• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Jaukai ir įvairios masalų rūšys

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-13 07:25 #6882

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas parašė:
Jūs čia vyrai ir pavarėt.Sensas,Gutmix,jūs geriau prisipažinkit kiek dar visokių priedų pridedat,ir ant galo gaunasi SAVAS :lol:

Pinkos, musės lervos, uodo - trūklio lervos štai ir visi priedai į pagringinius jaukus.Pats kaip plūdininkas geriau žinai, o mes dar tik bandome, visaip eksperimentuojame
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 14:48 #7080

• Joškė
  • Joškė avataras
  • Pradedantysis
  • Je
  • Žinutės: 238
  • Gauta padėkų: 14
Vyrai atvarykit pas mane duosiu po maišą kviečių ir išsiaiškinsit kuris kietesnis.
Jei gaudai ne tą kas kimba,tada nekimba

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 16:23 #7085

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Joškė parašė:
Vyrai atvarykit pas mane duosiu po maišą kviečių ir išsiaiškinsit kuris kietesnis.
Vo, šitą masalą-jauką gerbiu ir suprantu. :good: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 16:38 #7086

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
senas geras kvietukas , :good:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 18:26 #7097

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Naturalus jaukas :good: o jei dar kas žirnių su luobelėmis maišą pasjūlytų iš vis būtų :good: :uj: :f:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 18:29 #7099

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Žirnių reiks pas ūkininkus ieškoti,pernai 30lt.už maišą prašė,tai gal ir šiais metais bus panašiai
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 18:30 #7100

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Joškė parašė:
Čia visi kieti :uj:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 19:15 #7105

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
Audriau,sekmadieneis buna aleksoto turgui,bent rudeni pirkau,:good:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 20:51 #7122

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Dolcas parašė:
Net ir iš brangiausio jauko galima padaryti visišką šlamštą,ir man dar keista,kad tiek mažai žvejų jauką pertrina per sietą,matyt mano,kad tai tik sportininkų išmyslas.Kažkada ir aš taip galvojau,bet pertrinus,jaukas visiškai pasikeičia.

Vot as niekad netryniau i netrynsiu, nes kazkaip stengiuos negaudyt smulkios zuvies todel naudoju jauka stambios frakcijos.

Apie sensas gumaxinas :lol: tegu andriukas papasaloja kaip per aukslininku varzybas irkrete profam kaip Sigutis :cha: su pogiausiu jau uz 4 litukus uz kilograma. Zvejys gaudo zuvi ne meskere ;)
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-14 21:03 #7123

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Taigi kad tie pirkti jaukai kol kas bent jau man Nemune jokio įspūdžio nepaliko, nes kol kas man jie tik smulkmės į žūklaviete prikviečia ...
Viskas ok jei tikslas kuojos aukšlės plakiukai kuriuos praėjusią vasarą visai sėkmingai su pirktiniais jaukais jaukinau, o kai aplinkui sukiojasi šapalai ir kilinės meknės, jie kažkodėl nesureguoja į tuos jaukus o jei ir sureguoja tai tos smulkmės tiek prisirenka kad net masalas nespėja snuskesti kaip jį jau kapoja smulkmė. Žodžiu dar daug ka norisi sužinoti apie pirktinius jaukus ne smulkmei, bet tikriausiai teks viską pačiam atrasti.
Paskutinis taisymas: 2011-02-14 21:13 nuo AudriusM.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 06:10 #7136

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas parašė:
Žirnių reiks pas ūkininkus ieškoti,pernai 30lt.už maišą prašė,tai gal ir šiais metais bus panašiai

Aš perku ir ruošiu žieminius kviečius pats.Nuvažiuoju savaitgalį į Kaune vykstantį ūkininkų turgų ir paderinu.Dar turiu ūkininką kuris jei atvažiuoju pas jį į namus leidžia maišą tų pačių kviečių prasikalibruoti(persisijoti į stambesnius).Kaina ta pati, bet itin stambūs grūdai tikrai retenybė.Manau pas jus Kėdainių turguje žirnių irgi turėtų būti tik va kaina kaip ir kviečių kaip kokiais metais nelygi būna.Galėsiu pasiteirauti kokia ta žirnių kaina Kaune.Vėliau private parašysiu

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 07:00 #7138

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
SIGUTIS parašė:
Dolcas parašė:

