• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-08-07 17:38 #25601

• Grafas
  • Grafas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 209
  • Gauta padėkų: 122
Dolcas parašė:
Norėčiau paklausti kas supranta.Pas mane mašinoje tokia problemėlė.Važiuojant 5-6 bėgiu ir staiga padidinus variklio apkrovas,atsiranda drebėjimas.Sukilus apsukoms,drebėjimas dingsta.Taip važiuoju jau apie 40 000km.,bet jei apsukas didini palengva,drebėjimo nesijaučia.Dabar drebėjimas šiek tiek sustiprėjo.Važiuoklė viskas tvarkoje,o meistrai pasakė važiuok kol kažkas subyrės,bet tada juk gali būti vėlu.Nejau niekas nebuvo susidūręs su tokia problema?
Mano draugeliui panasei buvo tai jis pakeite AGR oru srautu davikli ir praejo ,bet tu davikliu yr daug gal kas kitas.daviklis kainavo apie 300 lt
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-08-07 17:44 #25602

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
variklis viskas tvarkoje.Aš kažkaip linkęs manyti,kad tai vidinė granata.Su traukimu viskas gerai.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2011-08-07 17:44 #25603

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dolcas parašė:
Norėčiau paklausti kas supranta.Pas mane mašinoje tokia problemėlė.Važiuojant 5-6 bėgiu ir staiga padidinus variklio apkrovas,atsiranda drebėjimas.Sukilus apsukoms,drebėjimas dingsta.Taip važiuoju jau apie 40 000km.,bet jei apsukas didini palengva,drebėjimo nesijaučia.Dabar drebėjimas šiek tiek sustiprėjo.Važiuoklė viskas tvarkoje,o meistrai pasakė važiuok kol kažkas subyrės,bet tada juk gali būti vėlu.Nejau niekas nebuvo susidūręs su tokia problema?

Nepatingėk Dolcai nuvažiuoti pas rimtus diagnostikus kol neatsitiko kažkas brangiai kainuojančio.

: Mano auto 2011-08-07 18:22 #25613

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
ko jus pergyvenat,geras gedimas visada i virsu islenda :cha: kazkur girdeta problema,tik neprisimenu pas ka ir kas buvo,ai gal pas simka lygtai buvo toks varijantas,tai problema buvo su kazkokia plaukiojencia sankaba,jei neklystu,istikro,tai neprisimenu

: Mano auto 2011-08-07 18:23 #25614

• Grafas
  • Grafas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 209
  • Gauta padėkų: 122
Dolcas parašė:
variklis viskas tvarkoje.Aš kažkaip linkęs manyti,kad tai vidinė granata.Su traukimu viskas gerai.
Tik ne granata.Nuvaziuok pas gerus diagnostikus del viso pikto.O granata as teip tikrinu susuku vaira iki galo ir vaziuoji jei granata bloga tai ji traska.

: Mano auto 2011-08-07 18:28 #25616

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nu Grafas nevisada jinai traska,kartais viena arta sutraska ir ziurai,kad nevaziuoji,broliui buvo ,kad isardzius pakeist guma pamate,kad trukes granatos separatorius,ar kaip jis,taip,kad nevisada traska,bet gerai sakai neturetu but granata

: Mano auto 2011-08-07 18:33 #25619

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
PAS MANE BUVO SPIRUOKLES LUZE PLAUKIOJANCIOJ SANKABOJ, O TAS MALONUMAS NE IS PIGIAUSIU :)

: Mano auto 2011-08-07 18:45 #25623

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Grafas parašė:
Dolcas parašė:
Tik ne granata.Nuvaziuok pas gerus diagnostikus del viso pikto.O granata as teip tikrinu susuku vaira iki galo ir vaziuoji jei granata bloga tai ji traska.
Traška tik išorinė,vidinė netraška,suk kiek nori.

: Mano auto 2011-08-07 18:46 #25624

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
simka parašė:
PAS MANE BUVO SPIRUOKLES LUZE PLAUKIOJANCIOJ SANKABOJ, O TAS MALONUMAS NE IS PIGIAUSIU :)
Tai reikia sankabą priviryt,kad neplaukiotų :cheer:

: Mano auto 2011-08-07 18:50 #25627

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
matai nezinau kokia Volvo konstrukcija, gal uztektu tik užinkaruoti :good:

: Mano auto 2011-08-08 05:44 #25655

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Dolcas parašė:
Ne su automatu važinėji, reikia ir bėgius kartais permest... :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2011-08-08 06:07 #25656

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
arutis parašė:
Dolcas parašė:
Ne su automatu važinėji, reikia ir bėgius kartais permest... :cha: :bye:
O kaip tai darosi :cha:

