dyzelini siurbli vienas laidas ir vsio,o daba ...

: Mano auto 2011-08-10 18:06 #26036

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Teisingai Dolcas pastebejo,kad ne nuo masinos markes kokybe daugmaz priklauso.Jei buvo drozta be gailescio,o i remonta minimaliai kista,tai toks auto betkieno gamybos prades byreti nupirkus naujam pirkejui.Ypac tas pasakytina apie automobilius,pirktus jau vazinetu Lietuvoje.Kai remontuojant lietuviai sudeda pigiausias dalis,ar jau pusiau sudevetas is sroto,kartais net daliu nekeicia,tik pakisa kokia verzle,kad tvirciau butu,arba tepalo privaro,tai ka noret is to auto.Anksciau,ar veliau toks auto prades byreti.Zinau,kas vazineja su prancuziskais auto ir dziaugiasi,vargo nemato.Vaziuoja su italiskais-irgi jokiu bedu.Cia jau priklauso,kokios bukles masina gausi ja pirkdamas,kaip buvo ji priziureta ankstesnio savininko.
Astrus....

: Mano auto 2011-08-10 18:11 #26037

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dolcas parašė:
Šiaip tai kiek žmonių,tiek nuomonių.Pvz.meistrai kratosi Alfa Romeo kiek žinau.Užsakiau savo volvai 2 sailenblokus,tai vieno kaina 100lt.,bet jei laikys virš 100 000km.,tai nemanau,kad didelė kaina,nes dabartiniam sailenblokams 148 000km.praėjęs(tiek,kiek mašinos rida)Originalas žinoma nebus,bet ir ne kinietiški kokie ar lenkiški.Daug anksčiau džiaugėsi antrais golfais,o man papuolė toks "gaidys",kad į remontus kišdavau daugiau nei uždirbdavau.Su mitsubishi lancer 8 metus vargo neturėjau,deja vargšelis pradėjo pūti iš visų pusių.Jei jau prancūziškos,itališkos būtų blogos mašinos,seniai būtų tos gamyklos bankrutavusios.Gal pataikome nupirkti kokią uždrožtą ar tai skenduolį kokį,gal brokas kur išlenda.Jūs galvojat Audi,Mersas,BMW jau ten geros mašinos?Nei velnio.Išpūstas muilo burbulas kaip ir su AUDIMO apranga.Nieko ten ypatingo nėra,o dėl prestižo tai ką aš žinau,man jo nereikia.Važinėju su volvo beveik 3 metai ir tik kelios bėdos išlindo,bet taip pat būtų išlindę vienokios ar tai kitokios bėdos ir su kitos markės mašinomis.Važinėjome su žiguliais,moskvičiais ir nieko,tiesa volga tada prie prestižinių buvo,bet jos irgi sėkmingai gedo.Taip,kad girti ar peikti vienos ar kitos markės mašinos nėra tikslo.Man patinka Volvo,nes dizainas šiuolaikiškas,o vidus paprastas,kitam gal patiks kita mašina su daugybe mygtukų.Kaip sakoma kas kaip nori ar išgali taip ir renkasi.Na ir prirašiau aš čia :cheer:

Meistrai kratosi daugumos naujasnių modelių ne vien fiat.Kuo naujasni modeliai tuo dažniausiai daugiau prikimšta pribumbasu, o kuo jų daugiau tuo dažniau išlenda visokios bėdos. Amžino nieko nėra. Geros visos kol negenda, tik vienos genda dažniau kitos rečiau, vienų remontas brangesnis kitų pigesnis. Vienų detalių galima gauti beveik kiekvienoje parduotuvėje ar servise kitų be spec užakymų, niekaip. Čia kaip kam papuolą auto nupirkti. Vienas tą pačia keikia, kitas dievina. Vieningos nuomonės nebus kas geriau kas blogiau.

Vienas iš darbovietės meistras yra pasakes. Kuo daugiau naujų mašinų pamatau (remontuodamas) tuo labiau man pradeda patikti dviračiai :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-08-10 18:15 nuo AudriusM.

