• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-15 20:39 #26578

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Prasidėjo balsavimas už rugpjūčio mėn. nuotraukas. Kviečiame apsilankyti ir atiduoti savo balsą už labiausiai patikusią nuotrauką :vooo:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-16 09:38 #26605

• koko
  • koko avataras
  • Pradedantysis
  • Jei i zvejyba pasiemei starkos kibs starkiai
  • Žinutės: 110
  • Gauta padėkų: 55
Amuras tikrai jega :good: bet karsis kurkas ispudingesnis :cha:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-16 10:21 #26618

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Visos :f: savaip gražios ir įspūdingos :joint:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-16 14:16 #26626

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Niekam nėra šansų prieš tokį "kanalizacijos dangtį" ... :hub:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-23 20:26 #27696

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kas dar nebalsavote foto konkurse, nepamirškit, apsilankykit ir atiduokit savo balsą už labiausiai patikusią foto :ty:
KONKURSAS ČIA
Paskutinis taisymas: 2011-08-23 20:31 nuo AudriusM.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-23 20:37 #27698

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
tai gal dar bus ispudingesniu foto as laukiu paskutines dienos tada ziesim :vooo:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-23 20:48 #27699

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
dumiukas parašė:
tai gal dar bus ispudingesniu foto as laukiu paskutines dienos tada ziesim :vooo:

Balsavimas paskelbtas tad šį mėnesį jau naujų nuotraukų pridėta konkurse nebus tad gali drąsiai balsuoti dabar. Kai prasidės kitas mėnuo tuomet bus ir kitos foto už kurias jau bus naujas balsavimas :bye:
Jums padėkojo šie nariai: dumiukas

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-23 20:51 #27700

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
o as galvojau kad dar bus, dekui Audriau kad pasakei varau duot balsa :ikio:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)
Paskutinis taisymas: 2011-08-23 20:52 nuo dumiukas.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-08-28 09:38 #27995

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Nepamirškit, kad rugpjūčio mėn foto konkurso balsavimas jau eina į pabaigą. Nepamirškit balsuoti :ty:
KONKURSAS ČIA

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-01 16:10 #28448

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Rugpjūčio mėnesio konkursas baigėsi. Primename, kad prasidėjo rugsėjo mėnesio konkursinis etapas :uj: Nuo rugsėjo 1 d. iki rugsėjo 15 d. laukiame Jūsų konkursinių nuotraukų su laimikiais. :f:
Nuotraukas siųskite adresu:
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Paskutinis taisymas: 2011-09-01 16:23 nuo dainiuška.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-03 11:20 #28618

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
AudriusM parašė:
Rugpjūčio mėnesio konkursas baigėsi. Primename, kad prasidėjo rugsėjo mėnesio konkursinis etapas :uj: Nuo rugsėjo 1 d. iki rugsėjo 15 d. laukiame Jūsų konkursinių nuotraukų su laimikiais. :f:
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Viki_s parašyk konkursui savo vardą. :bye:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-12 14:12 #29220

• vikis_s
  • vikis_s avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 339
  • Gauta padėkų: 66
AudriusM parašė:
AudriusM parašė:

mano vardas VIKTORAS

Man pranese kad mano siusta nuotrauka konkursui pasalino kadangi ja ykeliau y kita tinklapy (ne konkursui tikrai),na bet as paskaites buvau tas 11taisykliu ir ten tik savaime suprantama buvo draudzema vokti nuotraukas svetimas,nuotraukos faktas kad tikros ir mano :tut: o kad draudzema naudot kitur nebuvo tarp 11 taisykliu.
O tik dbr siektiek zemiau ne tarp 11taisykliu perskaiciau kad draudzema naudot afisuot foto kitur,ko as buvau neperskaites :oo: tai gal padarysit isimty? katik nusiunciau kitas dvi foto y konkursa ruksejo menesio,tai bent tas ydekit :clap:
o taip iseina salacio nuotrauka negales dalyvaut konkurse?ar padarysit isimty?nes tikrai foto mano,ir as nepamaciau to draudimo laiku :(
Paskutinis taisymas: 2011-09-12 14:42 nuo vikis_s.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-12 16:26 #29226

