• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-08-01 17:08 #25020

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Kol Tadžius paaiškino padėtį aš dar ir priekabikę spėjau po pietų pravaryti TA nes ketvirtadienį baigiasi :good: Žodžiu dabar spakainiai galiu varyti į žvejybą valtelę užsimetęs.Ta proga ne nuodėmė ir :alus: ką ir darau :blush: :bye:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-08-01 19:54 #25051

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Nu,ne viskas taip,vyrai,yra ;) Per 7 dienas T.A.praeiti reikia,kai automobilis tik ka iregistruotas Lietuvoje-uzdeti nauji LT numeriai.O issiemus tranzitinius numerius jokio T.A. praeiti nereikia,apsidraudi ir vaziuoji.
Astrus....

: Mano auto 2011-08-01 20:59 #25059

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Kabliukas parašė:
Nu,ne viskas taip,vyrai,yra ;) Per 7 dienas T.A.praeiti reikia,kai automobilis tik ka iregistruotas Lietuvoje-uzdeti nauji LT numeriai.O issiemus tranzitinius numerius jokio T.A. praeiti nereikia,apsidraudi ir vaziuoji.
Ko gero taip, jei dar galioja TA iš svečios šalies... :evil:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2011-08-02 03:20 #25060

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Kabliukas parašė:
Nu nezinau,kad normalius numerius uzsidejus ,tai tikrai 7 dienas gali vaziuot,bet del raudonu,tai vakar skambinau i regitra tai man ir taip aiskino,kad 7 dienas gali vazinet,tik jei masina is vokietijos,tai jie lyg ir mato del ta,o jei is kitu saliu,tai tikrai nemato,todel reikalinga ta.O draudimas be ta negalioje,nebent jus kalbat apie aiksteles nr tuos gelezinius.tai ka as zinau,nebent regitroj nemoka isaiskint :lol:

: Mano auto 2011-08-02 04:57 #25063

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
TADZIUS parašė:
O draudimas be ta negalioje
Atvirkščiai: TA be draudimo nepraeisi, nei prisiregistruosi be draudimo, čia jau galiu ginčytis - esu "šiek tiek" su transportu susijęs... Tik su tais "tranzitiniais" neteko susidurt... :unsure: ;)
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

: Mano auto 2011-08-02 05:05 #25064

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Su raudonu lapu gali menesi vazineti tai viena.O technikinę varant iš anksto turi apsodrausti.Vakar dėlto ir nepravariau abiejų priemonių iš karto nes neturėjau priekabai draudimo.Tai pirma autiką pravaRIAU, O po pietų pasiėmęs draudimą ir priekabą pravariau.Ar atpigo nežinau, bet ankščiau lyg brangiau buvo priekabos tvarkymas.Vakar už metus suplojau 15litų ir 16 litų už TA.Kalbu apie paprastutę Vilkmemergės priekabėlę.Na, o draudimas autikui metams 175litai, o technikinė 42litai.Kur drausti pigiau autiką nežinau.Gal kas draudžiatės pigiau, parašykite.Aytikas 1.9varikliuko galingumas :bye:

: Mano auto 2011-08-02 05:30 #25066

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
SIGUTIS parašė:
Su raudonu lapu gali menesi vazineti tai viena.O technikinę varant iš anksto turi apsodrausti.Vakar dėlto ir nepravariau abiejų priemonių iš karto nes neturėjau priekabai draudimo.Tai pirma autiką pravaRIAU, O po pietų pasiėmęs draudimą ir priekabą pravariau.Ar atpigo nežinau, bet ankščiau lyg brangiau buvo priekabos tvarkymas.Vakar už metus suplojau 15litų ir 16 litų už TA.Kalbu apie paprastutę Vilkmemergės priekabėlę.Na, o draudimas autikui metams 175litai, o technikinė 42litai.Kur drausti pigiau autiką nežinau.Gal kas draudžiatės pigiau, parašykite.Aytikas 1.9varikliuko galingumas :bye:
Žinai važinėkis, ėškok gal ir rasi kur 10 lt. pigiau, bet ar verta sukti galvą o ir pravažinėsi daugiau. Jau daug metų kai sėdžiu LD nuolaidas taiko ir gana ir nekvaršinu galvos . Šiemet už 2,2 l. sumokėjau 200 lt . o už 1,7l. pavasarį 179 lt.

