• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-19 21:11 #37229

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Del kitu konkurso taykliu koreagavimao su Aruciu sutinku 100%, vycka as del savo dalyvavimo konkurse esu visiskai ramus, kadangi kaip dejau visas pastangas ir dusia i sita tinklapi taip jos cia bus ir visada, jei bandai apfist prota del bites + taip as ten bunu, bet niekada neksiciau sio tinklapio i kita ( kaip tu) ir nekeisiu. As as nemis kai viesai galiu paskelbti, kad nuo saves galiu padovanoti jauniausiam dalyviui 100lt zukles prekiu kupona ir man kai kuriu lankytoju pasisakymai atrodo tokie naivus, kad del prizo ,,ani,, gali tiek pasizemint...
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Paskutinis taisymas: 2011-12-19 21:12 nuo ZIUPKA.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: mekas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 06:47 #37254

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 21
  • Gauta padėkų: 11
Nusisneki Ziupka. Pasakyk saziningai ar tavo foto nebuvo ir nera niekur publikuojama ? Ar cia kazkam isimtys galioja su taisyklemis ? Ko cia dar keli kipisa jei esi neteisus ? Saunu kad dejai pastangas, linkiu ir toliau deti.
Juokingi tavo pasisakymai.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 06:57 #37255

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Susidarė įspūdis kad tamsta "vycka343" daugeusiai vandenį drustentis elementas. Tai jam tas negerai , tai tas.Na netobulos pokolkas taisyklės, bet reikia ir suprasti, kad konkursas organizuojamas tik pirmą kartą, praeis laiko ir atsistyguos viskas. Taip įspudingas tavo laimikis, bet taip dantimis ir nagais kabintis į prizą , tikro lietuvio bruožas. Ko gero po Romanovo, būsi antras tikras LIETUVIS> Nu atsiimsa tas Žiupka savo nuotrauko, to labiau kad ir pagal balsus jis niekur nepretenduoja.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 07:06 #37256

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
na matau cia diskutuoti net neverta. Ziupka pats prabilo apie taisykles, o pats jas pazeidzia. Tiesiog juokinga, tai kur cia nepasisakysi. Na jei manote jog eliminavus ziupka is konkurso man butu iskarto lengviau kautis del PAGRINDINIO PRIZO tai visiskai juokinga darosi... Kalbu apie elemtarias taisykles. O jei kazkas jauciasi daug darbo idejes del sio puslapio ir gali nesilaikyti taisykliu, o naujokas, tik uzsiregistraves yra iskarto salinamas is konkurso del to kad jo foto kazkur buvo paskelbta. Jei cia tinklalapis tik siaurai vartotoju grupei - prasom, galite kad ir dabar istrinti mano profili ir pasiimti savo prizus.
Jums padėkojo šie nariai: Kabliukas, Vaidas48

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 10:49 #37266

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Prisijungiau darbe nes matau vel kose verdam/
Pirmiausia taisykles yra geros ir nieko mandresnio jose nesugalvosi. Paaiskinimas paprastas. Jei yra taisykles tai visada bus kam jos nepatiks, nes ju reikia laikytis.
Tsisykles nustaciau ne vien as bet ne karta jos buvo aptartos viesai tinklapyje ir is visu pasisakymu buvo suformuotos tokios,kokias dabar turime.
Jei jos atrodo labai netobulos tai kita karta jei dar is vis bus rengiamas foto konkursas prasau aktyviau dalyvauti jas sudarant, nes ir si karta jos buvo sudaromos isklausant tinklapio nariu pasiulymus.Kur tuomet problemos....
Nuotraukos kurios netelpa i konkurso taisykliu remusbuvo ir bus issimtos is konkurso ir nematau cia jokios tragedijos del ko kelti barnius.(sutvarkysiu po darbo vakare)
Kadangi tiek barniu del konkurso, tai kyla dideliu abejoniu ar is vis ateinanciais metais ji rengti nes kiek parode sis konkursas, tai gavosi ne draugiskas zaidimas o tik barniai.
Isteigias si konkurseli tikejausi kad tai pagyvins tinklapio puslapius, isvysime tinklapyje gausybe idomiu foto is zukliu ir tai paskatins bendravima, be to norejosi kad zukleje ne paskutineje vietoje liktu ir foto aparatas.
Norai buvo geri bet kaip isitikinom is to gavosi tik saukstas deguto....ir ne del taisykliu netobulumo, o del musu paciu "Lietuviskos" prigimties.
Geriausia kai nieko nedarai, bet ir tuomet bus negerai nes nieko nedarai.....
Prasymas liautis kelti barnius ir geriau eikit zvejoti.
Atsiprasau visu dalyviu kad is konkurso nuolat daromi barniai....
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, Kabliukas, Dafo

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 18:11 #37290

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Sutvarkyta.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 18:34 #37297

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Pagrindiniame foto konkurso puslapyje butu galima pamineti,kad renkama gaziausia foto,o ne ispudingiausia zuvis.
Astrus....

