Ateičiai Jums siūlau pasikoreaguoti taisykles. Jeigu Jūs šiomis taisyklėmis vadovaujatės taip kaip mano atveju, tai taisyklės turėtu skambėti:
4.# Konkursui pateikiama nuotrauka negali būti niekur kitur publikuojama ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais.
o Jūsų surašyta taisyklė:
4.# Konkursui pateikiama nuotrauka turi būti iki tol niekur nepublikuota ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais.
Reiškia jog iki konkurso nuotrauka negalėjo būti publikuota, o prie straipsniu visada matyti kada nuotrauka yra išpublikuota, O ji išpublikuota 2011-07-06:
www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/zukle/zukles-laimikis-mekne-ar-salatis-144-158728
O punktas:
7. # Įtarus, kad konkursanto nuotrauka skolinta iš interneto ar kitų šaltinių, šis konkurso dalyvis bus šalinamas iš viso konkurso, išimant visas jo konkurse dalyvaujančias nuotraukas.
Man suprantamas jeigu tai būtų pavogta kažkieno nuotrauka, ne asmeninė. Šiuo atveju tai akivaizdu jog tai mano asmeninė nuotrauka.
Sėkmės Jums toliau organizuojant konkursus, tik siūlymas taisykles konkurso reikia traktuoti taip kaip jos parašytos, ypač konkurso metu, arba gražiai atsiprašyti ir jas patikslinti, taip kaip Jūs patys suprantate.
Gero visiems kibimo.