• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2014-06-17 12:22 #107282

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
tadasas99 parašė:
honda ar lifan? nepyk uz durna klausima bet spidometras kazka primena

KAWASAKIS VN-15 PUSANTRO LITRO zodziu zveris neuzilgo bus pardavime.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2014-07-07 21:53 #107576

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!
Jums padėkojo šie nariai: fanas

Mano auto 2014-08-05 09:41 #107860

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Pasiėmiau šiokius tokius ratus palakstyt kol atostogos :cooll: mašiniukas gyvas :good: po atostogų į marčias leisiu gal kas susidomėsit kreipkitės ;)

Mano auto 2014-08-05 15:10 #107864

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
Megėjas parašė:
Pasiėmiau šiokius tokius ratus palakstyt kol atostogos :cooll: mašiniukas gyvas :good: po atostogų į marčias leisiu gal kas susidomėsit kreipkitės ;)

:vooo:

Per atostogas belakstydamas nuvarysi ir tada į marčias,logiška.
Paskutinis taisymas: 2014-08-05 20:02 nuo fanas.

Mano auto 2014-08-06 05:45 #107873

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894

Mano auto 2014-08-12 22:33 #107928

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
fanas parašė:
Megėjas parašė:

Praėjo tas amžius kad taip elgtis ;) atostogos link pabaigos o aš sėdžiu namie jau trečia para suraitė ko gero roto virusas :angry: be ja mašiniukas jau parduotas B) nespėjau dorai pavažinėt,bet apie 1000 prasukau žodžiu 1,9 dyzelis 96kw. žvėriukas buvo :yes:

Mano auto 2014-08-13 16:00 #107939

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
Megėjas parašė:
fanas parašė:
Megėjas parašė:

Praėjo tas amžius kad taip elgtis ;) atostogos link pabaigos o aš sėdžiu namie jau trečia para suraitė ko gero roto virusas :angry: be ja mašiniukas jau parduotas B) nespėjau dorai pavažinėt,bet apie 1000 prasukau žodžiu 1,9 dyzelis 96kw. žvėriukas buvo :yes:

gal ir žvėriukas, bet į tokį kakodamas nežiūrėčiau, pilnas Olandijos turgus tokių žvėriukų, bet kad jų niekas neperka pusvelčiui...jei ten koks apsimiegojęs neranda ką nusipirkt tai paima tokį ir po to kaišioja visiems ale gera mašina, arba pusvelčiui atiduoda "perekūpams" :tut:

Mano auto 2014-08-13 18:27 #107942

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
gal ir žvėriukas, bet į tokį kakodamas nežiūrėčiau, pilnas Olandijos turgus tokių žvėriukų, bet kad jų niekas neperka pusvelčiui...jei ten koks apsimiegojęs neranda ką nusipirkt tai paima tokį ir po to kaišioja visiems ale gera mašina, arba pusvelčiui atiduoda "perekūpams" :tut:[/quote]

Na čia ši karta aš tau paprieštarausiu,ne su viena jau tokia važinėjasis.Jei žmonės mašinų nemoka eksplotuot tai nereikia mašinos kaltint čia ne seni kibirai į kuriuos galima pilt bet ką į ji reikia pilti tam tikrus spec tepalus ir gera kurą.Daugiau nesigilinsiu nes šneki vėjus :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Arta777

Mano auto 2014-08-14 12:05 #107956

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Nesuprantu dėl ko ginčytis.Visos mašinos geros, tik va tarpinė tarp vairo ir pedalo nevienoda.Važinėjom su žiguliukais, moskvičiais ir ką?Ogi nieko.Kas prižiūrėjo, tas ir važiavo.Buvau nusipirkęs Golf 2 ir ką?Perrinkau viską kas tik įmanoma.Uždrožtas buvo na niet, nes matyt savininkas nelabai jį ir prižiūrėjo.Turėjau mitsubishi, tai prižiūrėdamas 8 metus atvažinėjau ir dar galėjau važiuoti.Dabar važinėju jau 6 metai su volvo.Gal dalys ir brangokos, bet remontuoti kaip ir neteko.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas, STUDENTAS, Arta777