Aš perku ir ruošiu žieminius kviečius pats.Nuvažiuoju savaitgalį į Kaune vykstantį ūkininkų turgų ir paderinu.Dar turiu ūkininką kuris jei atvažiuoju pas jį į namus leidžia maišą tų pačių kviečių prasikalibruoti(persisijoti į stambesnius).Kaina ta pati, bet itin stambūs grūdai tikrai retenybė.Manau pas jus Kėdainių turguje žirnių irgi turėtų būti tik va kaina kaip ir kviečių kaip kokiais metais nelygi būna.Galėsiu pasiteirauti kokia ta žirnių kaina Kaune.Vėliau private parašysiu

Siguti, informacijos apie žirnius tai ir aš norėčiau :bye: Kiek žinau, pas jus Kaune jų būna Aleksoto turguje. Jeigu kada lėksi pro šalį - užmesk akį, kiek jie ten kaštuoja :good:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 08:03 #7145

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
AudriusM parašė:
Taigi kad tie pirkti jaukai kol kas bent jau man Nemune jokio įspūdžio nepaliko, nes kol kas man jie tik smulkmės į žūklaviete prikviečia ...
Viskas ok jei tikslas kuojos aukšlės plakiukai kuriuos praėjusią vasarą visai sėkmingai su pirktiniais jaukais jaukinau, o kai aplinkui sukiojasi šapalai ir kilinės meknės, jie kažkodėl nesureguoja į tuos jaukus o jei ir sureguoja tai tos smulkmės tiek prisirenka kad net masalas nespėja snuskesti kaip jį jau kapoja smulkmė. Žodžiu dar daug ka norisi sužinoti apie pirktinius jaukus ne smulkmei, bet tikriausiai teks viską pačiam atrasti.

As kai gaudydavau sapalus Punios apylinkese (Nemune) tai jaukindavau tik stambiais pasarais kaip: zirnis , kukuruzas, kvietys, perline kruopa. nepapuldavo smulkmes visiskai o didziausias sapaliokas pagautas pludine buvo 1.8kg. Ex geri laikai buvo (visai neseniai), bet kazkuria ziema al ledai isnese ta vieciuke ar pikti dedes su elektra pasidarbavo, bet jau senokai papuole didesniu zuvu toje gerojoje vieciukeje.
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 08:07 #7147

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na grūdų kainos yra sukilusios ir kviečių nebegausit už 30 lt. orentokities apie 60 lt., taip pat ir žirnei.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 08:55 #7148

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Gerai, Dainiuška, be problemų.Kris šalčiai ir nuvažiuosiu pažiūrėti kas kaip po kiek.Vėliau parašysiu

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 16:58 #7181

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Užmesk akį Siguti ir dėl manęs ;) Mane taip pat domina žirniai. Kol kas kiek klausinėjau pas apylinkių pažystamus kurie ūkininkauja niekas neturi :(

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 17:27 #7186

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jei tik pavasarį sau ieškodamas ką nors rasiu,tai parašysiu,be to juk galiu ir nupirkti,o paskui atsiskaitysim,svarbu rasti ir kaina kad ne kosminė būtų,nes tie maksiminiai tik šėrimui tinka :cha:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 19:08 #7198

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas parašė:
Jei tik pavasarį sau ieškodamas ką nors rasiu,tai parašysiu,be to juk galiu ir nupirkti,o paskui atsiskaitysim,svarbu rasti ir kaina kad ne kosminė būtų,nes tie maksiminiai tik šėrimui tinka :cha:

Na jei gerai supratau tai šėrimui ir reikia, o ant kabliuko visada puskilį nusipirkti galima.Na sužinosiu ką - parašysiu

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-15 20:18 #7205

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
jus ka ,centnerius kelis jamt norit :uj: ,10,15 kg ir visam sezonui per akis,tiek pas kiekviena ukininka gausit,o turgui ant kiekvieno kampo galima rast :good: .bet kartais sviesei geltonus geriau ima zuvys,o kur ju rast,as nusiperku vaistinej pora litu kainuojanciu tableciu HIDROPERITAS,ir verdant mazdauk 1 kg kvietuku ymetu kokias 8 tabletes y vandeni,isvire pagelsta sviesei gelsva spalva,nei skonio nei kvapo nekeicia tos tabletes,o rezultatas buna kartais dauk geresnis nei gaudant yprastais kvieciais :good:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-02-16 06:14 #7217

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Ūkininkų turguje niekas po kilogramą neprekiauja
Paskutinis taisymas: 2011-02-16 06:15 nuo nėra.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.056 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top