• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nuotraukų konkurso ,,Aš ir mano laimikis 2011" komentarai

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 13:58 #18586

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
:( :S :no: :nu: :grok:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 14:41 #18595

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Taip Aručiui ir reikia :cha: žinos kaip mane moderų moderu vadinti :cha: :lol: Ir Giriniui tas pats už rykštę :cha: špyga jam,o ne konkursas,už pūgžlius prizo neduoda :nu:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 14:43 #18596

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu det jai geras pukys,:f:

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 14:49 #18598

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tai,kad tavo pūkius Baubas nemune kirviu sukapojo

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 15:25 #18599

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
aha su peiliu net nepaeme ,ot dydis :good:

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-04 20:30 #18622

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Dolcas parašė:
Tai,kad tavo pūkius Baubas nemune kirviu sukapojo
ir dar į 16 dalių :clap:

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-05 07:58 #18639

• karolis231
  • karolis231 avataras
  • Naujokas
  • zvejyba tai geriausia pramoga
  • Žinutės: 25
as dar 9 metu gaila noreciau ir as dalivauti siam konkurse bet nera prasmes as didziausia esu pagaves 1 kg nors zvwjoju tik 1 menesi :P
Zvejyba tai maistas ir pramoga.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-05 16:56 #18670

• Prarabas
  • Prarabas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 48
  • Gauta padėkų: 17
Man tai pacios graziausios yra nuotraukos darytos virtuveje arba vonioj :good: pyyyyyp !!!!!! nesikeikiant .
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-06 07:32 #18740

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
karolis231 parašė:
as dar 9 metu gaila noreciau ir as dalivauti siam konkurse bet nera prasmes as didziausia esu pagaves 1 kg nors zvwjoju tik 1 menesi :P

Būtinai karolis231 dalyvauk. Čia juk ne pačios didžiausios žuvies konkursas, tad gali daugiausiai balsų surinkti net aukšlė ar pan. O kadangi esi tokio amžiaus tai tikrai turi daugiau šansų surintidaugiau balsų, tad būtinai dalyvauk.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-08 16:04 #18967

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
arutis parašė:
tukas parašė:
super!:clap: :good: kazkam konkurse 1 vieta pakvipo!!!!!!!!! :clap: :daina:
"Kažkas" negali konkurse dalyvaut... :P :lol: :bye:

Pasidarė įdomu - o kodėl neleidžiate dalyvauti tinklalapio moderatoriams konkurse? :)

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-08 16:12 #18968

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
dainiuška parašė:
arutis parašė:
tukas parašė:
super!:clap: :good: kazkam konkurse 1 vieta pakvipo!!!!!!!!! :clap: :daina:
"Kažkas" negali konkurse dalyvaut... :P :lol: :bye:

Pasidarė įdomu - o kodėl neleidžiate dalyvauti tinklalapio moderatoriams konkurse? :)
Ar esi mates Dainiuska nors viename konkurse, loterijoje, kad galetu dalyvauti organizatoriai ir remejai :) ? Patikek, atsirastu ir cia apkalbu, jei netycia laimetu kas is moderu ;)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-08 16:25 #18969

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Niekur konkurso nuostatose nematau, kas yra konkurso organizatoriai ir rėmėjai :cha: Iš kur žinoti, jog konkursą remia Audrius, Arutis ar tu? O jūsų laimikiai labai papuoštų konkursą :good:
Ir dar vienas pasiūlymas. Gal konkursantų nuotraukas vertėtų patalpinti tituliniame lape ties konkurso aprašymu? Jeigu ten išeitų padaryti ir balsavimo galimybę (kaip kad delfyje kartas nuo karto būna, pvz. čia) - išvis būtų super :good:

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-08 16:30 #18970

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
dainiuška parašė:
Niekur konkurso nuostatose nematau, kas yra konkurso organizatoriai ir rėmėjai :cha: Iš kur žinoti, jog konkursą remia Audrius, Arutis ar tu? O jūsų laimikiai labai papuoštų konkursą :good:
Ir dar vienas pasiūlymas. Gal konkursantų nuotraukas vertėtų patalpinti tituliniame lape ties konkurso aprašymu? Jeigu ten išeitų padaryti ir balsavimo galimybę (kaip kad delfyje kartas nuo karto būna, pvz. čia) - išvis būtų super :good:

deja, bandėm, bet nelabai kas gavosi :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-09 14:03 #19066

