• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-01-12 18:07 #74903

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Zafira žiūrėk jei iki 2005m.vidurio tik su 2.0 L. dyzeli 74 kw.O jei naujesne jau žiūrėsi tai 1.9 74-88kw.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-01-12 18:16 #74904

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
nezinau ar vectroj 2005 metu 1,9 dizeli stovi tok spat variklis kaip naujesnes zafiroj 1,9 dizeli. pats turiu 1,9 88kw tai su detalem gan sundetinga gauti,ir kazkodel servisai nelabai noriai ima remontuoti, siuo metu subirejo generatorius, tai jonavoj ne viens servizas nepsieme remontuoti

Mano auto 2013-01-12 18:18 #74905

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
TADZIUS parašė:
donatasx3 parašė:
Žodžiu-visos jos geros,kol pats tokios neturi,o jau paskui :ikio:

as tai saviske patenkintas,uzsizarazina kartais,bet greit buna nuraminta :good: as cia ne apie zmona jei ka :lol: :lol:

Nuraminimo priemonės joms abiem tokios pačios tinka :cheer: :cheer: :cheer:

Mano auto 2013-01-12 18:22 #74906

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
simka parašė:
nezinau ar vectroj 2005 metu 1,9 dizeli stovi tok spat variklis kaip naujesnes zafiroj 1,9 dizeli. pats turiu 1,9 88kw tai su detalem gan sundetinga gauti,ir kazkodel servisai nelabai noriai ima remontuoti, siuo metu subirejo generatorius, tai jonavoj ne viens servizas nepsieme remontuoti

Atvežk pirmadienį, pabandysim pagelbėt ;)

Mano auto 2013-01-12 18:30 #74907

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
simka parašė:

Tokie pat varikliai,nėra ko norėt ko naujesnė to didesnės bėdos ir aišku dalys kosminėm kainom.O su 110 kw.nors cosmo pilniausios komlektacijos bet pas jas jau kiek žinau dar didesnės bėdos su išmetimu sistema.

Mano auto 2013-01-13 05:23 #74924

• Gepardas
  • Gepardas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 405
  • Gauta padėkų: 241
:)

Mano auto 2013-01-13 06:29 #74936

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
kazkaip tai jau mazokai ryja :lol: :lol: ,man patinka tokios pasakos :lol: :lol,uz miesto 4 litrai :lol: :lol: matyt ne vaziuoja,bet stumdo :oo:

Mano auto 2013-01-13 07:31 #74940

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
nu jo lietuviai moka pasakeles sekti :)
va neblogas puslapiukas apie masinos techninius duomenis.
automobilio.info/
Paskutinis taisymas: 2013-01-13 07:36 nuo simka.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Mano auto 2013-01-13 09:04 #74953

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
TADZIUS parašė:
kazkaip tai jau mazokai ryja :lol: :lol: ,man patinka tokios pasakos :lol: :lol,uz miesto 4 litrai :lol: :lol: matyt ne vaziuoja,bet stumdo :oo:

Jei pridėtų minimum 1,5 litro prie to ką rašo, būtų tikrovė, taigi gan sunkoka mašina, su 4 litrais 100 km :lol: :lol: :lol:

Mano auto 2013-01-13 09:18 #74956

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Lydeka parašė:
TADZIUS parašė:

Jei pridėtų minimum 1,5 litro prie to ką rašo, būtų tikrovė, taigi gan sunkoka mašina, su 4 litrais 100 km :lol: :lol: :lol:
ne jei pridetu 2arba 2,5 litro,va cia but tikroviska :lol:,tik viena kart man pavyko ,ilist i 5,5litro simtui,vaziavom dviese i latvija,greitis 100-110 ,tolygus vaziavimas ir kazkaip pavyko,daugiau tokio stebuklo nebuvo :oo:

Mano auto 2013-01-13 12:49 #74978

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gepardas parašė:
Būtent šita skelbime apeik ratu ir net neatsigręžk ;) atrodo gan neblogai ir kaina padori.Bet ji gerai matosi daužta ir daryta atmestinai visa spalvota ir pagalės net išaudytos buvo ,žodžiu gryna bėda :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Gepardas

Mano auto 2013-01-13 12:56 #74979

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Megėjas parašė:
Gepardas parašė:
Būtent šita skelbime apeik ratu ir net neatsigręžk ;) atrodo gan neblogai ir kaina padori.Bet ji gerai matosi daužta ir daryta atmestinai visa spalvota ir pagalės net išaudytos buvo ,žodžiu gryna bėda :bye:

megejas turbut rengeno akis turi,kad matai,kad ji buvo dauzta ir kad spalvota :cha: :cha: ,kad su pagalve keliaivio kazkas neto ,tai ir taip matosi,nebent ten naujoviska kokia apdaila,bet del spalvu ir kitu tavo trukumu,tai nesimato ,as va dabar ziuriu pro langa i savo kibira,pas je buferis ciut tamsesnis ir tai nekrenta i akis,o nekalbu apie nuotraukose vaizda

Mano auto 2013-01-13 13:09 #74981

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Kai per tavo rankas Tadžiau praeis tiek mašinų kiek aš jų turėjęs tada ir suprasi kur kas.Metai ir patirtis savo daro o akį turiu beveik rengeno jau.Aišku nesu ten sūper profas bet jau pažengęs nemažai nes čia yra jau mano antra lyga po žvejybos.

