• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-09-22 14:28 #94929

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
bandem buksiruoti,uzsikure.Slanguteje pastovei matosi oro burbuliukai,o pagazavus eina vien oras.Kas galetu buti.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-09-22 14:43 #94931

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Vaidas48 parašė:
bandem buksiruoti,uzsikure.Slanguteje pastovei matosi oro burbuliukai,o pagazavus eina vien oras.Kas galetu buti.

Nesandari sistema,ieškok pro kur patenka oro į sistemą,tai gali būti laisvas kamutas,prasitrynusi šlangutė ir t.t.gal neseniai keitei kuro filtrą?būna,kad pasitaiko nekokybiškas ir per gryžtamąjį vėl pasiurbia oro.
Jums padėkojo šie nariai: Vaidas48

Mano auto 2013-09-22 15:33 #94933

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Manyčiau kuro siurblio problemos... :oo:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2013-09-22 15:50 #94935

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Vaidas48 parašė:
girinis37 parašė:
man voztuvas nepadejo,servize kazkokia tarpine pakeite ir baiges bedos ,cia zefyra 2 litru 74 kw.120 grosiu sumokejau,
Kokia ir kurioje vietoje ?
nezinau,sake bet man dzin,prie variklio kazkokioj dalyj,

Mano auto 2013-09-24 08:47 #95009

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
  • kibo vakar, kibs rytoj, bet ne siandien
  • Žinutės: 1167
  • Gauta padėkų: 790
mode parašė:
zulikas parašė:
gal kas nutuokiat kiek kastuoja generatoriaus sankabos remontas?
pigiai tikrai nekainuos
Surinkau vakar jau savo gelda tai naują sankaba kainavo 113 su didelėm nuolaidom plius itempejas apie 160 diržas apie 50 kuro filtras 48 na ir alutis remonto metu:-) galvojau trauka atsigaus po kuro filtro keitimo nes niekad dar nebuvau keites bet nifiga, tex pjaut lauk katalizatoriu kaimynui padejo

Mano auto 2013-09-24 08:57 #95010

• kolega
  • kolega avataras
  • Naujokas
  • fux'as:)
  • Žinutės: 92
  • Gauta padėkų: 58
zulikas parašė:
mode parašė:
zulikas parašė:
gal kas nutuokiat kiek kastuoja generatoriaus sankabos remontas?
pigiai tikrai nekainuos
Surinkau vakar jau savo gelda tai naują sankaba kainavo 113 su didelėm nuolaidom plius itempejas apie 160 diržas apie 50 kuro filtras 48 na ir alutis remonto metu:-) galvojau trauka atsigaus po kuro filtro keitimo nes niekad dar nebuvau keites bet nifiga, tex pjaut lauk katalizatoriu kaimynui padejo

neskubek su tuo kataliku, man tvarkydami duslintuva ismete ji ir katalizatorius subiro tai kai ispjove niekas nepasikeite visiskai. kaip trauke taip traukia tik papildomi rupesciai, ispjove kaune EMP idejo tinkliuka kazkoki tas tinkliukas matyt sudege viduj, praeita savaite vel pjove kad pakeistu i nauja nes garsas nemalonus buvo atsirades, na zodziu tik bedos,,, o ka gavau uz katalika tai jau isleidau duslintuvo remontui vien del katalizatoriaus nebuvimo

Mano auto 2013-09-24 10:03 #95011

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Pritariu dėl katalizatoriaus. Turi labai stipriai jaustis traukos netektis kai katalizatorius užsikišęs, krenta kompresija, ir t.t. Vieną kartą yra pasiteisinę, bet va "kablukui" nepadėjo, o tik nemalonus išmetimo garsas atsirado...
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2013-09-24 13:13 #95013

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Zulikai,o koks pas Tave auto modelis?Nes mano pežui kažkokie stebūklai su akumo krovimu darosi.Užkūrus-krauna,pavažiuoju iki dešimties min jau nebekrauna,pastovėjus 20min.,vėl pradeda krauti,tik va bėda kai 10min važiuoji,o 20 min reikia stovėti,tai kur čia žmogus gali nuvažiuoti.Tai ir pasistojo toks klausimas ar tik nebus ir pas mane ta sankaba,nes po kapotu tokia smarvė kyla:lyg svylančių apvijų,lyg sankabor ar plastmasės smarvės mix'as. Atidaviau peža į auto klinikas,gal nenumarins visai.O dėl Tavo auto traukos,jei nebuvai keitęs kuro filtro,tai gal dar neesi keitęs ir oro filtro,nes nuo jo trauka stipriai priklauso,aišku jei filtras stipriai pasikišęs.

Mano auto 2013-09-24 13:20 #95014

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
su katalizatorium tikrai neskubek,pas tave jug dyzelis,pas juos gi visokiu nesamoniu pilna,vakumai visokie ir t.t :unsure:

Mano auto 2013-09-24 15:40 #95018

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
donatasx3 parašė:
Zulikai,o koks pas Tave auto modelis?Nes mano pežui kažkokie stebūklai su akumo krovimu darosi.Užkūrus-krauna,pavažiuoju iki dešimties min jau nebekrauna,pastovėjus 20min.,vėl pradeda krauti,tik va bėda kai 10min važiuoji,o 20 min reikia stovėti,tai kur čia žmogus gali nuvažiuoti.Tai ir pasistojo toks klausimas ar tik nebus ir pas mane ta sankaba,nes po kapotu tokia smarvė kyla:lyg svylančių apvijų,lyg sankabor ar plastmasės smarvės mix'as. Atidaviau peža į auto klinikas,gal nenumarins visai.O dėl Tavo auto traukos,jei nebuvai keitęs kuro filtro,tai gal dar neesi keitęs ir oro filtro,nes nuo jo trauka stipriai priklauso,aišku jei filtras stipriai pasikišęs.
Sveiki,del akumo krovimo galiu pasakyti tik tiek - pasikeisk angiukus jie keiciasi kartu su rele.Tai toje releje beda.
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Mano auto 2013-09-24 15:49 #95019

