• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-07-15 17:09 #23304

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Ar gerai dabar rodo balsavimą nes pradžioje neleido balsuoti, paspaudžiau keisti balsą tuomet atsirado žymės prie numeruku. Tada pažymėjau ir balsavau. Dabar aišku man jau neturi rodyti tų žymių bet ar kitiems jas dabar rodo nes man pradžioje nerodė ???
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-07-15 17:12 #23305

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Man viską rodo, viskas suprantama ir aišku. :good: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-07-15 17:12 #23306

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Aš irgi nesupratau, kodėl nerodė. Pažaidžiau su nustatymais ir vuolia. Turi visiems rodyt. :uj:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 11:24 #23464

• Prarabas
  • Prarabas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 48
  • Gauta padėkų: 17
ar konkursines nuotraukos gali buti publikuotos kitur ? Jei ne , tai manau turim nesaziningu dalyviu :clap:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 11:38 #23467

• Prarabas
  • Prarabas avataras
  • Naujokas
www.zukle.net/karpiu-zvejyba/sios-dienos-laimikis-2011-05-22-t1194.html , taipogi pirma liepos menesio konkurso nuotrauka maciau ikelta i internetine penkiolikos minuciu versija

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 11:51 #23468

• Prarabas
  • Prarabas avataras
  • Naujokas
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 12:29 #23471

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Tai taip iseina,kad net ne viena nuotrauka pazeide talpinimo taisykles :S
Astrus....

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 12:40 #23473

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Meistras parašė:
Kabliukas parašė:
Tai taip , tada nesuprantu , kodėl visi tylit , prašom faktus dėstyti ? :unsure:
Neskubek,Meistras,nonorek,kad vos ne kas minute moderai forume info tikrintu.Grys zmones is darbo,paziures,pamatys ir ivertins foto talpinimo taisykliu pazeidimus.
Astrus....

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 13:20 #23475

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Viskas tvarkoje. Taisyklės draudžia kitur publikuojamas nuotraukas pateikti konkursui. Jau pašalinata.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 13:56 #23478

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kabliukas parašė:

Kokia dar nuotrauka pažeidė taisykles ????
Karpis1 dalyvauja tomis pačiomis nuotraukomis ir kituose foto konkursuose, todėl nusižengus konkurso taisyklėms šalinamas iš konkurso negrįžtamai. :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-07-18 14:45 nuo AudriusM.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 14:51 #23483

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
AudriusM parašė:
Kabliukas parašė:

Kokia dar nuotrauka pažeidė taisykles ????
Karpis1 dalyvauja tomis pačiomis nuotraukomis ir kituose foto konkursuose, todėl nusižengus konkurso taisyklėms šalinamas iš konkurso negrįžtamai. :bye:
Pasiziurek nuorodoje "Kęstučio žūklės laimikis".
Astrus....

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-18 14:56 #23485

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Radau jau viską ir iš konkurso pašalinau. Gaila kad vieni neskaito taisyklių, o kai kas skaito jas žino bet piktybiškai joms nusižengia. Gaila kad taip bet taisyklės yra taisyklės.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-22 06:45 #23902

• ketsas
  • ketsas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 2
Sveiki,
Čia Kęstutis, pirmos nuotraukos savininkas. Nelabai supratau kurias konkurso taisykles pažeidžiau???
1. Pirmą kartą nuotrauka publikuota buvo šiame konkurse.
2. 15 min nėra jokio konkurso.

O taisyklėse sakoma jog iki šio konkurso nuotraukos negali būti kitur publikuotos. 15min nuotrauka iš-publikuota buvo gerokai vėliau negu atsiųsta į šį konkursą.

Jeigu aš neteisingai supratau taisykles, prašau patikslinti kurias taisykles pažeidžiau.

Sėkmės visiems žvejams

Kęstutis

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-22 12:51 #23916

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Citata iš taisyklių:
7. # Įtarus, kad konkursanto nuotrauka skolinta iš interneto ar kitų šaltinių, šis konkurso dalyvis bus šalinamas iš viso konkurso, išimant visas jo konkurse dalyvaujančias nuotraukas.

Citata iš reikalavimų nuotraukai:
4.# Konkursui pateikiama nuotrauka turi būti iki tol niekur nepublikuota ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais.

