• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2014-10-14 14:08 #108505

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Tomas B parašė:
Sveiki? Ruošiuosi pirkti automobilį vw pasat 99m 1,9tdi 84kv.Gal kas gali patarti į ką daugiau atkreipti dėmesį ir ar verta jį pirkti kaina 6000lt o gal kas geriau pasiūlysit už tokia suma. :ty: už atsakymus.

megejas parasys daugiau gal. Jis man irgi iesko b5 dabar B)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2014-10-14 14:22 #108506

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Tomas B parašė:
Sveiki? Ruošiuosi pirkti automobilį vw pasat 99m 1,9tdi 84kv.Gal kas gali patarti į ką daugiau atkreipti dėmesį ir ar verta jį pirkti kaina 6000lt o gal kas geriau pasiūlysit už tokia suma. :ty: už atsakymus.

Pagrindinė jų bėda kad žmones deda ant visko ir pila bet ką kas papuola tie kurą tiek tepalai ir t.t jei su buvo prižiūrėtas važiuosi ir vargo nematysi traukia neblogai.Pagrindinė jų bėda purkštukai jie labai brangus padėvėtų komplektas nuo 800 lt.ir neaišku kokie o po viena vargiai rasi,apie nauja net nešneku. O daugiau eiliniai dalykai kaip ir visu mašinų egr,siurbliai,turbinos. O jei nori įsigyt tokį statai rimta buteli ir šiandien užrodau normalu variantą už kokias taip 4-5 štukęs. 2000m. ;)
O dėl kitų variantu už tokia kaina bet ką galima paimt bet reikia žinot ko pačiam reikia,ieškau mašinų nevienam ir ne dviem net ir sau bet visu poreikiai skiriasi kiekvienam neitiksi ,nes kas patinka man nepatinka kitam tai tiek :bye:
Paskutinis taisymas: 2014-10-14 14:32 nuo Megėjas.

Mano auto 2014-10-14 15:07 #108507

• Tomas B
  • Tomas B avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 30
Megėjas parašė:
Tomas B parašė:

Pagrindinė jų bėda kad žmones deda ant visko ir pila bet ką kas papuola tie kurą tiek tepalai ir t.t jei su buvo prižiūrėtas važiuosi ir vargo nematysi traukia neblogai.Pagrindinė jų bėda purkštukai jie labai brangus padėvėtų komplektas nuo 800 lt.ir neaišku kokie o po viena vargiai rasi,apie nauja net nešneku. O daugiau eiliniai dalykai kaip ir visu mašinų egr,siurbliai,turbinos. O jei nori įsigyt tokį statai rimta buteli ir šiandien užrodau normalu variantą už kokias taip 4-5 štukęs. 2000m. ;)
O dėl kitų variantu už tokia kaina bet ką galima paimt bet reikia žinot ko pačiam reikia,ieškau mašinų nevienam ir ne dviem net ir sau bet visu poreikiai skiriasi kiekvienam neitiksi ,nes kas patinka man nepatinka kitam tai tiek :bye:

Parašyk savo nr man į privatą pasuksiu ir susitarsim :cooll:

Mano auto 2014-11-18 23:51 #108893

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiandien pagaliau įsigyjau priekabą :sokis: Sukoriau pirmyn atgal 400 km., bet tikslas pasiektas :) Dabar beliko pavasari dar valtį įsigyti :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Mano auto 2014-11-19 10:19 #108895

• Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Dolcas parašė:
Šiandien pagaliau įsigyjau priekabą :sokis: Sukoriau pirmyn attotgal 400 km., bet tikslas pasiektas :) Dabar beliko pavasari dar valtį įsigyti :)
Nu tai kaip ir sveikinimai tau su nauju pirkiniu :labas: gal kokia foto ar nuoroda kaip priekaba atrodo imestum :yes:
Valium and cherry wine

Mano auto 2014-11-21 08:49 #108917

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, Vitalijus, fanas

Mano auto 2014-11-21 11:00 #108919

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Turėsi daiktą :good:

Mano auto 2014-11-21 11:25 #108921

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jau teko panaudoti :) Šiaip daiktas geras, tik ta torcioninė pakaba labai jau kieta.Tuščia priekaba šokinėja per duobes ir barška :cheer: O priekabos jau seniai reikėjo, tik vis neišeidavo.Minusas, negalima perkrauti, pliusas, lengva, visi bortai greitai nusiima, lieka tuščia platforma.Matysiu kaip laikys :)

Mano auto 2014-11-28 00:24 #109015

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Sveiki., gal kas galetu patart kokie varikliai patikimiausi opel astroms nuo 2003 iki 2006 m, domina dyzeliniai. :ty:
Na ir priedu jai kas susiduret gal ivardinsit pliusus ir minusus siu automobiliu,domiuosi universalu.

