• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2012-06-28 18:25 #59481

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
o stiklas ne kinieciu gamybos?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2012-06-28 18:26 #59482

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Vaidas48 parašė:
Sveiki,iskilo klausimelis del Audi - 80 priekinio stiklo.Vasario men.buvo keistas,idetas naujas stiklas.Dabar jau kokie du men.is vidaus apsitraukia kaip riebalais.Oro putikas nepasalina,bandziau su stiklo plovikliu nepadeda.Kas galetu buti ? Dekui uz info.
Pečiukas gali būti kiauras - pučia antifrizo garus ant stiklo. Gal... :unsure: Man buvo kažkada toks bajeris.
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Paskutinis taisymas: 2012-06-28 18:26 nuo Arutis.
Jums padėkojo šie nariai: Vaidas48

: Mano auto 2012-06-28 18:35 #59484

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
simka parašė:
Nezinau,Kaune AVELKAS keite.

: Mano auto 2012-06-29 04:00 #59507

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Vaidas48 parašė:
simka parašė:
Nezinau,Kaune AVELKAS keite.

Evelkas :blush:

: Mano auto 2012-07-03 05:56 #59807

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Jums padėkojo šie nariai: Maironis

: Mano auto 2012-07-03 08:06 #59816

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
o burnoj nesijaucia salduo burnoj kai sedi viduj (na ta prasme vaziuojant)? ir kelintu metu audi?

: Mano auto 2012-07-11 12:04 #60314

• Wongas
  • Wongas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 13
Didžiausia Lietuvoje Amerikietiškų transporto priemonių mėgėjų šventė „American Spirit“ šiais metais vyks nauju formatu. Dabar tai jau ne tik didžiausias Lietuvoje tarptautinis amerikietiškų automobilių sąskrydis, bet ir orientacinis ralis, unikalių amerikietiškų automobilių ir motociklų demonstracija, bei geriausių rinkimai, burn out bei slalomo varžybos, moto kaskadininkų pasirodymas. Penktas jubiliejinis renginys įvyks Palangoje rugpjūčio 10-11 dienomis.

Šias metais kartu su penktuoju „American Spirit“ jubiliejumi mes švęsime ir 110-tą Cadillac jubiliejų. Dalyvių, atvykusių į šventę su Cadillac automobiliais, laukia ypatingos nominacijos ir staigmenos.

Dar daugiau dėmesio skirsime automobiliams ir motociklams dalyvaujantiems geriausių rinkimuose. Į expo zoną leisime tik pretenduojančius į geriausius. Savo pretendentą galėsite įregistruoti tik iš anksto. Visi dalyviai bus pristatyti publikai ir apžiūrėti komisijos specialiai tam skirtoje vietoje. Geriausių rinkimai vyks tradiciškai pagrindinę šventės dieną, šeštadienį rugpjūčio 11d. Tą pačią dieną šventės teritorijoje vyks burn out ir slalomo varžybos visiems norintiems sąskrydžio dalyviams. Rugpjūčio 10d. vyks treniruotės.

Viena iš didesnių šių metų American Spirit naujienų rugpjūčio 10d. vyksiantis ralis. Ralio metu dalyviai gaus kelio legendą. Vadovaujantis legenda dalyviai įveiks daugiau kaip 100 km. trasą, susipažins su mūsų kraštu. Saugumo sumetimais ralis ruošiamas prisilaikant oldtimer rally taisyklių, t.y. trasą dalyviai turės įveikti ne kuo greičiau, o kuo tiksliau.

Kaip ir kiekvienais metais mes laukiame susitikimo su esamais ir būsimais bičiuliais „Friends Village“ teritorijoje. Čia sąskrydžio dalyviai galės pernakvoti palapinėse ar automobiliuose. Čia organizuosime „pre party“ ir „after party“.

Tarptautinis amerikietiškų transporto priemonių sąskrydis rengiamas Palangoje nuo 2008 metų. Kiekvienais metais dalyvių skaičius auga. 2011 metais sąskrydyje dalyvavo 159 motorinės transporto priemonės iš 7 šalių.

