Dolcas parašė:
Gal tu Audriau ir teisus,bet jei pažvelgtum į mūsų kelius,tai ne tiek jau tų geldų ir likę.Pirma,tai atėjo laikas kada jos nebevažiuoja ir remontuoti nėra jokios prasmės,antra,niekur tu nedingsi ir teks susidurti su naujesnėmis mašinomis nori tu to,ar ne.dar 3-5 metai ir daugelis mašinų iki 1900m.gamybos paprasčiausiai išnyks,nes supus.Gerai,jei rasi užsistovėjusią mašiną kur nors garaže,kai žmogelis nusiperka,bet nevažinėja o tik laiko garaže,bet tokių vienetai.Taip,kad eik į elektronikos kursus

Kažkur muziejuje gal ir yra kokia 1900 metų su mediniais ratais

Žinau Dolcai kad niekur nedingsiu ir teks jamti naujasne ir kad tų pribumbasų neis išvengt, bet vis dar tempiu gumą, kol maniškės dar sparnai nenukrito

O tų senienų dar tikrai manau ilgai bus. Senesni modeliai daug kartų kantresni už dabartinius modelius nes buvo daromi ne vienkartiniai, tad dar ilgai jie riedės duobėtais LT kelialiais. Dauguma jų jau pergyveno šiolaikines, bet aišku ateis laikas kai niekur nesidėsim. Teks ir man kažką tokio pirkti noriu to ar ne. Elektronika mano hobis bet atutomobilyje jos norisi kuo mažiau (automatikos taip pat)nes ji padla genda ir kuo toliau tuo mažiau pasiduoda remontui. Tiesiog nenumatyta remontuoti. Ai kol kas mano suskilusi gelda dar puikiai važiuoja ir sutvarkyta išskyrus kiaurus sparnus tad kol važiuoja dar neskubu pirkti kitą.