• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 09:15 #36655

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
savas parašė:
Tadziau, tau gerai atrodo, labai man reik tos meskeres :cha: O jai rimtai , tai man labiausiai gaila del puslapio ivaidzio, kuris nekaip atrodys su tokia foto nugaletoja, konkurso metu foto, kuri pirmauja siuo metu.
Siulau anuliuoti visus finalo rezultatus , o prizus grazinti steigejams, nes sis konkurso finalas akivaizdziai nesaziningas. :bye:
Negi moderai leis praeiti tokiai aferai ir toleruoti tokius dalykus ?

Žinok nors mano nuotraukų ir daug ten visokių :unsure: man dzin ar aš laimėsiu ar ne svarbu dalyvavimas kaip sakant judesys :uj: ;) bet tavo nuomonei pritarčiau :good: kai akivaizdžiai matoma afera to negalima toleruoti :tut: tai ir aš siūlau viska gražinti ar atidėt kitam finalui :joint: o šiam finalui dėti tašką ir uždaryti,manau protingi supras ;) o sukčiai aišku nepalaikys :joint:
Aišku kiekvienas prisiregistravęs yra mums brangus narys ;) bet tikrieji yra tie kurie užpilde visą anketa ir dalyvauja diskusijose ir panašiai.

TAD SIŪLAU VISIEM TOKIEMS DĖTI

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška, Dolcas, dumiukas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 09:55 #36656

• mekas
  • mekas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 414
  • Gauta padėkų: 610
o as siulau visus balsavimus anuliuoti ir moderatoriams patiems isrinkti nugaletoja verta pergales ;). o cia kaip sakot nauji nariai registruojasi kad prabalsuotu-abejoju,as pats galiu prikurti n skaiciu pasto dezuciu,registruotis skirtingais nikais ir balsuoti.
Pagauk savo gyvenimo svajonių žuvi ir paleisk---NEŽUDYK SVAJONĖS...

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 10:36 #36657

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Siūlyčiau anuliuoti naujai registruotų "narių" balsus, paliekant galioti balsus narių, kurių profilis pilnai užpildytas. :lalk:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 10:43 #36658

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
arutis parašė:
Siūlyčiau anuliuoti naujai registruotų "narių" balsus, paliekant galioti balsus narių, kurių profilis pilnai užpildytas. :lalk:

Tai juk sistema neleidžia to padaryti, t.y. neina pažiūrėti, kas už ką balsavo. Balsavimas viešai - vienintelė išeitis norint "išlipti sausam".

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 12:33 #36659

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
dainiuška parašė:
arutis parašė:

Tai juk sistema neleidžia to padaryti, t.y. neina pažiūrėti, kas už ką balsavo. Balsavimas viešai - vienintelė išeitis norint "išlipti sausam".

Tai tas viešumas manau nieko baisaus ;) bet vis tiek lieka tie prisiregistravę dėl balso :S o ir juos visus anuliavus ir manau kažkoks balaganas bus :lalk: gal paskui jie irgi kada nors dar taps lygos broliais :uj: kas ten žino ;) ,tai manau teisingiausia šį sykį butu nutraukti finalą :nerd: o kitiems metams atsižvelgus į susidariusia situaciją priimti kokias tai pataisas ir vėl bandyti :joint:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 12:37 #36661

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Balsuoti reikia viešai ir užskaityti tik tų balsus, kurie tinklalapyje yra prisiregistravę, tarkime, bent prieš gruodžio pradžią ar lapkričio vidurį/pradžią. Paprasta :bye:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 13:22 #36662

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
dainiuskos pasiulymas turbut yra protyngiausias ir geriausias :good:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:07 #36691

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 21
  • Gauta padėkų: 11
Idomi diskusija uzvire... jau lapkricio menesi siuliau taisykles pataisyti kad balsuoti galetu tik ne trumpiau kaip 2 men esantys registruoti dalyviai. As taip pat cia patekau tik del konkurso ir tikrai agitavau draugus balsuoti. Ir uz tai gavau velniu nuo adminu. Bet juk taisyklems nenusizengiau... Tada savo noru paprasčiau kad išimtu mano visas foto, pasitraukiau ir tiek.

Dabar ziuriu situacija nepasikeite. Dabar irgi agitavau, kadangi maciau kad cia nesvariai
balsavimas vyksta.

Siuo metu teisingiausi butu du variantai:

1. adminai patys isrenka nugaletojus (taciau gali taip pat interesai sugroti)
2. paliekame balsus tik vartotoju su netrumpesniu kaip 2 menesiai stazo :) - bet cia vel gincu kruva butu...

