• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-14 07:53 #36715

• Senas
  • Senas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 96
  • Gauta padėkų: 16
Šitą teiginuką tai itraukit. :yes:TADZIUS parašė:
Reiktu,padaryt tokias taisykles,kad gali balsuot tik dalyvis parases tamtikra skaiciu zinuciu,taip daugelis atsisijotu
Visur gerai, bet žvejyboje geriausia.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-14 10:46 #36718

• Rukas
  • Rukas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 81
  • Gauta padėkų: 14
seniai reikejo taip padaryti :10:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:09 #36822

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
pagaliau teisybe nugales ,o taip iseina,kad asmuo dalyvaujantis konkurse ir neparases zinuciu ndgali balsuot net pats uz save

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:29 #36826

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Taisyklės pakeistos,bet žmogeliai nepaskaito,ar nedaiena.Parašyta,kad balsuoti galima parašius ne mažiau kaip 5 žinutes,o dabar pažiūrėkit,kiek žinučių parašė Meškeriotojas?Vėl prasidės piktumai,pakeitimai ir konkursas baigsis kitais metais gruodžio mėn.Kas prabalsuoja nesilaikydamas taisyklių,tai tik teršia šį tinklapį.Jei nesupranta,šalinti visai iš forumo ir viskas.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:39 #36828

• smilga
  • smilga avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
  • Gauta padėkų: 4
Prabalsavo zmogelis su vienu komentaru, na jo tiesiog neiskaitys ir tiek :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:42 #36829

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
jei vel prasides nesamones del kurios nors foto,tai ja iskart rekk salint

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:47 #36830

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
O kodel negalima padaryti taip,jei esi prisiregistraves maziau nei puse metu ir per ta laika nedalyvaves foro muose,tas asmuo negali balsuoti.O kad parasyti 5 zinutes,tai cia per kelias min su penkiais dalyviais pasisveikinti.
Jums padėkojo šie nariai: smilga

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:49 #36831

• smilga
  • smilga avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
  • Gauta padėkų: 4
Pritariu :yes:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011 2011-12-16 06:50 #36832

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
smilga parašė:
Prabalsavo zmogelis su vienu komentaru, na jo tiesiog neiskaitys ir tiek :)
Tokiu atsiras da 20 ir organizatoriam skaiciuojant balsus bereikalingas vargas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 15:38 #36845

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Isvis kazkokia nesamone gavosi su tuo balsavimu.Taip ir nesupratau,kodel visos foto pateko i finalini balsavima :S ,juk is kiekvieno mensio,2 laimejusios foto turejo patekti i finala.Lyg ir taip pradzioje buvo skelbiama....Ivestas saugiklis- 5 parasytos zinutes-kaip ir nieko vertas.Viesas balsavimas?!?!?Bet kam to reikia?!?!Kas nuo to pasikeis?Tik kazkaip nesolidziai tie visi numeriuku rasymai balsavime atrodo.Buvo,pazymi uz ka balsuoji ir iskart matai,koks balsavimo rezultatas :yes: Sakot negrazu,kad agituoja uz savo nuotraukas artimuosius balsuot?!?!O jus,jei i televizija eitumet,koks sokiu projektas,ar realybes sou,ar neprasytumet savo artimuju balsuoti vien tik uz jus,o ne uz geriausiai pasirodziusi atstova???!?!?!Suprantu,kad tai ne taspats,kas zvejybos nuotrauku konkursas,bet suprasti ne visi tikrai gali,ypac vyresnio amziaus zmones,kurie cia prisijunge vien del nuotrauku konkurso,nesigiline,nei i vidaus bendravimo atmosfera,nei i konkurso taisykles,bei apskritai nebendravo forume.Jau anksciau sakiau-svarbiau forumo dalyviu kokybe,o ne kiekybe!O dabar kas?!!?!Uzsiregistravusiu nariu vis daugeja,nauju nariu skaicius yspudingas,o forume bendraujantys zvejai vis tie patys.Zvejybu aprasymus isvis,galima sakyti "etatiniai kibkit darbuotajai" tededa :) Nieko nenoriu uzgaut,tiesiog issakau savo nuomone.Man tai vienodai,kas tuos prizus laimes,as i juos net nebandziau pretenduoti.Kita karta,ruosiant konkursa,reikia is anksto viska gerai apgalvoti,galima ir viesa diskusija,vienu,ar kitu taisykliu punktu,paleisti :ty:
Astrus....
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 16:11 #36846