Oficialios informacijos publikacijos tvarkaraštis (www.americanspirit.lt)

2012 06 25 Renginio tvarkaraštis

2012 06 25 Dalyvavimo sąlygų paskelbimas

2012 06 27 Geriausių automobilių rinkimų kategorijų ir reglamento paskelbimas.

2012 06 29 Rally reglamento paskelbimas

2012 06 29 Burn out ir slalomo varžybų reglamento paskelbimas

2012 07 02 Išankstinės registracijos pradžia
2012 08 10 American Spirit 2012 Rally Day

2012 08 11 American Spirit 2012 Expo Day

Visa informacija skelbiama www.americanspirit.lt

: Mano auto 2012-07-11 17:21 #60331

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
va cia tai man patiko :good: automatine kolonke paima pinigus,kuro neipila,bet israso skolos rasteli :lol: :lol:

: Mano auto 2012-07-11 17:42 #60333

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
gers :lol: kolonkės skolinasi iš fiziniu asmenų :lol: kokie procentai kaži :cheer: ;)

: Mano auto 2012-07-13 17:19 #60425

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
pratesiant tema apie kolonkiu skolos rastelius ,rukstelna apsimoka jiem skolint,nes rytojaus diena vietoj 100 atiduoda 120,aisku ne grynais,o uz tuos pinigus kuro pila :cooll: :cooll: :cooll: visai geras biznis :lol: :lol:

: Mano auto 2012-07-18 20:04 #60739

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
kas zinot apie opel zafyros 2.2 dyzeliukus ka nors,kaip tie varikliukai ar patvarus :unsure:

: Mano auto 2012-07-18 20:43 #60741

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
girinis37 parašė:
kas zinot apie opel zafyros 2.2 dyzeliukus ka nors,kaip tie varikliukai ar patvarus :unsure:
sveikas,na jų lt liaudis kažkaip nelabai nori,va kodėl tai negaliu pasakyti,o 2.0 ltr su interkoleriu tai :good: ,bet tik su interkoleriu,nes ir kuro sanaudos kiek mažesnės nei be jo,ir kw daugiau,automatiškai ir trauka geresnė. :bye:

: Mano auto 2012-07-19 03:09 #60744

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
donatasx3 parašė:
girinis37 parašė:
sveikas,na jų lt liaudis kažkaip nelabai nori,va kodėl tai negaliu pasakyti,o 2.0 ltr su interkoleriu tai :good: ,bet tik su interkoleriu,nes ir kuro sanaudos kiek mažesnės nei be jo,ir kw daugiau,automatiškai ir trauka geresnė. :bye:

nu kad trauka didesne,tai taip,bet kad kuro sanaudos mazesnes :lol: :lol:,viskas priklauso kaip vaziuoji ,pas mane be interkulerio,traukos uztektinai,bet ju trukumas ,tai salenoidai,taip vadinamieji vakuminiai voztuvai,tenka kartais isvalyt ir tada viskas gerai.ir kiek jau ten tu kw daugiau net 10 .Del 2,2 varikliuko,ekonomiskesnis,nei 2,0,toks pats variklis montuojamas i saabus ,tik tu jau naujesniu zafiru ko tai kitos dalys labai jau skaudziai kanda ,pvz senesnes pusasis senas kainuoja apie 100,o naujasnes žjau iki 1000. 2,0variklis dar turi trukuma buna daznai juju siurblio elektronika arba mechanine dalis nueina prie 250000 km,o kaip reikaliukai su situom dalyku 2,2 litro neaisku . Seip tai smagus auto :good:

: Mano auto 2012-07-19 06:01 #60758

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na pas mane 2,2 stovi vokėtis. Jokių problemų. Žinau kad dvi pašildymo žvakės neveikia, kito neužkursi, šis kuriasi iš pusę pasukimo. :good:

