Na tie dalykai ir gainiojimai galioja tiek dyzeliams kurie paprasti o ne su tam tikrais filtrais

turėjau labai senai peža 307 nuvariau į TA ikišo į gluša aparata ir sako užvesk

sakau užvestas

sako gazuok

dedu per gaza

sako palauk

ijungia išjungia savo aparata co diagnostikos ir vėl sako gazuok

Žodžiu taip du kartus co 0,002 va taip

galit tikėt galit ne

Tas buvo kažkur prieš 7-8 metus

čia viskas gerai kol jie neužsineša ir nesibaigia eolis ,kaip tik man taip buvo mašna bevažiavo gal tik 40 km./h

per kokias rimtas firmas gal tik nustatė kas yra jau norėjo varikli skirti

gal filtro valymas kainuoja 1800 lt.o eolio litras spec kainavo po 500 lt.reikėjom 3 ltr.po trys nieks neužsako reikia imt 4 ltr.jau 2000 lt.filtro išvalimo užtenka gal 10000 km.tad neverta terliotis reikia naujo tas kainuoja 4000 lt.+ darbai kosminės kainos

viso šito malonumas rimtam servise nuo 5-7 štukų su darbais.Priminsiu tai buvo senai pežui buvo metai su trupučiu prabėgal 80000 tiek užtenka resurso tam filtrui.Apėjau aš tuos visus niuansus radau meistriuka

kuris ji išvalė apipjaustė vietoj to skysčio ipylė saliarkos,perprogramamo visa tai kainavo 700 lt.bet dabar su tokiu iškastruotu variantu TA nepraeitum

Tai va vos nenusipirkau dabar vėl tos pačios nesamonės

gerai kad apsižiūrėjau

tai AVENSIS 2007m. 2.2 L. dyzelis 130 kw. D-CAT žodžiu pats galingiausias varijanta su dizeliniu varikliu.
Mano patarimas geriau rinktis D4D paprasta varikli iš avensisu ne senesni nei 2005m.nes vėlgi anksteni turi bėdų nesigilinsiu.
Nors visu dabartiniu kainu nežinau kaip kas bet įtariu kad tikrai keitimai nepigus,tad nepasimaukit ant tų ekologišku mašinu