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Kabliukas parašė:
Isvis kazkokia nesamone gavosi su tuo balsavimu.Taip ir nesupratau,kodel visos foto pateko i finalini balsavima :S ,juk is kiekvieno mensio,2 laimejusios foto turejo patekti i finala.Lyg ir taip pradzioje buvo skelbiama....Ivestas saugiklis- 5 parasytos zinutes-kaip ir nieko vertas.Viesas balsavimas?!?!?Bet kam to reikia?!?!Kas nuo to pasikeis?Tik kazkaip nesolidziai tie visi numeriuku rasymai balsavime atrodo.Buvo,pazymi uz ka balsuoji ir iskart matai,koks balsavimo rezultatas :yes: Sakot negrazu,kad agituoja uz savo nuotraukas artimuosius balsuot?!?!O jus,jei i televizija eitumet,koks sokiu projektas,ar realybes sou,ar neprasytumet savo artimuju balsuoti vien tik uz jus,o ne uz geriausiai pasirodziusi atstova???!?!?!Suprantu,kad tai ne taspats,kas zvejybos nuotrauku konkursas,bet suprasti ne visi tikrai gali,ypac vyresnio amziaus zmones,kurie cia prisijunge vien del nuotrauku konkurso,nesigiline,nei i vidaus bendravimo atmosfera,nei i konkurso taisykles,bei apskritai nebendravo forume.Jau anksciau sakiau-svarbiau forumo dalyviu kokybe,o ne kiekybe!O dabar kas?!!?!Uzsiregistravusiu nariu vis daugeja,nauju nariu skaicius yspudingas,o forume bendraujantys zvejai vis tie patys.Zvejybu aprasymus isvis,galima sakyti "etatiniai kibkit darbuotajai" tededa :) Nieko nenoriu uzgaut,tiesiog issakau savo nuomone.Man tai vienodai,kas tuos prizus laimes,as i juos net nebandziau pretenduoti.Kita karta,ruosiant konkursa,reikia is anksto viska gerai apgalvoti,galima ir viesa diskusija,vienu,ar kitu taisykliu punktu,paleisti :ty:

Jeigu tau vienodai, kas laimės, tai kam čia piktintis ir tokius raštus rašyti? :) Konkurso tikslas - populiarinti tinklalapį, skatinti prisijungti naujus narius, talpinti kuo daugiau nuotraukų. Ar naujas, draugo verčiamas, prisijungęs ir prabalsavęs narys yra vertas to, kad jo balsą užskaityti kaip tikrą? Konkurso organizatoriai, įsteigę prizus, daugelio dalyvių prašymu nusprendė, kad nugalėtojas bus išrenkamas tokiu būdu ir taškas. Gana pilstyti žibalą į ugnį :bye:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, zvejyskolia

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 16:23 #36848

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Dainiuska,as nei piktinuos,nei priestarauju,organizatoriu sprendimui pakeisti taisykles.Tiesiog issakiau savo pastebejimus,savo nuomone,ir nebutinai ji yra teisinga ir as jos niekam nepersu :oo:
p.s. o del "man vienodai,kas laimes",tai nereikia tiesiogiai suprasti.Ir man butu maloniau,kad prizas atitektu jo nusipelniusios nuotraukos autoriui.
Astrus....
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 16:27 #36849

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Kabliukas parašė:
Dainiuska,as nei piktinuos,nei priestarauju,organizatoriu sprendimui pakeisti taisykles.Tiesiog issakiau savo pastebejimus,savo nuomone,ir nebutinai ji yra teisinga ir as jos niekam nepersu :oo:
p.s. o del "man vienodai,kas laimes",tai nereikia tiesiogiai suprasti.Ir man butu maloniau,kad prizas atitektu jo nusipelniusios nuotraukos autoriui.