Mano auto 2014-11-28 07:51 #109017

• Pokstas
  • Pokstas avataras
  • Pradedantysis
  • ;)
  • Žinutės: 462
  • Gauta padėkų: 216
STUDENTAS parašė:
Sveiki., gal kas galetu patart kokie varikliai patikimiausi opel astroms nuo 2003 iki 2006 m, domina dyzeliniai. :ty:
Na ir priedu jai kas susiduret gal ivardinsit pliusus ir minusus siu automobiliu,domiuosi universalu.
Imk autobusa, su Universalu su tiek irangos, vienas netilpsi i varzybas nuvaziuot :lol:
Žvejys iki kaulų smegenų ;D
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2014-11-28 08:21 #109018

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Ar ne geriau Vectra imti?Pinigai panašūs, o vietos žymiai daugiau.Kai mano sūnus rinkosi mašiną, irgi norėjo pirkti Astra, bet buvo patarta geriau Vectra.Čia manau Megėjas geriau paaiškins.

Mano auto 2014-11-28 09:08 #109020

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
STUDENTAS parašė:

Susidūręs aš su jais šiek tiek ,dėl ko ( Astrą ) butu aiškiau motyvuok truputi ar dar pats neapsisprendęs ? pagal metus jau keliu rūšių varikliai yra senesni ir pagal metus kur nurodei naujesni . Viskas priklauso koks biudžetas ir ko tiksliai tau reikia. O preliminariai tai dyzeliai 2,0 L. 74 kw. ir 1,9 L. 88 kw. šitie geriausi bent jau man , kitiem gal kiti.O dėl ko nenoriu labai plėstis bet vieni netraukia byra kiti traukia bet velenėliai byra kiti pdf ,kuro sąnaudos ir t.t. Apsispręsk ko tau reikia nes dabar pagal metus kai parašei tai kaina +- nuo 5000 iki 20000 tūkstančiu svyruoja ,tai kaip man tau patart :unsure: Pasakyk biudžeta ką su ja veiksi ar dėl išvaizdos perki ar dėl praktiškumo ar pasipuikuot nori ,visokiu žmonių yra ir visu nuomonės skyrėsi.Aš asmeniškai Astros neimčiau.

Mano auto 2014-11-28 19:45 #109032

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
biudzetas iki 10 k. kiek ziurinejau uz 20 k net nemaciau,kad kas pardavinetu tokiu metu. o jai ir pardavineja,tai toks ir dar penkmeti pardavines.
Kas liecia isvaizda,tai ne del jos renkuosi,nes uz tokia kaina yra ir geriau atrodanciu kitu modeliu automobiliu. Pliusas manau patvari vaziuokle,ko negalima pasakyti apie kitas masinas. kuro sanaudos taippat tenkina. Kas liecia talpuma-manau cia maza beda ar 20 litru vienoi masinoi daugiau ar kitoi maziau,tam reikalui yra stogo bagazines. Tad manau tokie pasakymai,kad masina rinktis tik del vietos manau ne i tema. Tiesiog klausiau patarimu del eksplotacijos savybiu,patvarumo,kokibiskumo ir panasiai

Mano auto 2014-11-28 21:07 #109033

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Dyzeliai senesnio modelio 2,0 L. 74 kw. ir naujesnio 1,9 L. 88 kw. šitie normaliausi neapsiriksi ;) į kitus klausimus kaip ( patvarumas , taupumas ) jau pats atsakei ,svarbiausiai kad nebūtu baisiai daužtos ar dideliu prabėgu,o gedimai eiliniai kaip ir visu nėra ko ir gilintis.Tas 2,0 L. 74 kw. optimaliausias ir patvariausias modelis žinoma senesnis,jei naujesnis (gražesnis modeliukas ) variklis tai šitas 1,9 L. 88 kw. ( pas ju stovi gluše savaiminis salerkinis isivalymas ) siulau jieškot jau iškastruota ir išprogramuota ( kaina šio reikalo nuo 800 iki 1400 lt. čia rimtu programuotoju nepadpolnu.), - labai nežymiai padidėja dumingumas nuo 0,09 - 0,60 o leistinas 3,2 lygtai. bet praktiškai net nesimato + prisideda užtat kilovatas vienas kitas ir nelieka bjauraus dūminimo kai valosi o tada kuro sanaudos jau būna vos ne 15 L. šimtui (teko taip važiuot apie 20 km. vaizdelis nekoks garsas ir kvapas ) ;) aišku galima nekreipt dėmesio ir važinėt jei trupos distacijos miesto režimu tankiau valosi o ilgesnėmis mažiau .Su mažesniais kilovatais bukas o tas 110 kw.smagesnis bet problemos su varikliais dažnesnės.Matai sunku kažkaip perteik internete galiu kartais ne taip išsireikšt bet manau esme gal supratai.
Paskutinis taisymas: 2014-11-28 21:16 nuo Megėjas.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, STUDENTAS