: Mano auto 2011-08-02 06:22 #25068

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Del draudimo pasakysiu taip, viena menesi gal LD ar if ar bta ar dar kur mokesi pigiau, o kita vos ne dvigubai mokesi brangiau. Kiekviena karta reikia kaina suzinoti visu draudimu, o tai padaryti paskambinus brokeriui ar paciam internete pasiziureti nera sudetinga, ir sutaupyti galima labai apvalias sumas. As pats va draudizau PZU pries tai, db pzu pasiule 70lt brangiau nei gjensidige. Jau atejo laikai, kai perkant internetu galima isigyti prekes pigiau, nei tiesiogiai- draudimas neisimtis. Internetu gausi tokia kaina, kurios net vadybininkas sededamas ofise negales pasiulyti, taip kad imetu keleta puslapiu, kur galite pasiskaiciuoti draudimo kaina, padarot pavedima ir greitu laiku i el. pasta atsiunciamas draudimo polisas, belieka tik atsispausidnti. Kaip pvz: tiesiogiai gjensidige ofise man 3men butu kainave virs 60lt o internetu 52lt.

www.manodraudimas.lt/draudimas_internetu.html?ut=89b94496ad73fbac46a1efe369c423f1&gclid=CI_84o_6r6oCFRMU3wod1g8f_g

www.apdrausk.lt/

www.draudimas.net/

draudimo-kaina.lt/

www.draudimas.lt/automobilio-draudimas

www.iizi.lt/privalomas-draudimas
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Jums padėkojo šie nariai: Kabliukas

: Mano auto 2011-08-02 07:32 #25076

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Aš draudžiausi internetu, už 2.2 variklį 169 lt :lol: Jau antrus metus taip draudžiuosi, ofise nei vienas draudimas tokios kainos nesiūlė. O be tch apžiūros gali važiuoti tik su garažiniais( raudoni metaliniai) Siguti o su raudonu lapu negali nei dienos važiuoti, tech apžiūra reikia iš anksto rūpintis, o jei nepraėjai tai savo auto visur vežiok ant traliuko kol suremontuosi ir pakartotinei apžiūrai veši ant traliūko. Išimtas pirmą kart LT įregistruotom TP, 7 dienos
Paskutinis taisymas: 2011-08-02 07:48 nuo Lydeka.

: Mano auto 2011-08-02 08:10 #25081

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Lydeka parašė:
Aš draudžiausi internetu, už 2.2 variklį 169 lt :lol: Jau antrus metus taip draudžiuosi, ofise nei vienas draudimas tokios kainos nesiūlė. O be tch apžiūros gali važiuoti tik su garažiniais( raudoni metaliniai) Siguti o su raudonu lapu negali nei dienos važiuoti, tech apžiūra reikia iš anksto rūpintis, o jei nepraėjai tai savo auto visur vežiok ant traliuko kol suremontuosi ir pakartotinei apžiūrai veši ant traliūko. Išimtas pirmą kart LT įregistruotom TP, 7 dienos

Tada turiu klausimą?Atvarau į TA ir nepraeinu nu ir ką...........turiu eiti traliuko ieškoti, kad namo partemptų.Poto susirasti meistrą, vėl ant traliuko ir iki jo?Poto vėl traliuką samdyti nes pataisius i TA reiktų atvežti?Ir jei pravarysiu TA tada jau savo eiga galiu važiuoti?Parodyk nors vieną kuris taip daro?
Lietuvoje daroma taip.Varai TA ir jei nepraeini visą mėnesį važinėji, o sustabdžius triochini, kad va važiuoju pas artimiausią meistrą.Bent taip daro kai kurie kuriuos pažystu.Su traliukais tikrai niekas nežaidžia ir babkių nemėto.Pas mus Lietuvoje taip - teoriškai arklys, o praktiškai nesikelia :cha:

: Mano auto 2011-08-02 08:17 #25084

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
Siguti, visi normaliai mastantys auto tech apžiūrą varo dar senajai nepasibaigus, o jei pražiopsojai, tai jau tamstos bėda. O ant kelio gali sekti pasakas kokias nori, Kelių eismo taisyklėse aiškiai parašyta.

238 - Dalyvauti viešajame eisme Lietuvos Respublikoje leidžiama nustatytąja tvarka įregistruotoms motorinėms transporto priemonėms, priekaboms, kurioms atlikta ir galioja privalomoji techninė apžiūra ir kurių valdytojai yra apsidraudę transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu ir sumokėję valstybės nustatytus su transporto priemone ar dalyvavimu viešajame eisme susijusius mokesčius.