Tiesiog šis nuotraukų konkurso finalas sulaukė ir taip labai daug dėmesio, pasipiktinimų, pasvarstymų, tad kam dar kartą lipti ant to paties grėblio ir kaitinti aistras iš naujo? :bye: Kitąmet, jeigu jis bus vėl rengiamas, neabejoju, jog taisyklės bus pakoreguotos. Šiemet tai buvo padaryta tik pačiu paskutiniu momentu. Tačiau geriau vėliau nei niekad :good:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 16:44 #36851

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Kabliukas parašė:
Is anksto atsiprasau,bet tu cia pavarei.Kaip pavasari sniegas nuo stogo ciuozia taip ir tu.Tai reikejo iskarto istatyti saugiklius,kad viresni nei N metu cia nereikalingi,Kad tas tinklapis tera del 5 ar 7 asmenu.Norintis cia prisiregistruoti ,turi siusti asmens kodus,pagal kuriuos butu galima nustatyti kiek metu.Dar paprasyk spargalkes kokio sluoksnio esi,is kur.As skaitau,nors eilini karta busiu neisgirstasarba ne taip suprastas,kad balsuoti galetu tie nariai kurie prisiregistrave nors maziausiai puse metu.Kurie kazka yra nuveike del sio tinklapio,ar yra ikele savo pagauta zuvi.o dabar iseina kad pavydas bamba griauzia,kad kazkas nusines priza is naujoku.Juokinga net skaityti tokius atsiliepimus.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 16:52 #36852

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Kabliuk :uj: viskas ok ;) surašei bet jau šitam pasisakimui pavėlavai reikėjo visa ta reikalą rašyt kai sprendėm ką daryt o dabar kaip iš dangaus iškritai ir taip užvirei bereikalingas blevyzgas :joint:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 17:02 #36854

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Nesupratau taves,Vaidas48 :ohmy: Koks dar pavydas,jei as net nebandziau tame konkurse dalyvauti,o zvejojau dazna diena ir tu nuotrauku belenkiek galejau prisiusti?!?!?Be to,meskeriu pas mane daug,kad as pats sugebeciau,kaip priza isteigti,ir ju tiek ,kiek tu ju dar nemates vienoje vietoje :cheer: Rasyk ka nori-as jau baigiau ta tema.Kaip sake Dainiuska-"nebepilstykim zibalo i ugni".
p.s.Supratau,pavelavau nuomone pareiksti,nes nesekiau pastoviai sios temos.Peace! :labas:
Astrus....
Paskutinis taisymas: 2011-12-16 17:05 nuo Kabliukas.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 17:30 #36856

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Viskas OK ,kaip sako "gyvenkim draugiskai" :labas: :alus:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 17:37 #36857

:bye: Seip tai forume buvo tylu ir ramu, bet dabar tai atsirado proga visiems pasireiksti :good: Yra kaip yra, kita karta busim atidesni . Lauksim kito konkurso :f:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 17:46 #36858

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
meskeriotojas parašė:
:bye: Seip tai forume buvo tylu ir ramu, bet dabar tai atsirado proga visiems pasireiksti :good: Yra kaip yra, kita karta busim atidesni . Lauksim kito konkurso :f:
Matai meškeriotojas,visai paprasta žinutę parašyti :) Kiekvienas šiame tinklapyje gali reikštis kiek nori pagal taisykles ir niekas nieko nepasakys.Kiekvienas naujas narys(ar tik skaito ar ir dalyvauja)yra laukiamas ir tikrai čia niekas neskirsto į senus ir naujus.Jūs vyrai mažiau ginčykitės,o dabar baigiam šių metų konkursą kaip yra,o kitais metais bus pasistengta padaryti konkursą be ginčų.Pirmas blynas,ką padarysi :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-16 17:52 #36859

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Cia Dolcai niekas nesigincija,kaip sakai kiekvienas issako savo nuomone.Viskas :cooll: .
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top