Mano auto 2014-11-30 22:00 #109075

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
Na ka siandien buvau kauno turgui.galiu pasakyti,kad astra atrodo tikrai graziai,bet pasedejus joje truputi pritrtuko erdves :lalk: manau teks atsiprasyti dolco ir jam pritarti,kad vektra labiau limpa :good:
Tad dabar turiu klausimu. imant 2005 ir 2006 m modelius,su kuriais varikliais geriau rinktis ir kokie butu vektros minusai. ( pliusus pats jau maciau ) kiek ziurejau beveik pas visas ecotek 1,9 varikliukai. Tik kiek domejausi sake yra dvieju rusiu,tik neaisku kaip juos atskirt ir paimt geresni. i 1,7 net nesizvalgiau. gal kas papasakos ir apie kuro sanaudas. laukiu info :ty:

Mano auto 2014-12-01 12:48 #109076

• rammas
  • rammas avataras
  • Pradedantysis
  • ramiakas
  • Žinutės: 276
  • Gauta padėkų: 868
STUDENTAS parašė:
Na ka siandien buvau kauno turgui.galiu pasakyti,kad astra atrodo tikrai graziai,bet pasedejus joje truputi pritrtuko erdves :lalk: manau teks atsiprasyti dolco ir jam pritarti,kad vektra labiau limpa :good:
Tad dabar turiu klausimu. imant 2005 ir 2006 m modelius,su kuriais varikliais geriau rinktis ir kokie butu vektros minusai. ( pliusus pats jau maciau ) kiek ziurejau beveik pas visas ecotek 1,9 varikliukai. Tik kiek domejausi sake yra dvieju rusiu,tik neaisku kaip juos atskirt ir paimt geresni. i 1,7 net nesizvalgiau. gal kas papasakos ir apie kuro sanaudas. laukiu info :ty:

opeliai rajunai,apie 7,5 litro ima,tiek astra tiek zafira,geriau butu wv
ramiakas
Paskutinis taisymas: 2014-12-01 12:50 nuo rammas.

Mano auto 2014-12-02 23:28 #109083

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
rammas parašė:
STUDENTAS parašė:

opeliai rajunai,apie 7,5 litro ima,tiek astra tiek zafira,geriau butu wv

Gali čia pažiūrėti kas skelbiama apie automobilius automobilio.info/lt/ . Šiaip astrą su zafirą sunku lyginti, skirtingi automobiliai vien pagal savo svorį ir kuro sąnaudos negali būti vienodos. Už WV vardą yra pinigai permokami. Škodos juk su WV parametrais o kainos skiriasi. Sunku ką nors patarti dėl auto iš šalies. Aš pats kažkada sakiau, kad japonų kilmės auto nepirksiu, Turiu tokį ir kol kas nesiskundžiu dėl remonto, nors kuro ir pasiima tuos 6-7,5 litro. Čia priklauso kaip važiuoji. Jei nori saugiai aplenkti kitą auto, reikia kad ir tavo trauktų, jei traukia tai ir kuro suvalgo. Galingesnis auto yra saugesnis, nes kartais tiesiog tenka pabėgti, kad tavęs kas nors nenušluotų.
Jums padėkojo šie nariai: samir, Dalius. Kaunas, ANRI, Dolcas, STUDENTAS, fanas

Mano auto 2014-12-06 17:47 #109132

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
Na ka, opeliukas jau kieme. Gaila tik,kad TA nepraejau del menkniekio. Pasirodo galiniu padangu protektoriai vos vos skiriasi. Tad tik padangom apaut reiks ir TA bus praeitas. Dekui Arta777 :labas:
Jums padėkojo šie nariai: Arta777

Mano auto 2014-12-06 19:05 #109135

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
: :vooo: Sveikinu, Andriuks, :clap: žiūriu daugėja "žaibo" mylėtojų. O kur automobilio foto, koks žaibo modelis, ir kokie numerėliai??? Prašom viską į eterį. Norim pakomentuot, pasidžiaugt... :balius: :daina: :sokis: gal net galim tavo kieme kokią prašmatnią fiestą surengt tą proga... :ooo: ir padangas kaip mat perridentume naujas. :yes: Smagus jaausmas... Linkiu saugiai važinėt. :cooll:

Mano auto 2014-12-06 19:34 #109137

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Jooo saugiai važinėk. Aš šiandien nuo Vilniaus autostrados sukau link Ukmergės, ten toks lankas yra, lėkiau apie 100, galvoju biški pastabdysiu, kai pastabdžiau visą mašina po visą kelia pradėjo nešioti, pralekiau visus atitvarus, stulpus, apsisukau ant kelio porą kartų ir į griovį, tai sustojau likus metrui iki medžių. Po laiminga žvaigžde gyvenu matomai. Bet vos nepridėjau į kelnes, galvoju katik mašiniukas nupirktas, o jau apsiversiu tuoj. Ačiū dievui mašina sveika ir aš taipogi. Sustojo 2 mašinos, kurios matė mano skrydi tai ištraukė. Tada nuo ukmergės iki namų 50-60 visą kelią tik judėjau. Atsargiai vyrai slidu ir net geros padangos nepadės ant ledo. :unsure:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.088 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top