• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-02 11:51 #21806

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
AudriusM parašė:
Šaunu kad nuotraukų konkurse vis daugėja. Nors laiko dar yra iki liepos 15d. bet nebūtina laukti paskutinės dienos, juk galima vienam balsavimui po tris nuotraukas pateikti, tad laukiam. :bye:

O dėl dydžių tikrai nereikia diskutuoti. Laimėti gali bet kas ir bet kuris konkursantas. Ne vien dydis lemia balsuotojų simpatijas :bye:
Reikėjo parašyti Žuvies dydis,o tai kiti dar ne taip supras :lol:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-03 12:11 #21862

• Geras
  • Geras avataras
Nepykit,žmonės,tačiau po tokio "objektyvaus" birželio mėnesio konkurso nuotraukų vertinimo,bijau,kad ne vienas sugavęs gerą žuvį, konkurse nedalyvaus.Gal net bodėsis tinklapiu,kuriame vaiko karpiukas užima 3 -ąją vietą...

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-03 12:15 #21863

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Geras parašė:
Nepykit,žmonės,tačiau po tokio "objektyvaus" birželio mėnesio konkurso nuotraukų vertinimo,bijau,kad ne vienas sugavęs gerą žuvį, konkurse nedalyvaus.Gal net bodėsis tinklapiu,kuriame vaiko karpiukas užima 3 -ąją vietą...

Nieko nepadarysi - balsavo tinklapio lankytojai, o ne kazkas nusprende, kad turi but taip.
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-03 14:08 #21881

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
cia man atrodo daugelis norejo paskatint vaikus dalyvaut,bet cia juk konkursas ir manau,kad turi buti atitinkami vertinimai. pvz jei dalyvaus senukas koks netoli 100 metu ar invalidas juk nebalsuosi uz ji vien del to,kad veteranas ar,kad kitas su negalia. manau pries balsuojant reikia pagalvot kaip ta zuvi pagavo,gabaritu dydi ir t.t. kaip ta lydekiukste prie kriaukles ir to vaiko karpiukas :unsure: kazkaip man nei tas nei tas simpatijos nekele per menki laimikiai o pvz eserys :yes: ir dar Lietuvoj pagautas :cooll:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-03 14:20 #21883

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
tukas parašė:
cia man atrodo daugelis norejo paskatint vaikus dalyvaut,bet cia juk konkursas ir manau,kad turi buti atitinkami vertinimai. pvz jei dalyvaus senukas koks netoli 100 metu ar invalidas juk nebalsuosi uz ji vien del to,kad veteranas ar,kad kitas su negalia. manau pries balsuojant reikia pagalvot kaip ta zuvi pagavo,gabaritu dydi ir t.t. kaip ta lydekiukste prie kriaukles ir to vaiko karpiukas :unsure: kazkaip man nei tas nei tas simpatijos nekele per menki laimikiai o pvz eserys :yes: ir dar Lietuvoj pagautas :cooll:

Nu matai Tukas kiekvienas ziuri savaip - todel ir yra balsavimas, o ne kazkieno noru isrenkamas nugaletojas. Vieni norejo palaikyt jaunaji zveja kiti ziurejo i nuotrauka is meniskos puses treti ziuri i zuvies rusi ir jos retuma. Tam ir daromas viesas balsavimas, kad tauta nusprestu, kam duot tuos prizus ir kam jie reikalingiausi. :bye:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-03 14:28 #21884

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
nu jo kiek zmoniu tiek nuomoniu,tik kazkaip mazai balsuojanciu :unsure: :nu:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-10 09:28 #22542

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Liko nepilna savaitė iki balsavimo pradžios. Kas turite konkursinių nuotraukėlių ilgai nelaukite ir siūskite Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Juk tikrai dauguma žvejojate pagaunate tad kas žino, - gal būtent JŪSŲ nuotrauka taps prizininke.
LAUKIAME. :uj:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 20:09 #22968

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
  • Žinutės: 359
  • Gauta padėkų: 221
Neikertu kaip ideti foto,man ten tamsus miskas,per kvailas as ikelimo nuotraukom,gal kas patars kaip jas patalpint i fotokonkursa???mano manymu lengviau zuvi pagaut nei foto ikelt :cheer: ,o gal galima kam persiust foto kad imestu???

