• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2014-12-06 19:48 #109138

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
chrustik parašė:
Jooo saugiai važinėk. Aš šiandien nuo Vilniaus autostrados sukau link Ukmergės, ten toks lankas yra, lėkiau apie 100, galvoju biški pastabdysiu, kai pastabdžiau visą mašina po visą kelia pradėjo nešioti, pralekiau visus atitvarus, stulpus, apsisukau ant kelio porą kartų ir į griovį, tai sustojau likus metrui iki medžių. Po laiminga žvaigžde gyvenu matomai. Bet vos nepridėjau į kelnes, galvoju katik mašiniukas nupirktas, o jau apsiversiu tuoj. Ačiū dievui mašina sveika ir aš taipogi. Sustojo 2 mašinos, kurios matė mano skrydi tai ištraukė. Tada nuo ukmergės iki namų 50-60 visą kelią tik judėjau. Atsargiai vyrai slidu ir net geros padangos nepadės ant ledo. :unsure:
:labas: :) tai galima, Modestai tave sveikint su antru gimtadieniu...jooo šnd. buvo žiaurus kelias. Lijundra visada pavojinga, bet gal prieš važiuojant reiktų pasidomėt oro prognoze ir pasibandyt stabdymą, aišku ne trasoje? Šiaip ant asfalto matosi, kad jis blizga, todėl greitį reik pasirinkt. Kai stiprus apledėjimas, apskritai pavažiuot be dyglių neina. Teko kartą tokiu keliu namo važiuot, tai 7 km važiavom valandą laiko. Nuo kalno taksas net atbulinį įsijungęs bandė leistis, ir tai žemyn mašina slydo su pagreičiu.
Paskutinis taisymas: 2014-12-06 19:50 nuo Dalius. Kaunas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2014-12-06 19:56 #109140

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Autostradoj viskas tvarkoj buvo, pabarstyta druska jokio slidimo, tik persirikiavau į dešinę ir įvažiavau į tą lanką tokį galvoju prisistabdysiu ir opa... :tut:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Mano auto 2014-12-06 20:21 #109144

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Su tais šipais tai nežinau :unsure: kiekvienam savo , taip jau gavosi kad visos mašinos kur dabar turiu su šipais ir padangų modeliai pernikšciai gudjerai ir nauji nesudevėti.Na žinokit nepatinka man jų stabdymas nors tu ką visada jaučiuosi kaip ant ledo.Ko nepasakyčiau be šipų nes dažniausiai be ju važinėjau ir gan nemažai.Aš pasikartosiu kiekvienam savo ;)

Mano auto 2014-12-06 20:57 #109145

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Dalius. Kaunas parašė:
: :vooo: Sveikinu, Andriuks, :clap: žiūriu daugėja "žaibo" mylėtojų. O kur automobilio foto, koks žaibo modelis, ir kokie numerėliai??? Prašom viską į eterį. Norim pakomentuot, pasidžiaugt... :balius: :daina: :sokis: gal net galim tavo kieme kokią prašmatnią fiestą surengt tą proga... :ooo: ir padangas kaip mat perridentume naujas. :yes: Smagus jaausmas... Linkiu saugiai važinėt. :cooll:

Dekui,dekui Daliau ;) Foto kolkas nera,veliau pazadu imest,na o modelis tai kokio ieskojau -toki ir radau. Opel Vektra universalas 2005 m, 1,9 . 88 kw dizeliukas. Kas liecia numerius,pagal naujus istatymus normalius lietuviskus numerius isduos tik praejus TA apziura. Pirkau Lietuvoje nevazineta,tai tokiu atveju po registracijos isduoda menesiui laikui raudonus numerius. :)
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2014-12-06 21:47 #109150

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Dygliai padangose, manau tik ant ledo, lijundros atveju efektingi, o kitur - asfalto ardimas, o ant sniego tai tikrai jie mažai padeda, net gal tikrai stabdymo kelią ilgina. Geros naujos( ne restauruotos) padangos manau kur kas saugiau. Žinoma, labai padeda naujesnėse mašinose numatytos saugos programos - ABS, anti - praslydimas, visi varomi ratai, tačiau prie viso to "gėrio" ir vairuotojas turi būti :good: Kai greitai važiuoji...sako lėtai neša... B) Nelinkiu niekam... :tut: Vairuokim, kad kitam ir jums būtų saugu. Kelias - kol kas viena iš ne saugiausių vietų... ar tu eini, ar važiuoji, rodos tik ir taikosi kažkas kažką nudaužt. Keliuose nuolatinė kova. :vooo: dviračiu važinėjau..., jokių konfliktų - mašinos savo keliu, aš savo. Tik va, sezonas LT būna ne visada dviratinis... :cha: ir vietos laabai kalvotos...trusikai su maike susiparina. :sokis:
:good: Andriuks, ir į sodą ir...:) nu, ne škoda, ale, kas svarbiausia - į žvejybą :yes: , o jau mašinoj "aerodromas", tai :cooll:
Jums padėkojo šie nariai: STUDENTAS, Arta777

Mano auto 2014-12-06 21:57 #109151

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
:vooo:

Dygliai kaimo keliais nepamainomi,tinka.

