Niekas prieš nieką nenusistatęs.Rusų laikais važinėjau su "Moskvich"412, po to su "VAZ"21013.Paprasčiausiai pasirinkimo nelabai buvo ir remontuodavom pagrinde patys, nes ten ir remontuot nelabai buvo ką

Prasidėjus užsienietiškų mašinų vajui, pačios pirmos pasirodė vokiškos mašinos.Perkamiausi buvo "Mersedes", o tik po to "Wolksvagen", "AUDI".Aš, kaip tikras lietuvis nusipirkau "W GOLF II".1995 metais tai dar buvo gana retas modelis.Nuo to laiko baigsi mano ramus gyvenimas.Vienur suremontuoji, kitur išlenda.Kadangi tais laikas tokių gudrų meistrų ant užsienietiškų mašinų nebuvo, nusipirkau uždrožtą mašiną na niet.Perrinkau praktiškai visą.Nuo važiuoklės iki variklio.Dar vieną golfą būčiau nusipirkęs.Kai švaistikliai išlindo per bloką(prieš mėnesį buvo padarytas variklio kapitalinis), nutariau neberemontuoti, o pirkti kitą auto.Važiuojant ieškoti mašinos, buvo nusistatyta, kad ne vokiška, itališka(sesuo tuo metu važinėjo su "Fiat"Tipo) ar prancūziška.Vežiausi draugą kuris nusimanė apie auto, be to, derėtis mokėjo.Tai išgirdęs mano pageidavimus, pasakė:"tai gal lėktuvą perkam"

Nupirkom.Iš trečio važiavimo į turgus".Mitsubishi" Lancer.8 metus atidrožiau.Ko tik jis nematė.Deja, supuvo kėbulas, nors pati mašina dar tarnauti galėjo.Renkantis kitą mašiną, kriterijai išliko tie patys.Ne vokišką, prancūziška ar itališka.Vokiškomis važinėja 80 proc. tautiečių, prancūziškos 80 proc. stovi remonto dirbtuvėse, o likusieji itališki 80 proc. laukia eilės prie dirbtuvių, nes niekas jų nenori remontuoti.Sesuo turėjo "Alfa Romeo", tai meistrai purtydavosi ją pamatę.Rinkausi tarp trijų markių."Honda", "TOYOTA" ir "VOLVO".Buvo prisiskatyta begale forumų.Atrinkti minusai ir pliusai.Kadangi už mašiną buvau pasiryžęs mokėti gana nemažus pinigus(už tokią sumą itališką iš salono galėjau jamti

), tad ir mašinos norėjosi normalios.Nusipirkau.Volvo.5 metai atvariau.Nieko blogo pasakyti neturiu, apart to, kad ji per žema(itališka boba kažkodėl su sportine pažeminta važiuoklę užsisakinėjo).Nežinau, gal kam ir tos prancūziškos geros, bet..........Šiaip nesu nusistatęs nei prieš vieną gamintoją, bet turiu savo įsitikinimus ir tiek.Kokį auto pasirinkti, čia jau kiekvieno rweikalas.Auto ne moteris, su ja gyventi nereiks