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 20:15 #22969

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Foto konkurso taisyklėse yra rašyta kur reikia siūsti nuotraukas. Jei atitiks konkurso reikalavimus mes ir patalpinsime konkurse. Taisykles rasite ČIA
Siūskite elektroniniu paštu laišką. Laiške būtinai parašykite vardą, kibkit.lt savo slapyvardį ir trumpą nuotraukos komentarą. Nuotrauką prisekite prie laiško.
Siūsti reikia adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Laukiam :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-07-13 20:18 nuo AudriusM.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 20:31 #22971

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
Nepyk dzebulioni bet neikertu kaip siust,reikia paaiskinimo,kas reiskia po jusu adresu tas CC,ka ten reikia rasyt??? kur reikia rasyt teksta ir kaip ten prisegt foto???nepyk uz tokius klausimus,bet su tokiu dalyku nebuvau susidures,sunku man su tuo pc :(

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 20:43 #22972

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Jūs tikriausiai bandėte siūsti foto per tinklapio asmeninių žinučių sistema. Taip nuotraukos tikrai neatsiūsite nes tas vokelis kuris yra kairiame tinklapio lango kampe yra skirtas asmeninėms žinutėms susirašinėti su forumiečiais.
Nuotrauką reikia siūsti elektroniniu paštu ja prisegant prie laiško. Tam tikslui turite turėti elektroninį paštą. Jei neturite manau bus paprasčiau paprašyti kad Jums kažkas iš pažįstamų sukurtų kokiame nors serveryje pašto dėžute ir padėtų išsiūsti laišką su prisegta nuotrauka. Antra karta jau bus manau viskas suprantama ir tuomet jau savarankiškai kai reikės tą galėsite padaryti be pagalbos, o ir elektroninio pašto dėžutę turėsite. :bye:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 20:50 #22973

• TATA
  • TATA avataras
  • Pradedantysis
  • Zvejys-ligonis
turiu as ta pasto dezute bet nzn kaip siusti el laiska

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-13 21:02 #22974

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kažkur dėžutėje turi būti mygtukas sukurti laišką. Į adreso laukelį reikia įrašyti Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. į paskirties (laiško pavadinimo) laukelį įrašykite konkursui ar pan. Dar kažkur kuriant laišką turi būti mygtukas prisegti (attach) jį paspadus atsidarys kompiuterio failu dorojimo kortelė. Joje turite susirasti tą konkursinę nuotrauką, ją pažymėti ir paspausti ok (atidaryti)Taip nuotrauka bus prisegta. Į laiško textinį laukelį parašykite savo vardą, slapyvardį ir nuotraukos komentarą. tada beliks paspausti send (siūsti) ir viskas :bye:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 05:22 #22982

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
TATA parašė:
turiu as ta pasto dezute bet nzn kaip siusti el laiska
:unsure: :unsure: :unsure:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 12:50 #23012

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Šiandieną paskutinė diena kai dar konkursinės nuotraukos pateks į liepos mėnesio balsavimą. Kas dar neatsiuntėt paskubėkit. Kuo daugiau Jūsų nuotraukų sudalyvaus konkurse tuo daugiau šansų tapti finalineme balsavime laimėtoju. :bye:

Siūsdami konkursui nuotraukas nepamirškit parašyti nico (slapyvardžio). Darius Vilpišauskas, laukiame nico. :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-07-14 13:25 nuo AudriusM.

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 13:21 #23016

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Meistras parašė:
Žadėjau nesiūst, bet dar viena išsiunčiau, na mano laimikiai menki tik kuojytės :lol:
Tai mes balsuosim už atkaklumą
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 15:26 #23042

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
o gal uz neistesetus pazadus :uj:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 15:35 #23049

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
Meistras parašė:
Žadėjau nesiūst, bet dar viena išsiunčiau, na mano laimikiai menki tik kuojytės :lol:
:cha:

: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai 2011-07-14 16:04 #23069

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
linai ,tiketis visada reik,labai grazios zuveles

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-07-15 16:24 #23293

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
jau galit balsuoti už liepos mėnesio nuotraukas :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top