• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2012-09-10 18:57 #65155

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, Vitalijus

Mano auto 2012-09-17 19:30 #65761

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas

Mano auto 2012-09-18 04:26 #65768

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Nu va, perskaičiau ir supratau, kad mano mašinukas turi prasčiausią variklį :cha: Psio, keisiu į kokį opelį :lol: :lol: :lol: Vis ramiau bus :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-09-18 04:26 nuo nėra.

Mano auto 2012-09-18 06:21 #65774

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Korespondentai tik gandus renka ir jiems tik kad parašyt,pasakysiu taip jei varikliui kaput tai ir ateina galas juos testuojant.Techdarbuotojai daro pagal gamyklos nustatytus nuostatus,manau viskas teisingai na gal klystu.Bet pats susiduriau viska info iš traukė iš kompo pagal visus parametrus isivedė į savo moduli ir pradejo kaip sakant test draif ir ka manot būtent VW golf 89m.išlaikė išbandyma vadinasi nebuvo užjotas.Tad tech apžiurų darbuotojai tikrai nekalti kad žmonės prisiperka laužu ir paskui tikisi ilgai eksplotuoti automobili.Na negalim atmesti ir to fakto gal yra ir tarp techapžiurų darbuotojų ir nekvalifikuotu žmonių kurie per neapdairuma ka nors gali ir supainioti,ir tada jau faktas kad varikliai gali neatlaikyt sumaišius parametrus.Nežinau bent mano nuomonė tokia.

Mano auto 2012-09-18 09:38 #65789

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Megėjas, o man su anuo dyzeliniu varikliu pasisekė :cheer: Turėjau 1987m įleistarankį avantą šimtinį tai 11 metų drožiau :ikio: Aišku, pravažiavau nedaug, tik 300000km, bet atlaikė :hub: Matyt netyčia :lalk:

Mano auto 2012-09-18 09:44 #65792

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Galima su automobiliu ir visa limona pravažuot jei auto prižiurėsi nelaužisi tai ir vargo nematysi turiu kelis pažistamus kurie sėkmingai pasiekė toki kilometraža aišku jie jau parduoti bet ne dėl to kad buvo kažkokia bėda tiesiog atnaujino automobiliu juk kiek galima su tuo pačiu važinėti.

Mano auto 2012-09-18 12:39 #65797

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
ma labai idomu kaip megejas supranta ta savo teigini "nelauzysi"? gal gali pakomentuot? :)

Mano auto 2012-09-18 12:53 #65798

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
pasiklydes parašė:
ma labai idomu kaip megejas supranta ta savo teigini "nelauzysi"? gal gali pakomentuot? :)
Galiu ir as tau atsakyti... jei tu pastoviai struzonais varai(droziasi daug masinos mazgu), jei tu ant posukiu eini, kad ratai vos necypia, jei per duobes nelabai pristabdai, ar nesistengi ju apvazineti, jei tepalus keiti pravazaves dvigubai daugiau, nei rreikalaujama, jei i servisa uzsuki tik tada, kai jau nebegali apkesti barskejimo ar pan. va cia yra masinos drozimas ir su tokios masinos gyvavimo laikas kur kas trumpesnis, nei priziurint ja normaliai. Bent porakart per metus uzsukti pasitikrinti vaziuokle, laiku keisti tepalus, filtrus, kitus skyscius, vazineti padoriai
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Paskutinis taisymas: 2012-09-18 12:54 nuo Čebas.
Jums padėkojo šie nariai: Megėjas

Mano auto 2012-09-18 13:41 #65800

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Kiek žinau tai dyzeliui su grandininiu paskirstymu yra normalu pravaziuoti 500 000 km. Tai normali rida. Mano Nissanas almero tina jau prabėgęs 300 000 ir tepalo visiškai nevalgo, žiemą iki - 15 nelaukiu kol žvakės įkais, kuriu iš karto ir jokio balto dūmo nemeta.