Mano auto 2013-01-13 13:27 #74982

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Megėjas parašė:
Kai per tavo rankas Tadžiau praeis tiek mašinų kiek aš jų turėjęs tada ir suprasi kur kas.Metai ir patirtis savo daro o akį turiu beveik rengeno jau.Aišku nesu ten sūper profas bet jau pažengęs nemažai nes čia yra jau mano antra lyga po žvejybos.

tai tu bent parasyk kuri vieta jje dauzta

Mano auto 2013-01-13 13:30 #74984

• Gepardas
  • Gepardas avataras
  • Pradedantysis

Mano auto 2013-01-13 14:16 #74987

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
TADZIUS parašė:
Megėjas parašė:

tai tu bent parasyk kuri vieta jje dauzta

Na iš pirmo pažiūrėjimo galiu pasakyt kad tikrai gavęs priekį į dešnę puse sparnas ir kelevio duris (gali but kad net visas šonas bet čia jau reik vietoj žiūrėt) kažkas daryta su galiniu dangčiu.Vairuotojo priekinis sparnas ir tvarkytas ( nepatinka ir durelės bei slenkstis nuotraukoj matosi lyg per siūle rūdyt nori bet jau 100 procentu negaliu teikt),abi pagalvės tikrai šovusios tiek panelės tiek vairo.Priekinis bamperis originaliai tai stovi arba grotelės arba priešrukiniai.dešnės pusė priekinės lempos apatinė apdaila ir skiriasi.Manau tiek apie ja daug maž iš foto,bet čia tik mano nuomonė ir niekam jos neperšu jus galit tikėt arba ne :bye:
Paskutinis taisymas: 2013-01-13 14:19 nuo Megėjas.

Mano auto 2013-01-13 14:52 #74988

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gepardas parašė:
Kažkaip nesižiūri ji man :unsure: na aš visu pirma kalbu kaip iš pardavėjo pusės.Kitas dalykas Lietuvoj 90 procentu mašinos daužtos.Vienos daugiau kitos mažiau,dar kitos perdarytos iš anglu arba suvirintos iš kelių mašinų.Matai man asmeniškai nieko baisaus nematau jei kėbulas nedaug muštas tai normalus dalykas kaip Lietuvai būna labai gražiai padaro sunku net išžiurėt.Kitas dalykas kai daužta važiuoklė buna atitampo bet ji paskui grįžta vis tiek į savo padėti o ten jau prasideda bėdos suvedimai padangu ėdimas ir t.t.

Va pora skelbimu iki 7000 lt. (matau kad iki tiek panašiai žiūri)šitie mano akei užkliuvo ;) bet čia tik taip ant greto užmečiau akį :joint:

auto.plius.lt/skelbimai/opel-zafira-2-0-l-vienaturis-2000-dyzelinas-2642875.html
auto.plius.lt/skelbimai/opel-zafira-2-0-l-vienaturis-2000-dyzelinas-2676080.html

Mano auto 2013-01-13 15:38 #74991

• Gepardas
  • Gepardas avataras
  • Pradedantysis
jo noretusi uz 7k paimti ir d a man reikalinga su kabliu kad butu jairasciau koki gera skelbima gal galetum kartu pavaziuoti pazieti masinos?

Mano auto 2013-01-13 15:53 #74996

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gepardas parašė:
jo noretusi uz 7k paimti ir d a man reikalinga su kabliu kad butu jairasciau koki gera skelbima gal galetum kartu pavaziuoti pazieti masinos?

Na tas pirmas variantas visai nieko kur imečiau manau drasiai už 6500 galima paimt gal vietoj ir daugiau numuštum.Man nesunku drąsiai galėsiu jei neužsimęs busiu tuomkartu kartu palėkt ir pagelbėt.Dėl kablio nesuk galvos jis kainuoja +- 250 lt.kai be jo manyčiau dar geriau mažiau sankaba ištampyta buna,bet čia nebėda labai lengvai ji pasitikrina.Jei ką kreipkis ;)

P.S. kai perki mašina stenkis visos sumos neišleist bent kokius 500 lt.turėk rezerve maža kas atsitiks turėsi ant tvarkymo kas dažniausiai nueina ERG 50-100 lt. turbyna +- 300 lt.čia iš šroto na tepalai,filtrai pasikeist diržai ir.t.t. jei Lietuviška nemažai kas sukeista jaubuna bet jos būna tankai išbeltos pakaba ir .t.t.
Paskutinis taisymas: 2013-01-13 16:00 nuo Megėjas.

Mano auto 2013-01-13 16:22 #75000

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
megejas ne visos lt masinos isbelstos ,nenusisnekek :tut: :tut: ,buna net geresne nuperka nei is svetur atvaryta

ziurau pas tave papigei agr voztuvai kainuoja,kai reikes jauciu reiks kreiptis,nes Kuane deveto be 400 niekur nepaimsi,kaip ir turbinos be 800-1000
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.051 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top