Gerb. Kęstuti.
Jūsų konkursinė nuotrauka yra publikuojama kitame tinklapyje (šaltinyje) T.y skolinta iš kito tinklapio. Ar prieš , ar po konkurso pradžios ji ten patalpinta žinote tik Jūs, bet ne konkurso steigėjai.
Apgailestaujame ....
Paskutinis taisymas: 2011-07-22 13:23 nuo AudriusM.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-24 07:26 #24065

• ketsas
  • ketsas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 2
Ateičiai Jums siūlau pasikoreaguoti taisykles. Jeigu Jūs šiomis taisyklėmis vadovaujatės taip kaip mano atveju, tai taisyklės turėtu skambėti:
4.# Konkursui pateikiama nuotrauka negali būti niekur kitur publikuojama ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais.
o Jūsų surašyta taisyklė:
4.# Konkursui pateikiama nuotrauka turi būti iki tol niekur nepublikuota ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais.
Reiškia jog iki konkurso nuotrauka negalėjo būti publikuota, o prie straipsniu visada matyti kada nuotrauka yra išpublikuota, O ji išpublikuota 2011-07-06: www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/zukle/zukles-laimikis-mekne-ar-salatis-144-158728

O punktas:
7. # Įtarus, kad konkursanto nuotrauka skolinta iš interneto ar kitų šaltinių, šis konkurso dalyvis bus šalinamas iš viso konkurso, išimant visas jo konkurse dalyvaujančias nuotraukas.
Man suprantamas jeigu tai būtų pavogta kažkieno nuotrauka, ne asmeninė. Šiuo atveju tai akivaizdu jog tai mano asmeninė nuotrauka.

Sėkmės Jums toliau organizuojant konkursus, tik siūlymas taisykles konkurso reikia traktuoti taip kaip jos parašytos, ypač konkurso metu, arba gražiai atsiprašyti ir jas patikslinti, taip kaip Jūs patys suprantate.

Gero visiems kibimo.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-29 07:49 #24535

• savas
  • savas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 177
  • Gauta padėkų: 78
Noriu paklaust administratoriu, mano laimikio foto gavote? Atitinka komkurso reikalavimus? :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-29 08:03 #24541

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
savas parašė:
Noriu paklaust administratoriu, mano laimikio foto gavote? Atitinka komkurso reikalavimus? :)

Nuotrauka gauta. Taisykles atitinka :yes: .

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-29 09:24 #24560

• EdisJ
  • EdisJ avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 25
  • Gauta padėkų: 5
Skaitant istoriją su Kęstučiu...iškilo klausimas.
Pvz...Jei aš vieną iš kibkit.lt konkurso nuotraukų įkelčiau(nukopinčiau) į viešą fotogaleriją..Ji iš kibkit.lt konkurso būt pašalinta?

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-29 11:05 #24587

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
EdisJ parašė:
Skaitant istoriją su Kęstučiu...iškilo klausimas.
Pvz...Jei aš vieną iš kibkit.lt konkurso nuotraukų įkelčiau(nukopinčiau) į viešą fotogaleriją..Ji iš kibkit.lt konkurso būt pašalinta?

Kol vyksta konkursas ir balsavimas geriau to nedaryti, nes vėl kils aiškinimasis, skolinta- neskolinta, anksčiau- vėliau, pažeidė- nepažeidė . Nejau taip sunku kol vyksta konkursas sudalyvauti balsavime iki galo nedarant provokaciju ir bereikalingų problemų ir diskusijų. :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-07-29 11:28 nuo AudriusM.
Jums padėkojo šie nariai: EdisJ

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-29 12:02 #24598

• EdisJ
  • EdisJ avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 25
  • Gauta padėkų: 5
Ne ...aš nekelsiu. :) Tik man ta situacija neapibrėžta taisyklėse,trūksta aiškumo,kad ir istorija su Kęstučiu.O gali juk ir piktybiškai kas patalpint kitur.
..Svarbu pateikė "šviežų produktą"...O po paskelbimo datos,jau ji viešai pateikta..ir jos sklidimo niekas nesukontroliuos ...Juk nemesi žmogaus iš konkurso,kad kažkas kažkur jo nuotrauką patalpino...Taigi manau jei kiti gali talpint kitur..Tai ir jis pats gali(po to kai buvo publikuota čia) publikuot kitur(ne konkursui). ;)

ps..Bet čia ne esmė...Tik šiaip pastebėjimas.Daugiau pastebėjimų nėr iš mano pusės.. :)
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 1.725 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top