• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-01-13 16:38 #75007

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
TADZIUS parašė:
megejas ne visos lt masinos isbelstos ,nenusisnekek :tut: :tut: ,buna net geresne nuperka nei is svetur atvaryta

ziurau pas tave papigei agr voztuvai kainuoja,kai reikes jauciu reiks kreiptis,nes Kuane deveto be 400 niekur nepaimsi,kaip ir turbinos be 800-1000

Nesiginčinu galima aptikt tikrai pedantiškai išlaikytas mašinas ir Lietuvoje,esu neviena radęs ir nupirkes bet jas rast ir nupirkt labai sunku tokios kartais net į skelbimus nepapuola.O detales šias esu keitęs kainos tikros na dar nuo metų priklauso.Jieškau ne šrotuose o pas žmones kurie pavieniui parduoda detales kai sudaužo mašinas,bet čia reikia jieškot kartais dėl vienos detalės menkos apsimoka puse lietuvos pravžiuot ir nusipirkt ir gaunasi pigiau.Bet čia irgi turi laiko turėt tuom užsiimt jei jo nėra žinoma varai į artimiausia šrota ir perki.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2013-01-13 20:01 #75076

• Gepardas
  • Gepardas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 405
  • Gauta padėkų: 241
:)
Paskutinis taisymas: 2013-01-13 20:08 nuo Gepardas.

Mano auto 2013-01-14 16:38 #75143

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gepardas parašė:
Dėl pirmo tai manau jau neverta turėjus du savininkus Lietuvoj ir + dar ant vieno kabo ir neaišku kiek turėjus savininku svetur + kiek perekupu.Jau kaip minimum mažiausiai 4 žmonės,pats žinai kai viena mašina važinėja dafiga žmonių kas gaunasi.
O dėl antros tai vaizdo man jokio tai nežinau nei ką pasakyt.Jei tvarkinga metai ir kainos santykis geras.
Šiaip tai patarčiau perkant bet kokia mašina geriau paaukot 37 lt.berots ir varyti TA.Ten visapusiškai apžiūri ir išduoda tau asmeniškai lapa kur viskas surašyta.Toks variantas neblogas sakyčiau mašina gali būti tik ką parvaryta ar net nerigistruota ir be draudimo sumoki tik už paslauga.Ta žinau nes keli žmonės kai pirko iš manęs taip darė čia lygiai tas pats kaip servise bet gaunasi pigiau ir daugiu patikros.Jei lietuviška ir su TA tai mašinai neitakoja ir savininkui nuo to blogiau nebus jei ras ir trukumu nes čia yra papildoma paslauga.

Mano auto 2013-01-14 16:43 #75148

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
gal jus pirkit masinas per privata ,nes jauciu nelabai cia kam idomu :oo:

Mano auto 2013-01-14 16:47 #75151

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
TADZIUS parašė:
įdomu;]
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Mano auto 2013-01-14 16:48 #75153

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
idomu idomu cia panasiai kaip zaidimas rask skirtuma. :good: siaip tikrai idomu paskaityt megejo atsiliepimus :10:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2013-01-14 19:56 #75180

• Juozas
  • Juozas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 267
  • Gauta padėkų: 42
pasiklydes parašė:
idomu idomu cia panasiai kaip zaidimas rask skirtuma. :good: siaip tikrai idomu paskaityt megejo atsiliepimus :10:
Na aš irgi čia paskaitinėjau, tai tikrai kad labai įdomu. Mėgėjas rašo labai kietai, o gal jis toks ir yra, bet man atrodo, kad jis ir yra dar mėgėjas
Paskutinis taisymas: 2013-01-14 19:56 nuo Juozas.
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Mano auto 2013-01-15 05:43 #75188

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Juozai, tu parašyk kaip specas ( o toks ir esi, aš žinau ), šiaip tik nedaugelis ryžtasi savo nuomonę ir žinias pateikt... ;)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2013-01-15 05:44 #75189

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
TADZIUS parašė:
Čia , Tadžiau, tu truputį neteisus. Jei tau tikrai neįdomu - skaityt per prievartą niekas neverčia... :cha:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas

Mano auto 2013-01-15 05:53 #75190

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Megėjas parašė:
Gepardas parašė:
Jei lietuviška ir su TA tai mašinai neitakoja ir savininkui nuo to blogiau nebus jei ras ir trukumu nes čia yra papildoma paslauga.