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 18:44 #37300

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kabliukas parašė:
Pagrindiniame foto konkurso puslapyje butu galima pamineti,kad renkama gaziausia foto,o ne ispudingiausia zuvis.

Buvo Kabliukas tokių minčių ir kažkada jau rašėme, kad ne didžiausios žuvies konkursas, bet esame visi skirtingi tad ir skirtingai visi vertins, nepriklausomai į ką orientuotas pats konkursas. Vieni įvertins meniškiausią, kiti didžiausią, dar kažkas gražiausią... :cheer:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 18:50 #37302

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Na,lai buna taip,kaip yra.Taip sakant-kaip pavadinsi,taip nesugadinsi.
:) :yes:
Astrus....

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-20 19:10 #37307

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
nebutu prie ko prisikabinti - nebutu bereikalingu diskusiju. Visi padarome klaidu - normalu. Taciau nesinori tyleti kai akivaizdziai kazkas netaip. Visi turime principus ir nuomones, todel manau issakydami jas tiesiog darome paslauga siam puslapiui - tobulejame visa gyvenima juk :)! Taip kad nesiparinkime kai karsciau padiskutuojame - cia ir gimsta tiesa :)!
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, Dolcas, aras

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-20 21:05 #37354

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
man daba pasistojo klausimas :uj: as balsavau, bet ta foto pasalinta is konkurso, tai ar galiu kamnors kitam balsa atiduot, ar jau man viskas baigesis balsavimas? :bye: :bumm:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-21 07:49 #37366

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
dumiukas parašė:
man daba pasistojo klausimas :uj: as balsavau, bet ta foto pasalinta is konkurso, tai ar galiu kamnors kitam balsa atiduot, ar jau man viskas baigesis balsavimas? :bye: :bumm:

Nuaik i savo komentara kur balsavai - paspausk taisyti ir pataisyk i kita numeriuka. :bye:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Paskutinis taisymas: 2011-12-21 07:49 nuo ZIUPKA.

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-28 17:36 #38281

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Diena po dienos foto konkursas eina į pabaigą ;) .
Iki finalinio vertinimo pabaigos liko tik keletas dienų, taigi kas galite balsuoti ir to dar nepadarėte, nepamirškite atiduoti savo balsą už Jums patikusią nuotrauką.
Vertinimo taisykles ir konkursą rasite ČIA

Tarpiniai balsavimo rezultatai (netikrinti) :blush: ;)
Daugiausiai balsų surinkusios nuotraukos:
8.-- 12 balsų
9.-- 7 balsai
19.-- 7 balsai
5.-- 3 balsai
20.-- 3 balsai

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-29 11:31 #38393

• Kestasas
  • Kestasas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 86
  • Gauta padėkų: 31
o galima konkursui nuotrauka idet? :)

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-29 11:37 #38395

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
Veloka jau :)

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-29 11:39 #38397

• Kestasas
  • Kestasas avataras
  • Naujokas
O gaila, nes tokia grazia neseniai visai padariau :f:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-29 11:43 #38398

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Bus sekantis konkursas ir įdėsi :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Euroleague ir Eurocup totalizatorius 2011-2012 m. 2011-12-29 11:43 #38399

• smilga
  • smilga avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
  • Gauta padėkų: 4
Belieka laukti kito konkurso, o dabar tik prabalsuoti belieka :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-29 11:48 #38400

• Kestasas
  • Kestasas avataras
  • Naujokas
Dolcas parašė:
Bus sekantis konkursas ir įdėsi :)

ale ji bus 2011 metu nuotrauka, netiks :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-29 17:03 #38419

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Kestasas,jei bus kitas konkursas,tai taisykles juk bus patalpintos.Tada ir nuspresi,tinka,ar ne,tavo nuotrauka konkursui.
Astrus....
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top