Mano auto 2014-08-14 13:20 #107959

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
Megėjas parašė:
gal ir žvėriukas, bet į tokį kakodamas nežiūrėčiau, pilnas Olandijos turgus tokių žvėriukų, bet kad jų niekas neperka pusvelčiui...jei ten koks apsimiegojęs neranda ką nusipirkt tai paima tokį ir po to kaišioja visiems ale gera mašina, arba pusvelčiui atiduoda "perekūpams" :tut:

Na čia ši karta aš tau paprieštarausiu,ne su viena jau tokia važinėjasis.Jei žmonės mašinų nemoka eksplotuot tai nereikia mašinos kaltint čia ne seni kibirai į kuriuos galima pilt bet ką į ji reikia pilti tam tikrus spec tepalus ir gera kurą.Daugiau nesigilinsiu nes šneki vėjus :bye:[/quote]

Kai suremontuosi tiek mašinų kiek aš esu remontavęs, galėsim kalbėtis, o dabar nereikia tautai pūsti miglos apie apie gerą kurą ir spec. tepalus...Tilitris motoras mažiau kuro "valgo" važiuojant EKO nei šitas...kiek purkštukas kainuoja? kaip pavarų dėžė?jei pilsi spec tepalus ir kokybišką kurą purkštukai nesusidėvės? :cheer: Olandai ir vokiečiai kratosi šitų "žvėriukų" o pas mus jie atkeliauja, nes "WW" vokiška mašina, turi būti gera :cheer:

Mano auto 2014-08-14 17:18 #107962

• tadasas99
  • tadasas99 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 41
  • Gauta padėkų: 93
tokiu komentaru pilni forumai kur kazkas sako kad viena ar kita masina yra s-das, pagal tokius pasisakymus galima susidaryti nuomone kad yra tik keli verti demesio modeliai, ir visi kurie perka kazka kito turi buti pakarti ant sausos sakos, nu kam to reikia? vienas mechanimas renkasi pagal mechanienes puses ipatumus, kitas gal tiesiog pedantas rinksis pagalestetine puse, dar kitas gal tiesiog rinksis kaip dali savo ivaizdzio ir ziures tik i isores vaizda, bet ar bent vienas bus neteisus jei jam jo pasirinkimas patinka? manau kad nea ir nereikia komentuoti zmogaus pasirinkimo jei jis to nepraso.
p.s. as passato aplamai nepirkciau, nuvalkiotas neidomus nusibodes vokiskas universalas, bet ar as tureciau dabar megejui zerti kruva komentaru tokiu kaip kam tu ja aplamai pirkai?
Jums padėkojo šie nariai: fox

Mano auto 2014-08-14 19:08 #107964

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
tadasas99 parašė:
tokiu komentaru pilni forumai kur kazkas sako kad viena ar kita masina yra s-das, pagal tokius pasisakymus galima susidaryti nuomone kad yra tik keli verti demesio modeliai, ir visi kurie perka kazka kito turi buti pakarti ant sausos sakos, nu kam to reikia? vienas mechanimas renkasi pagal mechanienes puses ipatumus, kitas gal tiesiog pedantas rinksis pagalestetine puse, dar kitas gal tiesiog rinksis kaip dali savo ivaizdzio ir ziures tik i isores vaizda, bet ar bent vienas bus neteisus jei jam jo pasirinkimas patinka? manau kad nea ir nereikia komentuoti zmogaus pasirinkimo jei jis to nepraso.
p.s. as passato aplamai nepirkciau, nuvalkiotas neidomus nusibodes vokiskas universalas, bet ar as tureciau dabar megejui zerti kruva komentaru tokiu kaip kam tu ja aplamai pirkai?