Mano auto 2012-09-18 14:18 #65803

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
na daug tiesos cebai pasakai bet del to ratu prasukimo galiu pasakyt kad kartais reikia ir reikalaujama gamintoju pavaikyt masina, manau supranti del ko :P

Mano auto 2012-09-18 14:34 #65806

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
pasiklydes parašė:
na daug tiesos cebai pasakai bet del to ratu prasukimo galiu pasakyt kad kartais reikia ir reikalaujama gamintoju pavaikyt masina, manau supranti del ko :P
Kalbam apie kartais, o ne kasdieni vazinejima, kitaip tariant yra zmoniu budas, kuris neleidzia ramiai vazineti. Jei daznai vazineji autostradomis, tai nereik jokiu kartais daryti.prasivalo visi katalizatoriai ir issijudina kiti mazgai :) O jei visada tik po miesta slampineji ir dar taupydamas kura jungi i 5 saiba, vaziuoji 50km/h ir variklis vos alsuoja, tai taip, reik prapusti, kad neuzkirmytu :)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Mano auto 2012-09-18 15:02 #65810

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
va va butent, nes buna zmogelis atvaziuoja remontuot masina pas mus o is dusliarkes kondensatas net purskia tai viskas jasna...ir dar asmeniskai patarciau naudot priedus varikliui pavaru dezei, tikrai ilgiau tarnauja motoriukas, kuro priedai tai dazniausiai uzkisa visa sistema nes bake sukelia visas siuksles ir jos kartu su kuru pirmiausia kemsa kuro filtrus o po to jau ir purkstukus. taip kad uzsipylus kuro priedu uz 30 lt gali susimoket 400lt uz sistemos plovima filtru keitima ir t.t :tut:

Mano auto 2012-09-19 17:18 #65912

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Mano auto 2012-09-19 18:44 #65935

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
baubas parašė:
cha cha :lol: :lol: :lol: ,nesulaikau juoko,blyn čia panašiai,kada vokiečiams taip patiko rusų zazas,jog nutarė tokį patys pasigaminti,deja'nelabai pavyko'gavosi Porše :uj:
bet modeliukai tai indentiški-abu balti,jų varikliai gale,varantieji ratai galiniai,abu dviejų durų,tik mažumėle pagaminimo metai skiriasi,bet tai smulkmena :lol: :lol: :lol:

Mano auto 2012-09-20 09:26 #65965

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas

Mano auto 2012-09-21 18:22 #66110

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Variantas gan neblogas aišku skelbime kaina netikra pasiskambinau pasiteiraut tai vienetas 6500 lt.ridos tikros tik apkatkė padaryta,stovis nauji,komplektacija :good: stovi aukcione vokiečiuose firmos slaugiu moterėliu bankrutavo ir bankas paėmė auto tas žmogelis lietuvos gerai suaina su aukcionu tad jam perleistu be jokio aukciono pasiūlymas galioja tik iki kitos savaitės vidurio kiek supratau.Su juo reikia lėtai bendraut nes žmogus su negalia jei greičiau suveli ka nors mykčiot pradeda.Jei būtų automatai bučiau saviškiai nupikęs net nemirktelėjas :joint:
www.autogidas.lt/daihatsu-sirion-hecbekas-2011-0124061429.html
Paskutinis taisymas: 2012-09-21 18:24 nuo Megėjas.

Mano auto 2012-09-21 18:26 #66114

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Čia kažkas ne taip :tut: už metalą tiek gautum, o pardavus dalimis tai išvis daug uždirbtum.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Mano auto 2012-09-21 18:28 #66115

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
viskas čia taip isigilink ka parašiau kaina vieneto 6500 lt. ;) aišku nori dar daugiau bet aš jum sakau jau nuderėta paskutinę kaina,juk skambinau viska isiaiškinau :joint:Dolcas parašė:
Čia kažkas ne taip :tut: už metalą tiek gautum, o pardavus dalimis tai išvis daug uždirbtum.
Paskutinis taisymas: 2012-09-21 18:31 nuo Megėjas.

Mano auto 2012-09-21 18:33 #66116

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Del kainos kazka tu,Megejas,cia maisai...sake 6900Euro
Astrus....
Paskutinis taisymas: 2012-09-21 18:34 nuo Kabliukas.

Mano auto 2012-09-21 18:41 #66118

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na nesiginčiju visokių pardavėjų yra ir gan nemažai sutokiais susidūres aš su juo šnekėjau kai tik skelbimas pasirodė gal buvo praėjusios ti kelios minutės tad to metu tiek ir prašė.Bet matyt skambučių daug sulaukė prasidėjo konkurencija ir tiesiog kaina pradėjo kelt naturalu.Tad tokius radūs reikia lėkt vietoj akis į aki sutart rangpinigiai raštiška sutarima ir ramu :joint:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.057 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top