: Mano auto 2011-08-10 18:15 #26038

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Na as pirma vieta duociau japonam,ju detales gan grai laiko,tik kat kebulas nelabai,antra vokeciam,ten kaip kurios gal labiau puva,kaip kuriu gal detales geresnes,na toks viduriukas sakyciau,o trcia vieta tai skandinavam,ten pinigai gal ir didesni,bet manau verta uz jas ir moketi,o visu kitu gamintoju (cia kalbu apie europa,azija) tai nemanau kad jie gamina *masinas* Cia kalbu iki 2000m.masinas

: Mano auto 2011-08-10 18:35 #26041

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Viskas pasikeistų,jei mes išgalėtume pirkti visiškai naujas mašinas.Pats žinai kaip prižiūri,galvoji kaip su ja važinėsi ir kiek.Dabar daugelis iš mūsų ir apie 5 metų senumo mašiną tik pasvajojame,kada kitos šalys jau 3 metų kratosi,o mes jas perkame.Ne iš skupumo žinoma :) o iš mūsų vergoviškų pinigų.Vienas gali kiekvienais metais po naują mašiną pirktis,kitas kiekvienais metais,bet 20metų senumo.Šiaip yra tokia tendencija,kad senesnių mašinų dalys pigios,bet į jas dažniau tenka kišti.Apmaudu,kad mašinai turi taupyti ne vienerius metus,o paskui dar 10 metų jai tarnauti,kada mašina turi tarnauti žmogui.Beje Audriau aš apie Alfa šnekėjau,o ne apie Fiat :kkk:

: Mano auto 2011-08-10 18:38 #26042

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
kabliukas,tu teisus,tik drisciau papriestaraut,del srotiniu detaliu,jos vis geriau jei orginalios nei siauraakiu vokieciu :cha: pvz mano zafirai vienas salenoidas kainuoje 500 yra 3,cia uzsakius,o srote lyg 150,tai ka geriau rinktis,o cia zafyru liga,bet kartais uztenka isardyt ir isvalyt,arba stupica gera 350 lt ,nors per metus antra keiciau ir tos pacios puses viso 700 lt,o draugelis srote pirko uz 120 ir vaziuoje vargo nemato,taip.kad nereik nurasyt tu srotiniu detaliu,nes jos kartais geresnes uz naujas :good:

: Mano auto 2011-08-10 18:50 #26044

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Dėl šroto Tadzius visiškai teisus.Būna sudaužytas galas,o priekis visiškai sveikas,ir dalys originalios ir praktiškai nesusidėvėjusios.Originali detalė lieka originali,tik Tadziaus nesupratu nuo kada vokiečiai siauraakiais tapo?

: Mano auto 2011-08-10 18:53 #26045

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dolcas parašė:
Viskas pasikeistų,jei mes išgalėtume pirkti visiškai naujas mašinas.Pats žinai kaip prižiūri,galvoji kaip su ja važinėsi ir kiek.Dabar daugelis iš mūsų ir apie 5 metų senumo mašiną tik pasvajojame,kada kitos šalys jau 3 metų kratosi,o mes jas perkame.Ne iš skupumo žinoma :) o iš mūsų vergoviškų pinigų.Vienas gali kiekvienais metais po naują mašiną pirktis,kitas kiekvienais metais,bet 20metų senumo.Šiaip yra tokia tendencija,kad senesnių mašinų dalys pigios,bet į jas dažniau tenka kišti.Apmaudu,kad mašinai turi taupyti ne vienerius metus,o paskui dar 10 metų jai tarnauti,kada mašina turi tarnauti žmogui.Beje Audriau aš apie Alfa šnekėjau,o ne apie Fiat :kkk:

Fiat ar alfa, tas pats tik kitoje saujoje :P :lol: Važinėja žmonės ir tais fiatais ir alfom ir kai kurie tik džiaugiasi jas turėdami. Teisingai sakai Dolcai kad viskas remiasi į kišenės storuma, todėl tenka rinktis jau padrožtas. Retai dabar kuri nauja mašina numatyta 10-čiai metų eksploatacijos. Atitarnavo penketą ir turėtų būtu utilizuojama, bet deje dauguma atkeliauja pas mus. Retas kuris sau gali leisti nusipirkti iš salono nauja ir po keletos metų jau su didele nuolaida iš to pačio salono pirkti kitą naują. Todėl taip ir yra kad dauguma važinėjam ne pirmos jaunystė auto, kurių "galiojimo laikas" dažniausiai jau pasibaiges, tad ir tenka skaičiuoti kiek kainuos išlaikymas, tenka skaičiuoti ir kiek teks ją stumti pas meistrus. Man iš vis sunku vertinti ir rinktis auto nes tiesiogiai susijas mano darbas tai dažniau auto vertinu jau ne vartotojo akimis :( reikės greitu laiku keisti savo pavargėlią, o ka pirkti net neturiu žalio supratimo. Norėtūsi jaunesne, bet kai pamatai kas tose naujasnėse pridirbta, plaukai pasišiaušia ir gryžtu atgal prie suskilusios geldos :blush: :lol: :lol: :lol:

: Mano auto 2011-08-10 19:00 #26046

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:
Dėl šroto Tadzius visiškai teisus.Būna sudaužytas galas,o priekis visiškai sveikas,ir dalys originalios ir praktiškai nesusidėvėjusios.Originali detalė lieka originali,tik Tadziaus nesupratu nuo kada vokiečiai siauraakiais tapo?
o tai tu pagalvok pvz pasatui delfinui priekines pakabos horizontalus salenblokas 10 lt,sako vokiska :cha: nors 100 procentu gamintojas kinas ir visokie kiti pvz parodyk vokieti,kur uz 10 lt guma darys :cha: tai ir sakau vokieciu siaurom akim

: Mano auto 2011-08-10 19:04 #26047

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Gal tu Audriau ir teisus,bet jei pažvelgtum į mūsų kelius,tai ne tiek jau tų geldų ir likę.Pirma,tai atėjo laikas kada jos nebevažiuoja ir remontuoti nėra jokios prasmės,antra,niekur tu nedingsi ir teks susidurti su naujesnėmis mašinomis nori tu to,ar ne.dar 3-5 metai ir daugelis mašinų iki 1900m.gamybos paprasčiausiai išnyks,nes supus.Gerai,jei rasi užsistovėjusią mašiną kur nors garaže,kai žmogelis nusiperka,bet nevažinėja o tik laiko garaže,bet tokių vienetai.Taip,kad eik į elektronikos kursus :cheer:

: Mano auto 2011-08-10 19:07 #26049

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
as net nemates 1900m modeliu :lol:
Dolcas parašė:
Gal tu Audriau ir teisus,bet jei pažvelgtum į mūsų kelius,tai ne tiek jau tų geldų ir likę.Pirma,tai atėjo laikas kada jos nebevažiuoja ir remontuoti nėra jokios prasmės,antra,niekur tu nedingsi ir teks susidurti su naujesnėmis mašinomis nori tu to,ar ne.dar 3-5 metai ir daugelis mašinų iki 1900m.gamybos paprasčiausiai išnyks,nes supus.Gerai,jei rasi užsistovėjusią mašiną kur nors garaže,kai žmogelis nusiperka,bet nevažinėja o tik laiko garaže,bet tokių vienetai.Taip,kad eik į elektronikos kursus :cheer:
Paskutinis taisymas: 2011-08-10 19:10 nuo RimasK.

: Mano auto 2011-08-10 19:12 #26051

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
As ir neneigiu,kad srotines originalios dalys geresnes,nei naujos Taivanio gamybos.Bet tik jei tos srotines dalys tikrai originalios ir nesudilusios.Juk ir Lietuvoje sudroztus auto srotai superka ir dalimis paleidzia.O kur dar perekupai,kurie auto kuo pigiau sutaisyt nori ir beveik mirusias dalis sudeda.Yra buve ir taip,kad nupirktame automobilyje tepalus pro pagrindine tarpine pradejo leisti po kuri laiko.Pasirodo variklio tarpine is popieriaus iskirpta buvo.....
Astrus....

: Mano auto 2011-08-10 19:15 #26052

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
Dolcas parašė:
cia daliukas gerai uzraitei su tais metais ,gal jau aik pailseti
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top