: Mano auto 2012-07-19 18:48 #60805

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
TADZIUS parašė:
donatasx3 parašė:
girinis37 parašė:

nu kad trauka didesne,tai taip,bet kad kuro sanaudos mazesnes :lol: :lol:,viskas priklauso kaip vaziuoji ,pas mane be interkulerio,traukos uztektinai,bet ju trukumas ,tai salenoidai,taip vadinamieji vakuminiai voztuvai,tenka kartais isvalyt ir tada viskas gerai.ir kiek jau ten tu kw daugiau net 10 .Del 2,2 varikliuko,ekonomiskesnis,nei 2,0,toks pats variklis montuojamas i saabus ,tik tu jau naujesniu zafiru ko tai kitos dalys labai jau skaudziai kanda ,pvz senesnes pusasis senas kainuoja apie 100,o naujasnes žjau iki 1000. 2,0variklis dar turi trukuma buna daznai juju siurblio elektronika arba mechanine dalis nueina prie 250000 km,o kaip reikaliukai su situom dalyku 2,2 litro neaisku . Seip tai smagus auto :good:
tada jamsiu

: Mano auto 2012-07-20 03:00 #60829

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
girinis37, praktiškai visos mašinos geros jei neuždrožtos tik štai kaip tą vienintelę atsirinkti.Čia kaip loterihohe.Linkiu ištraukti laimingą bilietą.Tai bumeriuką jau į pensiją ane, Dariau.Pereisi ant opeluko :cheer: Viskas bus gerai :vooo:

: Mano auto 2012-07-20 06:06 #60841

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Girini siulau gerai apgalvot su kokių motoru imti man tai dzin aš ju jau kelias turėjau vistiek pardavimui tai imų geresni varianta ir dzin.Mano patarimas būtų toks jei imsi ne pardavimui 2,0 L.dyzelis 74 kw.važiuosi ir vargo nematysi :good: aišku 2,2 L.tikrai smagesnis ant traukos bet atsiliepimai kai pradeda birėt :no: + variklis galingesnis kilovatai automatiškai draudimas privalomas brangesnis.Nemanau kad neužteks tos galios tau kaip minivenas tikrai užtenka ir greičio ir konforto žodžiu atitinka kokybės ir kainos santiki.Ju visu pagrindinės ligos erg vožtuvai,siurblio elektroninė dalis na ir turbyna važiuoklė gan ptvari kainos remonto nesikandžioja,beja čiut naujesnėse pagal metus jau stovi pagrindinis diržas grandinė.Sėkmės renkatis :joint:

: Mano auto 2012-07-20 06:25 #60843

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
paskyrstimo dirzas ir pas senesnes grandine :cha: ,o byret byra visos ,turiu minti visi auto genda,tiek patys sustriausi,tiek lauzai.vaziuokle tai taip patvari,tik turi trukuma,greit susikala stabilizatoriauus trauke,bet gerai,kad lengvai keiciasi ir nebrangu.Jei nori pirkt naujesne,labai abejojj,ar jos buna 2 litru,juk tos naujasnes visos 2.2

: Mano auto 2012-07-20 06:58 #60846

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
2,2- kažkur tai nuo 1998 m. --grandinė.

: Mano auto 2012-07-20 07:08 #60847

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Tadžiau ira ir naujasniu su 2 l.tik gerai reikia paieškot mano paskutinė buvo 2005 m.2,0L. 74 kw.bet čia dar senas modelis ir erg kitoks stiovėjo nei senesnių kur šrote prasideda nuo 50 lt.tai pas ja prasisideda nuo 500 lt.ir dar negausi o naujas 1500 lt. jau į 2005m.pabaiga naujasnis modelis eina atitinkamai kaina ir kiek žinau jai jau geriausias variklis 1,9 L. dyzelis 88 kw.bijau sumeliuot daug prie jos dar nesigilinau nes kitos šaibos jau ten aina :joint:
Paskutinis taisymas: 2012-07-20 07:10 nuo Megėjas.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.048 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top