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Jau konkurso taisyklių reikalavimai sumažinti konkursantams, bet nuotraukų vis vieną nedaugėja. Laukiam nuotraukų. :uj: Su kiekviena diena laikas iki birželio mėn. balsavimo trumpėja. Nelaukit kol užkibs didžiausia, nes ne didžiausio laimikio konkursas. :bye:

Konkurso taisykles rasite ČIA
Paskutinis taisymas: 2011-06-09 14:03 nuo AudriusM.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-16 17:11 #19856

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Na ir priskaldyta malkų dėl konkurso :unsure: Kad atsirado nauju narių- balsuotojų to tikriausiai reikėjo tikėtis. Niekaip to nesukontroliuosi. Galima keliomis registracijomis balsuoti, galima iš skirtingų kompiuterių tą daryti (jei būtų filtruojamas IP), galima visų savo draugų prašyti už save prabalsuoti, varijantų labai daug, tad tas Meistro sukeltas triukšmas tikrai be reikalo. Taip, faktas yra ir aišku kas taip daro (to ir tikėjausi), tereikia tik atsimerkti ir pamatyti, kas taip galėtų daryti. Labai žinoma negražu bet noras laimėti matyt nugali sąžinę, o be to jokiomis priemonėmis to uždausti neįmanoma, nes faktinių įrodymų kad pašalinti iš konkurso labai sunku rasti.
Raginimai už jį balsuoti kituose tinklapiuose taip pat nieko neįrodo, nebent drausti tokius raginimus kaip nusižengimą taisyklėms.
Na nėra iš ko čia skaldyti malkas ir taip gilintis į tas smulkmenas. Jų visada buvo ir bus, Nebūkim patys vaikais.....Nebent čia pilnatis taip suveikė, kad taip jautriai buvo sureaguota.
Na o dalyvis kuris taip daro yra žinomas, be faktų nuo šiol teks atidžiau jį stebėti. Tą manau ir padarysim. Jei pasikartos tokie papildomi savo iniciatyva balsų rinkimai savo naudai, manau teks atsisveikinti su konkursu. Kaip įrodyti nusižengimą taisyklėms???? Labai parastai.... ir jei ketini dar kartą taip elgtis, gerai pagalvok :evil:
P.S Taip pasielgdamas užsitraukei tinklapio lankytojų- balsuotojų nemalonę, tad sekančiame balsavime vargu ar surinksi nors vieną balsą. Padarei sau antireklamą....

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-16 17:22 #19857

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Teisingai Audriau.Viskas aiškiai,teisingai ir suprantamai išdėstyta,tik gaila,kad toks mažytis nesusipratimas sukėlė sumaištį tarp kelių dalyvių.Gaila,kad anksčiau taip niekas neišsireiškė ir nesudėliojo taškų,o jaunuolis per didelį norą manau pats sau nuosprendį pasirašė.Ką gi,pamoka jam pačiam ir ateičiai kitiems.Linkiu visiems kas dalyvaus gražių laimikių,sąžiningumo ir supratimo.

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-16 18:07 #19864

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Skaitau skaitau ir nelabai suprantu... kipisas ir kazkam kyla problemu, del to, kad kazkas kitame tinklapyje agituoja balsuoti uz ji ? jei taip..tai man pasakykit nors viena priezasti, kodel to negalima daryti ? per rinkimus irgi yra agituojama :D pinigu jis uz balsa niekam nesiule.. tiesiog meta linka ir praso, o atejas zmogus mato visas foto, ir manau balsuos nebitnai uz ji, o uz patikusia foto. be to ir tinklapiui reklama nebloga :evil:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-17 04:07 #19891