čia kiekvienam rinktis kaip ir kas, ar spalva graži, ar modelis puikus ir nuostabus...kiekvienam savas pasirinkimas, aš neperšu niekam savo nuomonės, tik iš savo patirties, žmogaus kuris kažką labiau nutuokia apie mašinas nei eilinis žmogelis parašiau, jog šita mašina yra neverta dėmesio, čia lankosi ir dauguma mano pažystamų, tad ši info ir jiems, taip pat forumo svečiams. nieko nesiekiu įžeisti, bet negaliu ir žiūrėti ramiai kai yra siūlomas daiktas kuris kels daugiau problemų nei iš jo bus naudos :ty: taip, kad taika :vooo:

Mano auto 2014-08-14 20:52 #107965

• tadasas99
  • tadasas99 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 41
  • Gauta padėkų: 93
pasiklydes parašė:
tadasas99 parašė:

čia kiekvienam rinktis kaip ir kas, ar spalva graži, ar modelis puikus ir nuostabus...kiekvienam savas pasirinkimas, aš neperšu niekam savo nuomonės, tik iš savo patirties, žmogaus kuris kažką labiau nutuokia apie mašinas nei eilinis žmogelis parašiau, jog šita mašina yra neverta dėmesio, čia lankosi ir dauguma mano pažystamų, tad ši info ir jiems, taip pat forumo svečiams. nieko nesiekiu įžeisti, bet negaliu ir žiūrėti ramiai kai yra siūlomas daiktas kuris kels daugiau problemų nei iš jo bus naudos :ty: taip, kad taika :vooo:

tikrai nesistengiu konfliktuoti, taip kad taika :vooo:
is savo patirties zinau kad tokiu nuomoniu niekas neklauso, visi turi savo nuomone (netgi tie kurie klausia kitu nuomoniu) o kad zmogu prekalbeti kad pakeistu savo nuomone bergzdzias reikalas, jei rasei visuomeniniais informaciniais tikslais tada galiu tik pagirti.
Jums padėkojo šie nariai: pasiklydes

Mano auto 2014-08-26 21:01 #108066

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Ar jau yvesta balu sistema? :blush:

Mano auto 2014-08-27 16:45 #108070

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
donce999 parašė:

Sužinosi kai įkliūsi... :cha: O jei rimtai - dar lyg ir ne... :unsure:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2014-08-27 19:49 #108074

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Arutis parašė:
donce999 parašė:

Sužinosi kai įkliūsi... :cha: O jei rimtai - dar lyg ir ne... :unsure:

Ta,tai as suprantu,bet nesinori savo kailiu patirt :$: :)

Mano auto 2014-08-27 20:44 #108077

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Mano naujas žaisliukas B)

Mano auto 2014-09-02 20:55 #108141

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Mano :fishing: bolidas :) tik kad nėr laiko nei žvejot nei grybaut :evil:

Paskutinis taisymas: 2014-09-02 20:55 nuo Megėjas.
Jums padėkojo šie nariai: STUDENTAS, fanas, IvanTek

Mano auto 2014-09-06 08:28 #108161

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Visi žinome, kad didžiausia betvarkė visada būna mašinos bagažinėje.Žinoma, geriausias variantas guminis kilimėlis su borteliais, bet kiekvienam modeliui reikia ir atskiro kilimėlio.Seniai norėjau įsigyti, bet kai sužinojau kainą(260lt.), tai noras dingo.Bet štai vakar užkliuvo akis už reklamos.Susiradau kilimėlį pagal savo mašinos modelį ir likau patenkintas :) Kaina tik 65lt.Iš karto užsisakiau :cheer: Dabar bagažinėje bus tvarka :yes: Rekomenduoju.

pigu.lt/auto_prekes/automobiliniai_kilimeliai/modeliniai_bagaziniu_kilimeliai?source=menu&feat=left
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Paskutinis taisymas: 2014-09-06 08:30 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: samir, donce999, Ramas02

Mano auto 2014-10-14 13:38 #108504

• Tomas B
  • Tomas B avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 30
Sveiki? Ruošiuosi pirkti automobilį vw pasat 99m 1,9tdi 84kv.Gal kas gali patarti į ką daugiau atkreipti dėmesį ir ar verta jį pirkti kaina 6000lt o gal kas geriau pasiūlysit už tokia suma. :ty: už atsakymus.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.507 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top