Cia dar klausimas ar neitakos.. kazkada nuvariau taip masina i tech apziura, kad patikrintu, pigiau kaip servise, geriau iskrato, tad galvoju pasinaudosiu tuo... rado keleta dideliu trukumu su stabdziais ir vaziuokleje, tai jei nebuciau buves naglas ir is ranku ispleses savo masinos dokumentus ir isvaziaves nafik, butu panaikine tech apziura :D
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Mano auto 2013-01-15 06:46 #75193

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu nieko sau :uj: ,as ir galvojau pavasari y regitra nurukt pasitikrint vaziuoklia,geriau 20 lt daugiau suplosiu,bet su technikine liksiu :ohmy:

Mano auto 2013-01-15 07:15 #75196

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Čebas parašė:
Megėjas parašė:
Gepardas parašė:
Jei lietuviška ir su TA tai mašinai neitakoja ir savininkui nuo to blogiau nebus jei ras ir trukumu nes čia yra papildoma paslauga.

Cia dar klausimas ar neitakos.. kazkada nuvariau taip masina i tech apziura, kad patikrintu, pigiau kaip servise, geriau iskrato, tad galvoju pasinaudosiu tuo... rado keleta dideliu trukumu su stabdziais ir vaziuokleje, tai jei nebuciau buves naglas ir is ranku ispleses savo masinos dokumentus ir isvaziaves nafik, butu panaikine tech apziura :D

Liuks kad parašei,matai su didelėm bėdom nesu susidūręs kai tikrino dvi mašinas vienoj rado tik lempa degė neteisingai nes buvo nauja idėta kadangi buvo dužusi o kitai dabar nepamenu buvo liktai numerio apšvietimas nedėgė,ant langu nepurškė nes baigėsi vanduo ir vienas salenblokas ant ribos.Tai matyt dėl tokiu ieku ir nesikabino.Bet gal kad TA atima gal ir gerai bent žmonės nemeluos dėl esamos mašinos tvarkingumo.Dažniausiai katras žino kad netvarkinga net neina į kalbas ( buvo keletas kartu kai užsimindavau tai ranka numoja niekur aš nevarysiu,tai ir nepirkdavau nes viskas aišku ),o katras garantuotas leidžiasi patikrai,bet čia irgi sėdi pravažiuoji praktiškai matai kokiam stovi.

Mano auto 2013-01-15 08:57 #75199

• Gepardas
  • Gepardas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 405
  • Gauta padėkų: 241
:)

Mano auto 2013-01-15 09:09 #75200

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Gepardas parašė:
Čia nebedėk geriau į privatą siusk nes chebra jau parinasi :evil: man to nereikia niekam neperšu savo nuomonės tik kalbėjau iš patirties.Pirma varianta pamiršk,o antras vienas savininkas Lietuvoj prabėgas kaip minimum bus virš 300000 tūkst. ;) nes tikrai pavargus atrodo ( bet čia tik aš taip galvoju ) na bet reiktu skambinti ir kalbėt daug kas paaiškėja pašnekėjus ;)

Mano auto 2013-01-15 09:57 #75201

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Megėjas parašė:
Gepardas parašė:
Čia nebedėk geriau į privatą siusk nes chebra jau parinasi :evil: man to nereikia niekam neperšu savo nuomonės tik kalbėjau iš patirties.Pirma varianta pamiršk,o antras vienas savininkas Lietuvoj prabėgas kaip minimum bus virš 300000 tūkst. ;) nes tikrai pavargus atrodo ( bet čia tik aš taip galvoju ) na bet reiktu skambinti ir kalbėt daug kas paaiškėja pašnekėjus ;)
Parinasi, nes stumbo š.... ir iesko ką apgauti. :nu:

Mano auto 2013-01-23 18:15 #76235

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Mano auto 2013-01-29 16:56 #76828

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Darbas nupirko naują įrankį VOLKSWAGEN TRANSPORTER, tai teks palikti 20 m numylėtą ir puoselėtą autobusiuką, bet mielas ir naujas :joint:

Mano auto 2013-01-29 16:59 #76830

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
fox parašė:
Darbas nupirko naują įrankį VOLKSWAGEN TRANSPORTER, tai teks palikti 20 m numylėtą ir puoselėtą autobusiuką, bet mielas ir naujas :joint:

:yes: ir su šiuo nauju dar 20 :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Mano auto 2013-01-29 17:11 #76833

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
Dolcas parašė:
fox parašė:

:yes: ir su šiuo nauju dar 20 :)
arba da blogiau laikys nei tas senukas :lol: nes pazystamas dirba servize tai sake senu masinu retai kada pamatysi pagrinde apynaujos :clap:

Mano auto 2013-01-29 17:16 #76835

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
fox parašė:

ee tai turesi kuom kedainius i susitikimus veziot,o tai pastoviai neranda kas kuri veza :lol: :lol:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, saulius67
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.065 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family