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Patarlė sako: - bijai paskęsti, nebrisk į upę :) Taip ir su konkursu.Kalbu apie save.Tarkim, aš įvertindamas savo galimybes pateikti gražią foto visai nusprendžiau nedalyvauti, bet tai nepavyzdys kitiems.O kas dalyvauja konkurse turi suprasti, kad balsuoti gali kas nori ir už ką nori.Daug nesiplečiant noriu pasakyti, kad labai teisingai išsakytos mintys tiem kurie nusivylę ar nepatenkinti.Vyrai, norite prizo ir negalite laimėti?Tačiau nereikia dėlto pykti ant viso pasaulio.Gerai aš nuo savęs noriu pasakyti.Įsteigiu dar asmeniškai nuo savęs vieną prizą už gražiausią metų žuvį.Nominacija už tai bus kitų metų metų vasarą.Turite dar daug laiko todėl siųskite kaip siuntėte savo foto, o kitais metais kada nuspręsite kokia foto greažiausia (aš į tai nesikišiu) tada gausite tikrai vertingą prizą nuo manęs.Tikrai negaila dėl bendro reikalo paaukoti vienos kitos sumelės nes kai pagalvoji tai ant krantuko ne tiek su kompanija ar draugu į skrandį supili :) Taip, kad siųskite, stenkitės ir nepamirškite ką aš čia parašiau - PRIZAS UŽ GRAŽIAUSIĄ, MENIŠKIAUSIĄ METŲ FOTOGRAFIJĄ :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-17 05:41 #19897

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
siguti o kas jai ta visu graziausia meniskiausia tau paciam atrodis seip sau? geriau pats priza steigi pats ir vertini ,tikim kad esi esi saziningas ir nuspresi teisingai ,prasom siuo klausimu pasisakyt ir kitus forumiecius bet nesiveliant i dideles peripetijas

: ,,Aš ir mano laimikis 2011" konkurso komentarai 2011-06-17 05:45 #19898

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:clap: :clap: Fainai čia Sigutis pamalonino. Geri prizai visada tvirtina draugytę. :good: Tik man rodos ant to kranto tu ne tiek jau daug ir palieki :balius: ... :alus: :drink: mažai vartoji...:blush: Ale gal ir gerai, va, prizui rimtam liko. :cooll: Labai laiku čia jis, bus stimulas sudalyvaut ne vien žvejojantiems.
Dėmesio moderams - reiktų kažkaip šį Sigučio pasiūlymą įtraukt į konkurso virtuvę, nes komentaras tuoj nuslys ir ieškok - kas, kur, ir už kiek tave apdovanot žadėjo. :uj: Visai pritariu Suiluas1 variantui, juolab, kad Sigutis konkurse pats nežada dalyvaut. Žinoma, visa tai turi spręst konkurso rengėjai, mes tik siūlom.
Gaila, kad vėl "pratrūko" Meistro charakteris...galvojau jau gyvensim ramiai, bet matyt sunku žmogui įvertinti situaciją tyliai...Na, toks jau jis yra, nemoka nutylėt, o kartais taip praverstų...Gaila, kad save nurašė, ištrėmė, "užsibanino" pats....Be reikalo, Meistras. Mato ir pastebia tavo gerus darbus žmonės čia, tik ne visi padėkoja, pagiria. Na, juk ne dėlto mes čia, kad kažkas už kažką gėles dovanotų...:blush: Paprastą žodelį "dėkui"apačioje juk taip paprasta spustelt... Tavo pastangos tiek komentuojant, tiek reportažus - pabrėšiu - išsamius rengiant, tiek informacijos visokios talpinimas, tikrai jaučiamas. Galiu tau padėkot viešai už tai nuo savęs. :good: Todėl aistroms nurimus, grįšk atgal, juolab, kad komanda tavęs nesišalina, šįkart tu pats situacijos nesuvaldei...po teisybei, tai nereikėjo to viesulo - paaiškinai, davei pasiūlymą ir vsio, nepulk į rietenas. Kritikuot irgi reikia ramiai, o tai - pasiųst greit, o paskui...:angry: - grandininės reakcijos principas... ir krūva š... Fains tu žmogus, tik susitvarkyk reakcijos laiką ir bus ok. Žodžiu, aš už tai, kad tu grįžtum, o ir kiti manau nebus prieš, jei gyvensim toliau draugiškai. :labas:
Pakoreguotas mačiau konkurso balsavimas...:good:
Et, tikrai yra poveikis tų mėnulio fazių matyt, juolab dar užtemimas buvo...Mūsų darbe irgi jis jautėsi - krūvos klaidų protokoluose, nervinė įtampa... :blush: ne į temą pripyškinau, bet...vardan gerų tarpusavio santykių, nesupykit moderai. :)
Paskutinis taisymas: 2011-06-17 06:04 nuo Dalius. Kaunas.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family