: Mano auto 2011-08-08 06:12 #25657

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
jei mehanine deze tai gal per anksti begius permeti? :unsure: pagal apsukas neatitinka greitis ir variklio galingumas ir gal variklio pagalve dar plysus? :unsure: varyk i normalesni servisa ir tau pasakys. as tai nuvariau diagnostikai i betkoki servisa bmw 730 irgi dalys neispigiuju,sakau prapurtykit vaziuokle! atejo kazkoks pacukas su lauztuvu ir montiruote,pasikele ant keltuvo paklibino padraske ir susake viska,tipo kas negerai. ikisau i vaziuokle apie 1000 lt ir kai keiciau man atrode visai normalios tos detales ir po viso keitimo vel tas pats :angry: :evil: tai pats diagrostika pasidariau pasikeles ant donkrato :cheer: tai stabilizatoriaus traukele buvo atsileidus! 5 minuciu darbas ir baiges visas barskejimas!va ir patikek tokeis servisais :nu: :angry:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2011-08-08 06:51 #25658

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tai,kad Kėdainiuose normalaus serviso nėra :(

: Mano auto 2011-08-08 07:06 #25661

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
tukas parašė:
jei mehanine deze tai gal per anksti begius permeti? :unsure: pagal apsukas neatitinka greitis ir variklio galingumas /
Viską teisingai tukas susakė, tą ir aš norėjau pastebėt : 5-6 bėgiai tik užmiesčiui skirti, žemesnėmis pavaromis važiuok... ;) :bye:

: Mano auto 2011-08-08 07:26 #25662

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
arutis parašė:
tukas parašė:
.....5-6 bėgiai tik užmiesčiui skirti.....
Ne uzmiesciui,o autostradai skirti :P Dolcai,vazinek po savo kaima 3 pavara ir viskas bus gerai su tavo auto.Kadangi Dolcas "rado"problema tik su 5-6 begiu,tai dar vienas "remonto varijantas",tai pakeisti greiciu deze i 4 pavaru deze(Lados,Moskvic) ir tada problemu kaip nebuta :cheer:
Astrus....

: Mano auto 2011-08-08 07:36 #25664

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Baikit lazdavot :cha: problema nedings.Apie variklio pagalvę irgi kažkas minėjo,o greičio dėžė tikrai ne prie ko.Jei visada varai didelėmis apsukomis ir negauna apkrovimo,viskas gerai,taip pat gerai,jei tarkim važiuodamas ant 70 5 bėgiu laikai pastovų greitį,tai viskas normaliai.Taip pat normaliai,jei ekseleratoriu spaudi palengva,bet jei paspaudi normaliai,pradeda drebėti ir kažkaip dešinėje pusėje.

: Mano auto 2011-08-08 07:42 #25665

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Variklio pagalve turetu but iplysus...

Dolcas parašė:
Baikit lazdavot :cha: problema nedings.Apie variklio pagalvę irgi kažkas minėjo,o greičio dėžė tikrai ne prie ko.Jei visada varai didelėmis apsukomis ir negauna apkrovimo,viskas gerai,taip pat gerai,jei tarkim važiuodamas ant 70 5 bėgiu laikai pastovų greitį,tai viskas normaliai.Taip pat normaliai,jei ekseleratoriu spaudi palengva,bet jei paspaudi normaliai,pradeda drebėti ir kažkaip dešinėje pusėje.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

: Mano auto 2011-08-08 07:55 #25666

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šią savaitę pabandysiu į kokį servizą nuvaryti.Prieš mėnesį meistrai visą mašiną išpurtė ir nieko nerado.Matyt tokie ir meistrai,o kur rast normalų Kėdainiuose,tai net nežinau :( Kėdainių servizas tai visai pievos.Reikėjo pakeisti priekinę lemputę,nes perdegė,tai pažiūrėję į mašiną pasakė:"reikia elektriko,o jo nėra".Dėdė per 10min.pakeitė,nors ir ne elektrikas.Kitas servizas bandė šviesas nureguliuoti,tai nieko nepadarė,o 20lt.nuplėšė.Nors šviesos pas mašiną automatinės,bet nesukelia iki reikiamo lygio,bet paskambinus į sosteną ir paklausius ar galima pakelti šviesas mechaniškai,atsakė be problemų.Kėdainiuose pasirodo tai problema.
Paskutinis taisymas: 2011-08-08 07:56 nuo Dolcas.

: Mano auto 2011-08-08 08:36 #25668

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Dumiukas lyg rašė kad užsiima viskuo kas su mašinom... :bye:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.072 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top