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Na o mes visdar vargstam su oru kuro sistemoje.Vakar sunus pradejo ziureti nuo bako,ten viskas svaru.Sietelis kaip naujas.Siandien issiarde prie kuro filtro esanti gryztamosios slanguteskuro surinkeja ar kaip jis ten vadinasi.Ten stovi guminis salnikiukas tai gal ten ora traukia.Niekaip pakolkas nerandam ligos,o paklausus meistru - tai kiek ju yra tiek ir nuomoniu.Ben keli buvo uzgarantave kad uzsikises sietelis bake ir uzsivakumuoja visa sistema,bet pasirodo ne.

Mano auto 2013-09-24 21:05 #95030

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
donatasx3 parašė:
Pas mani pastatas b5. Na katalizatoriu paliksiu ramybėje nes snd bisky daugiau pavazinejau tai lyg atsirado trauka gal viskas stojo į savo vietas po ardymu arba vyksta stebuklai:-)

Mano auto 2013-09-25 09:29 #95051

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Sveikas Zulikas,jei masina dizeline ir nera traukos ja reikia pravaikyti.Cia daugelio meistru patarimas:cituoju - nuvaziuoji i tokia vieta kur nera 1.Mentu,2.Mazai masinu arba ju visai nera,3.Atkarpos ilgis apie 1km ir 2,3 pavara pralek apie 100 km\ h.Cia toks patarimas jei pas tavo masina yra katalizatorius.

Mano auto 2013-09-27 18:15 #95121

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
Gera žinia,jog maniškė auto jau kieme :good: ,sutvarkyta,atrodo ir rieda smagiau,na meistrai nenumarino,bet čiut pats nenumiriau kai kalba apie litus pradėjo suktis :angry: 700 pinigų :evil: Na pakeisti visi diržai,įtempėjai + pačio generatoriaus remontas,gerai sakė Vaidas 48,jog angliukų problema su rėle + įvorės generatoriaus ir t.t.Taip jau gaunasi jog netepsi-nevažiousi :blush:

Mano auto 2013-09-27 18:44 #95124

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nu vo, dabar velnynai nebaisūs, apsiaviau mašiniuką jau žieminiais batais :clap: :lol: .

Mano auto 2013-09-27 21:43 #95143

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
:good: kada galim alekt y tavo valdas

Mano auto 2013-09-27 22:01 #95148

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
tipo bus kam i vieta datempt :good:

Mano auto 2013-09-27 23:00 #95157

• zulikas
  • zulikas avataras
  • Rimtas žvejys
donatasx3 parašė:
Gera žinia,jog maniškė auto jau kieme :good: ,sutvarkyta,atrodo ir rieda smagiau,na meistrai nenumarino,bet čiut pats nenumiriau kai kalba apie litus pradėjo suktis :angry: 700 pinigų :evil: Na pakeisti visi diržai,įtempėjai + pačio generatoriaus remontas,gerai sakė Vaidas 48,jog angliukų problema su rėle + įvorės generatoriaus ir t.t.Taip jau gaunasi jog netepsi-nevažiousi :blush:
ziurint ka tau pakeite uz tuos 700, jei tik dirzus tai :hub: bet jei visus itempejus ir t.t. tai gal ir nieko ziurit kokia auto, nes vien itempejas b5 pasato 160 kastuoja plius darbas prasideda nuo 250 :joint:

Mano auto 2013-09-28 10:26 #95177

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Tai cia visai normaliai,700 lt dar sakyciau per mazai.Mes B5 uz kuro filtro pakeitima 200 lt sumokejom ir plius filtras musu.O masina kaip nevaziavo pries remonta taip ir po remonto.Liga vargais negalais radom patis,gal kam pravers patarimas - Jei kuro sistemoje(dizeliui) atsirado oro,visu pirma reiktu paziureti bake stovinti sieteli.Ji isvalyti isplauti.Jei dar tas pats,tai perki 2 golfo filtra su dviem vamzdeliais ir statai vietoi orginalo.Ir cia daugelio masinu kurioms griztamasis vamzdelis ieina i kuro filtra , problema.

Mano auto 2013-10-01 21:01 #95328

• neriuss24
  • neriuss24 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 83
  • Gauta padėkų: 50
Vaidas48 parašė:
Tai cia visai normaliai,700 lt dar sakyciau per mazai.Mes B5 uz kuro filtro pakeitima 200 lt sumokejom ir plius filtras musu.O masina kaip nevaziavo pries remonta taip ir po remonto.Liga vargais negalais radom patis,gal kam pravers patarimas - Jei kuro sistemoje(dizeliui) atsirado oro,visu pirma reiktu paziureti bake stovinti sieteli.Ji isvalyti isplauti.Jei dar tas pats,tai perki 2 golfo filtra su dviem vamzdeliais ir statai vietoi orginalo.Ir cia daugelio masinu kurioms griztamasis vamzdelis ieina i kuro filtra , problema.

:good:
Gyvenimas baisus, gerai, kad nors atlyginimas juokingas....
Paskutinis taisymas: 2013-10-01 21:03 nuo neriuss24.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.055 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top