Taciau palikti viska kaip yra - butu tikrai nesazininga.
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:08 #36693

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Reiktų prabalsuot atvirai ko gero... :unsure:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:11 #36695

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Reiktu,padaryt tokias taisykles,kad gali balsuot tik dalyvis parases tamtikra skaiciu zinuciu,taip daugelis atsisijotu

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:12 #36696

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Viskas yra tvarkoma, taip tikrai nebus palikta :bye: Manau, jog tuoj vyriausias teisėjas AudriusM pateiks verdiktą :clap:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:13 #36697

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Kad reiks taisykles pakoreguot - tai faktas, bet kažką jau reikia daryt dabar... :lalk:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:16 #36699

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
arutis parašė:
Kad reiks taisykles pakoreguot - tai faktas, bet kažką jau reikia daryt dabar... :lalk:

Ko jus sukat smegenys :evil: uždarykit šiais metais tą balaganą ir fsio :joint:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:26 #36702

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Megėjas parašė:
arutis parašė:

]
Uždaryti negalima.Konkursas vyksta ir finalas turi būti.Kaip bus,taip.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: baubas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:29 #36703

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Dolcas parašė:
Megėjas parašė:
arutis parašė:

]
Uždaryti negalima.Konkursas vyksta ir finalas turi būti.Kaip bus,taip.
Tu neteisus :tut: Finalas neskaidrus reikia dėti

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:40 #36704

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
III variantas - balsuoja tik finalo dalyviai, uz savo foto balsuoti negalima. Balsu tiek kiek dalyvio nuotrauku yra finale. Surinkus lygu tasku skaiciu admino balsas lemiamas ir taskas.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:43 #36705

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
vycka343 parašė:
III variantas - balsuoja tik finalo dalyviai, uz savo foto balsuoti negalima. Balsu tiek kiek dalyvio nuotrauku yra finale. Surinkus lygu tasku skaiciu admino balsas lemiamas ir taskas.
nesamone :tut: ,jei ne dalyviai,tai jusu foto isvis finale nebutu,tode butu nelogiska atimt is ju balso teises ,kalbu apie saziningus balsuotuojus

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:49 #36707

• algirdenas
  • algirdenas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
  • Gauta padėkų: 2
Vycka sutinku su tavim.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:51 #36708

• vycka343
  • vycka343 avataras
  • Naujokas
nezinau kaip tuos saziningus atrinkti. Nebent registruoti nemaziau 2 men ar net daugiau.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-12-13 19:57 #36709

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Kadangi finalinis foto konkurso balsavimas sukėlė daug pasipiktinimų dėl jo eigos, tinklapio administracija pasinaudos konkurso taisyklių 11 punkto suteikta teise, keisti balsavimo taisykles.

Foto konkurso taisyklės,

1, Nuotraukose pagrindinis objektas privalo būti žuvis (žuvys) ir ją (jas) pagavęs žvejas (žvejai)
2, Nuotraukų turinys turi atitikti mėgėjiškos žūklės taisykles ir būti suderinamos su šiomis konkurso nuostatomis.
3, Nuotraukose žuvys negali būti su matomais sužalojimais, purvinos, neestetiškai pateiktos, neleistinų dydžių ar neleistinų žūklės įrankių fone (pasitikslinti mėgėjiškos žūklės taisyklėse).
4, Nebus talpinamos neryškios ar labai blogos kokybės nuotraukos kuriose sunkiai įžiūrimi veidai ir sunkiai atpažįstama žuvis.
5, Konkursantas kiekvieną mėnesį gali pateikti konkursui iki 3 trijų) nuotraukų. Nuotraukos jau patalpintos balsavimui nebus keičiamos kitomis.
6, Į finalinį balsavimą pateks daugiausiai balų surinkusios trys nuotraukos iš kiekvieno, mėnesį trunkančio etapo. Jei vienodą balsų skaičių per mėnesio etapą, surinks daugiau kaip trys nuotraukos, tuomet pateks visos, vienodą (didžiausią) balų skaičių surinkusios nuotraukos.
7, Įtarus, kad konkursanto nuotrauka skolinta iš interneto ar kitų šaltinių, šis konkurso dalyvis bus šalinamas iš viso konkurso, išimant visas jo konkurse dalyvaujančias nuotraukas.
8, Atsiuntus konkursui daugiau nuotraukų, nei suteiktas vieno mėnesio limitas (trys nuotraukos) paskutinės atsiųstos, bus perkeliamos į sekančio mėnesio konkursinį balsavimą.
9, Konkursiniame laiške būtina parašyti konkursanto (kibkit.lt) slapyvardį, vardą, kontaktus, taip pat trumpą nuotraukos komentarą. Be slapyvaržio ir konkursanto vardo, nuotraukos į konkursą įtraukiamos nebus.
10, Tinklalapio kibkit.lt administracija konkurse nedalyvauja.

11, Tinklalapio kibkit.lt administracija pasilieka teisę keisti konkurso nuostatus apie tai perspėjus iš anksto svetainėje.

Šis finalinis balsavimas tik dar kartą įrodė, kad siekiant prizinių vietų tinklalapyje registruojami nauji, netikri nariai, kurių tikslas tik atiduoti balsą už "savas" nuotraukas. Tai nedaro garbės šiems konkurso dalyviams kurie taip siekia surinkti daugiau balų už savo nuotraukas, juo labiau tai nesąžininga kitų konkursantų atžvilgiu. Dėl šių nesąžiningų narių, tinklalapio kibkit.lt administracija stabdo dabar vykstantį finalinį balsavimą ir anuliuoja jo rezultatus. Siekiant išvengti panašių nesąžiningų balsavimų ir netikrų naujų narių- balsuotojų, artimiausiu metu bus paskelbta naujas, bet jau viešas finalinis balsavimas, su netikrų naujų narių apribotomis teisėmis balsuoti.
Paskutinis taisymas: 2011-12-13 20:08 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, baubas, dainiuška, Dolcas, TADZIUS, mekas, selmis
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top