: Mano auto 2011-08-02 08:28 #25087

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Ne tai viskas gerai - aš juk neprieštarauju tik sakau kaip realiai būna.Juk pats irgi sutiksi, kad TA iš karto praeina toli gražu nevisi, bet keliukai už kampo juk prie Regitros irgi nepasina.Va todėl taip ir gaunasi - nepraeini TA, o tik tada pradedi rūpintis remontais.Nu aš ačiū Dievui autiko apžiūra pusmečiu ankščiau praėjau.Vadinasi pasirūpinau tikrai laiku, ane Lydeka :P :blush: :bye:

: Mano auto 2011-08-02 08:53 #25090

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
Kažkas pokštus krečia su tinklapiu, paspaudžiau cituoti, o cituojamas tekstas dingo. :S
Paskutinis taisymas: 2011-08-02 08:53 nuo Lydeka.

: Mano auto 2011-08-02 10:54 #25092

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Aš šiandien apsidraudžiau internetu: pasiguglinkit "e-polisas", ERGO draudimas, 143lt mano 1,8 benzinui. Dalykas tas, kad turi ir pinigus pervesti internetu. Po dešimties minučių savo e-mail'e jau turėjau polisą su sutartim, atsispausdinsiu spalvotu printeriu - vsio...
P.s.: antri metai ten draudžiuosi. :bye:

: Mano auto 2011-08-02 19:11 #25120

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Nezinau,kaip jus,bet as stengiuosi varyt ta menesis pries pabaiga,ir jei kas negerai,tai sutvarkai ir pakartotinai nuvarai.Nesuprantu tu zmoniu kurie varo paskutine diena,o jei nepravarai,ka daryt.Jei ner ta tai automatiskai ir draudimas negalioje,tai sustabdzius policijai,gal ka ir pribursi,gal pasigailes ir paleis,o ka daryt,jei netycia i koki auto ivyki papulsi be ta ir koki geresni auto taranuosi,tada kapiec,viska mokesi is savo kisenes,taip kad geriau nelaukt paskutines dienos ,nors pas mus lietuvius tai iprasta traukt iki paskutinio momento :lol:

: Mano auto 2011-08-02 20:46 #25130

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
su Lydeka pilnai sutinku :labas: ir yra paciam teke net isvaziavus is TA ir sustabde,ir sako 50 lt bauda!sakau tai su raudonu lapu juk menesi galim o mentas sako pasigincysi bus 100 lt.
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2011-08-03 03:18 #25135

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Tai va tukas,maziau gincykis :lol: kiti zmones isivaizduoja,kad raudonas lapas suteikia galimybe vazinet be ta nifiga,jis duodamas tam,kad per pakartotine apziura nereiktu moket is naujo visos sumos ir matytusi geedimai kokie ,varai dar nesibaigus ta ir jokiu problem :cooll:

: Mano auto 2011-08-03 04:51 #25137

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
Tai va tukas,maziau gincykis :lol: kiti zmones isivaizduoja,kad raudonas lapas suteikia galimybe vazinet be ta nifiga,jis duodamas tam,kad per pakartotine apziura nereiktu moket is naujo visos sumos ir matytusi geedimai kokie ,varai dar nesibaigus ta ir jokiu problem :cooll:
To raudono lapo apačioje net aiškiai parašyta buvo, kad nesuteikia teisės eksplotuoti TP, dabar išduodami lapai su įrašu didelėm raidėm, kad transporto priemonė neatitinka techninių reikalavimų, jei nepraeini apžiūros

: Mano auto 2011-08-03 06:35 #25150

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Kažkada buvo galima dvi savaites važinėt, dabar jau keli metai kai ne.

: Mano auto 2011-08-07 17:23 #25599

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Norėčiau paklausti kas supranta.Pas mane mašinoje tokia problemėlė.Važiuojant 5-6 bėgiu ir staiga padidinus variklio apkrovas,atsiranda drebėjimas.Sukilus apsukoms,drebėjimas dingsta.Taip važiuoju jau apie 40 000km.,bet jei apsukas didini palengva,drebėjimo nesijaučia.Dabar drebėjimas šiek tiek sustiprėjo.Važiuoklė viskas tvarkoje,o meistrai pasakė važiuok kol kažkas subyrės,bet tada juk gali būti vėlu.Nejau niekas nebuvo susidūręs su tokia problema?
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.081 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top