Mano auto 2014-12-06 22:27 #109152

• Arta777
  • Arta777 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 768
  • Gauta padėkų: 841
Dalius. Kaunas parašė:
Dygliai padangose, manau tik ant ledo, lijundros atveju efektingi, o kitur - asfalto ardimas, o ant sniego tai tikrai jie mažai padeda, net gal tikrai stabdymo kelią ilgina. Geros naujos( ne restauruotos) padangos manau kur kas saugiau. Žinoma, labai padeda naujesnėse mašinose numatytos saugos programos - ABS, anti - praslydimas, visi varomi ratai, tačiau prie viso to "gėrio" ir vairuotojas turi būti :good: Kai greitai važiuoji...sako lėtai neša... B) Nelinkiu niekam... :tut: Vairuokim, kad kitam ir jums būtų saugu. Kelias - kol kas viena iš ne saugiausių vietų... ar tu eini, ar važiuoji, rodos tik ir taikosi kažkas kažką nudaužt. Keliuose nuolatinė kova. :vooo: dviračiu važinėjau..., jokių konfliktų - mašinos savo keliu, aš savo. Tik va, sezonas LT būna ne visada dviratinis... :cha: ir vietos laabai kalvotos...trusikai su maike susiparina. :sokis:
:good: Andriuks, ir į sodą ir...:) nu, ne škoda, ale, kas svarbiausia - į žvejybą :yes: , o jau mašinoj "aerodromas", tai :cooll:
Tai siūlau žemieti :vooo: įsigyti Norfin termotrusikus :good: idant pomidorai nekaistų :kkk:
Lengvai priklausomas nuo sito reikalo
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2014-12-06 22:52 #109153

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:cheer: nea, Arturs, jei pomidorai neįkais, tai ir į kalną neįvažiuosiu. Mano amžiui, po - mi - fa... :oo: dorai kaip mopedui varikliuks. :uj: Džūkų kalba šnekant - tai paraks, brolyti.
Jums padėkojo šie nariai: Arta777

Mano auto 2015-01-02 09:17 #109398

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na visi giriasi kalėdinėmis dovanomis, pasigirsiu ir aš :blush:

Daug apie viska nerašysiu nes čia lėktuvas :cheer: žodžių Audi savo klasėj yra su rimčiausiu dyzeliniu varikliu bei geriausios komplektacijos,žinoma kiek su ja važinėsiu nežinau :unsure: ko gero kol kas nepasiūlys rimtos kainos :blush: ;)
Jums padėkojo šie nariai: fox

Mano auto 2015-01-02 14:31 #109405

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
mmm :yes: saldainiukas.

Mano auto 2015-01-02 15:56 #109410

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
Dalius. Kaunas parašė:
mmm :yes: saldainiukas.

Man tai patinka Nr ZZZ 333 :yes:

Mano auto 2015-01-19 12:20 #109642

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gimtadienio proga įvaldžiau šiokia tokia audi :blush:

Jei nesigilint į aprašymą ,rimtos koplektacijos ir savo klasėj galingiausia dyzelinė kvatrinė.Automobilis raketa tikrąja to žodžio prasme,iš lėto su ja neimanoma važinėt (paliubomu) :lalk:

Mano auto 2015-01-19 13:01 #109645

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys

Tai ana ZZZ 333 jau dastumiai?

Mano auto 2015-01-19 13:05 #109646

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
fanas parašė:

Tai ana ZZZ 333 jau dastumiai?

Aha taip kažkaip tai :unsure: netikėtai :blush:

Mano auto 2015-01-28 10:34 #109707

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys

Mano auto 2015-04-28 23:00 #110748

• runke
  • runke avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 256
Nu niekas neraso nieko ir as nieko neturiu ka veikti tai paklausiu. Nusipirkau citroen berlingo zvejybai, ji man pasirode ganetinai talpi ir nelabai skauda sirdis ja trankyti po zvejybas. Dizeliukas 1,6, beveik 2007 metu. Gal kas minusus ir plius pavardins, ko tiketis is jos ....

Mano auto 2015-04-29 07:29 #110756

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
runke parašė:
Nu niekas neraso nieko ir as nieko neturiu ka veikti tai paklausiu. Nusipirkau citroen berlingo zvejybai, ji man pasirode ganetinai talpi ir nelabai skauda sirdis ja trankyti po zvejybas. Dizeliukas 1,6, beveik 2007 metu. Gal kas minusus ir plius pavardins, ko tiketis is jos ....

Prižiūrėk variklį ir galinį tiltą (kad neišsiskėstų torcionai). Važiuoklė jokių rūpesčių nekelia. Labai kantrios ir patogios mašinos, pats turėjau. :10:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: runke

Mano auto 2015-04-29 09:38 #110759

• runke
  • runke avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 91
  • Gauta padėkų: 256
Ok reiks pasitikrint,perzvelgt ;)

Mano auto 2015-05-27 16:06 #110984

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys

Pakomentuokite prašau FORD-Focus MK -2 1,6 l 80kw 2005m

Mano auto 2015-05-28 23:10 #110997

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
fanas parašė:

Pakomentuokite prašau FORD-Focus MK -2 1,6 l 80kw 2005m

kuro rijike :cheer: :P
Jums padėkojo šie nariai: fanas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.124 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family