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
vikis_s parašė:
AudriusM parašė:
AudriusM parašė:

mano vardas VIKTORAS

Man pranese kad mano siusta nuotrauka konkursui pasalino kadangi ja ykeliau y kita tinklapy (ne konkursui tikrai),na bet as paskaites buvau tas 11taisykliu ir ten tik savaime suprantama buvo draudzema vokti nuotraukas svetimas,nuotraukos faktas kad tikros ir mano :tut: o kad draudzema naudot kitur nebuvo tarp 11 taisykliu.
O tik dbr siektiek zemiau ne tarp 11taisykliu perskaiciau kad draudzema naudot afisuot foto kitur,ko as buvau neperskaites :oo: tai gal padarysit isimty? katik nusiunciau kitas dvi foto y konkursa ruksejo menesio,tai bent tas ydekit :clap:
o taip iseina salacio nuotrauka negales dalyvaut konkurse?ar padarysit isimty?nes tikrai foto mano,ir as nepamaciau to draudimo laiku :(

Viską taisingai Vikis_s supratai. O iš konkurso niekas tavęs nepašalino tik nuotrauką kuri publikuojama kitose svetainėse buvo išimta. Tad jei turi nuotraukų nepublikuojamų kitur ir jos atitinka kitus taisyklių punktus, jos bus patalpintos konkurse ;) :bye: .

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-12 18:51 #29237

• vikis_s
  • vikis_s avataras
  • Pradedantysis
na nusiunciau sendien diena dvi ar gavot?
viena kur mano bloge yra kur stacias usorius(tos foto niekur kitur kitam saite nera,o jai atsiras tai jau bus vokta is sito tinklapio ;)nes as asmeniskai nekeliau jos niekur,o kita ant masinos kapoto tai ta nzn ar tau patiks bet jos isvis niekas dar nemate ;)

kas svarbiause perskaiciau sau ant greicio 11taisykliu draudimo nebuvo kitur naudot,o kad mano foto tai faktas :cha: ne mazas vaikas kad vokti svetimas foto,veidus,nikus r kitaip issidirbinet :bye:
o kad uz tu 11 dar zemiau bus darasyta kad negalima foto niekur naudot net nemaciau :oo:
Paskutinis taisymas: 2011-09-12 19:08 nuo vikis_s.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-13 17:11 #29274

• Gedas
  • Gedas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 67
Konkursui pateikiama nuotrauka turi būti iki tol niekur nepublikuota ir negali būti fotografuota anksčiau, nei 2011 metais. Va cia ir yra visa beda su siuo punktu nes jisai blogai surasytas. Pirmiausia jis turetu buti kazkur tarp tu 11 punktu o ne ten kur reikalavimai nuotraukoms. Visu antra pagal dabartine jo redakcija galima suprasti kad pateikus ja konkursui nuo pateikimo momento jau galima su ja dalyvauti kituose konkursuose ar publikuoti kitur. Tiesiog reiktu parasyti nuo kada ja galima pradeti naudotis.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-14 08:05 #29322

• savas
  • savas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 177
Tai ar galima po to kai foto patenka i kita etapa ja publikuoti kitur ar ne ?

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-14 12:37 #29339

• vikis_s
  • vikis_s avataras
  • Pradedantysis
savas parašė:
Tai ar galima po to kai foto patenka i kita etapa ja publikuoti kitur ar ne ?

va va as ir tik tas 11taisykliu paskaiciau,padaviau foto kokursui ir po savaites gal ydejau foto kitur(ne konkurse),ir tik kai jau pasalino foto radau dar ta darasyta zemiau taisykle.taip tikrai gali ne vienas nepamatyt.as tai skaitau jai jos 100procentu to savininko kas ja skelbe tai koks skirtumas .
o taip ir sugadinau foto su salaciu ir usoriu,gerai turejau pora fotkiu kitokeis kampais darytu :clap:
Paskutinis taisymas: 2011-09-14 12:52 nuo vikis_s.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-14 12:45 #29340

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Geriau netalpinkit niekur iki konkurso pabaigos, taip išvengsim nesusipratimų :lalk:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-15 08:32 #29389

• savas
  • savas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 177
o tai kokie cia gali kilti nesusipratimai?

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-09-15 12:59 #29398

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
savas parašė:
o tai kokie cia gali kilti nesusipratimai?
Tokie, kad gali kasnors prikaišiot ir kelti bereikalingas problemas.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.125 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top