• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-11-04 18:38 #97423

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
ANRI parašė:
Kai kalbate apie RENO, prašom atsistoti :nerd: , štai važinėju su reno laguna 2 jau 10 metų [ jinai 2003 laidos] ir pokol kas jokių problemų, buvo atlikti tech. aptarnavimai, viso trys, pagal instrukciją spec.servise, paskutinis po 50000 ridos, šiuo metu jau sukoriau 250000 km. Tai tiek.

taip jusu masina :good: ,bet as zinau tokia laguna,kur net keiksmazodziu neuztenka,jos geruma apibudint :lol: ,ka pasake salono pardavejai,nu buna pasitaike toks modelis :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-11-04 21:01 #97460

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Gavau čia tokį pasiūlymą gal kam teko realiai su tokiu susidurt,pas mus didmiesti :) nelabai kas turi o ir pačiam su tokiu nėra teke susidurt : Mersas S500 ben/duj. kokios realiai kuro sąnaudos ar lepi mašina musu keliams.Su senesniais teko susidurt neblogos mašinos bet su tokiais nelabai.

Mano auto 2013-11-04 21:17 #97466

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Gal čia, Dariau, ką naudingo rasi:
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12894
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Mano auto 2013-11-04 21:27 #97471

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Dalius. Kaunas parašė:
Gal čia, Dariau, ką naudingo rasi:
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12894

Dėkui Daliau skaitinėjau čia,neblogai keitimui siūlo aišku jis nelabai Lietuvos rinkai,daugiau rūsinui dabar kaip tik bandau su keliais susisiekt rusais gal susidomės.Bet šiaip neblogai atrodo.

Mano auto 2013-11-04 21:44 #97474

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
B) ko norėt, tai S klasė...daug turi privalumu, bet kuro sąnaudos tai tikrai ne mums. Piltum kokius 20 ltr...mieste :S Man ir C kl. užtektų... :pop:

Mano auto 2013-11-06 06:30 #97545

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
:vooo:

:labas: rytas

– Pirkėjai yra patys geriausi teisėjai. Be abejonės, Lietuvoje labiausiai mėgstami vokiški automobiliai. Populiariausi naudoti automobiliai 2013 m. III ketv.:

Automobilis Parduotų automobilių sk.
„Volkswagen Passat“ 2 745
„Audi A6“ 1 823
„Opel Astra“ 1 769
„Volkswagen Golf/Plus/Rabbit“ 1 742
„Opel Zafira“ 1 669
„Audi A4“ 1 462
„BMW 5-series“ 1 404
„Opel Vectra“ 1 166
„BMW 3-series“ 943
„Mercedes-Benz E-class“ 714
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Mano auto 2013-12-08 09:03 #99582

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035

Mano auto 2013-12-08 09:41 #99584

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
girinis37 parašė:
:vooo:

Ot tai geras dalykas,atvažiavai į gimtadienį KIBKIT LT ir tiurlink kiek širdis geidžia.Parveš namo ,pasaka ir dar važiuodamas gali įkalt,ir dainuoti.Kai sustabdys policija,nereikės pūsti.

Mano auto 2013-12-13 18:49 #99851

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Buvau Čebo mieste, KLAIPĖDOJ ir paėmiau į žmonas naują TINA :joint: , vėl galėsiu į žvejybą lėkt.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Mano auto 2013-12-13 19:47 #99857

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:clap: Sveikinu, Lydeka, greitai tu čia kitą "žmoną" nupirkai. ;) Gal paviešintum ir mums "žmonos" figurytę... :uj: škia fotomoto išraiška :) ir kiek :drink: :drink: :drink: teks mums į jos sveikatytę išlenkt? :balius: Tavo kieme turėtų jau prasidėt Kalėdos. :good: Smagu, kai auto nusiperki. :kul:

Mano auto 2013-12-22 17:29 #100236

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
įsigijau žaibą :joint:

Mano auto 2013-12-22 17:45 #100240

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
siandien tvarkiau savo opeliuka,nuiminejau isiurbimo kolektoriu,tai jomajo,kiek tenai suodziu :oo: ,buvo kas veikt ,taigi kas turite 2litru dizelines astras , zafyras,vektras sako pravartu kartais kolektorius pravalyt,tuo labiau nera sunku tai padaryt ,reiks kita diena dar viena auto isvalyt :vooo: ,vis yra kas veikt

seip idomus varijantas,mano viena masina 99,o galinei suportai nuo 2001 m,astros ,teko lekt kalades nusipirkus keist i kitas ,nes 2000 m ,jau kitokios eina \

sita ana,niekam nepatariu masinu varyt i sostine pirkt,nes ten jau tokios visos,ledovos ir be trukumu,kad net graudu ziuret :no: :no: ,durnu iesko perekupai tolka tak,idomiausias paaiskinimas del abs lempute,kad dega,tipo cia nieko daug nera,pasikeisi stabdziu slangutes ir lempute uzges :lol: :lol:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, arturas v

Mano auto 2013-12-22 18:30 #100244

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Su tais perekupais visur vienas vargas :unsure: labai nedidelė dalis kurie sako tiesa :S priburia belenko,prifotošopina o kai nuvažiuoji net nesinori lipt iš mašinos kai pamatai modelį :cheer: na aš ir prie šitų niekadėju :blush: ką padarysi taip prisiduriu prie algos :blush: bet stengiuosi viska papasakot apie automobili kiek įmanoma smulkiau kas kaip ir kada,o jei nedaug važiavau su juo tai taip ir sakau ką daręs jam,o jei nieko tai ir nieko neburiu nebent žinau tikrai ką prieš tai darė žmogus su ja.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, arturas v

Mano auto 2013-12-22 22:53 #100260

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Atjungi lempute ir ji uzgesta :lol:
Jums padėkojo šie nariai: zulikas

Mano auto 2013-12-23 05:56 #100261

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
STUDENTAS parašė:
Atjungi lempute ir ji uzgesta :lol:
lempute nelabai uzges,nebent perekupa ,kuris lempa ijunges,atjungt reiktu :cheer:

kiek,kur masinu ziurinejas,bet tokiu lochatronu,kaip sostinej da nebuvau mates ,vien ale ideali,atvarai,pist lempu priekiniu ausys nulakste,derini kaina,net simta litu nuleist gali :lol: ,sakai,numeti bent du simtus,paimsim,net nesneka,kitas masinos atvaryt,negali,nes ale sportuoja,treciotokia ideali,kad net tarp galines lempos ir dangcio pirstai lenda,ketvirtas ,masina ,be trukumu,tik kai nuvarai,tankas i subine ilekes,ir dar daug kitokiu nesamoniu,va cia vilniuj idealios masinos,tai reiskias kitur,masinos palyginus su sostine,ka tik is salono isvaziave :joint: ,idomiausia ir tai,kad 2000 masinos,su nutrintu salonu,net ne daugiau 180000 bege ,ir nieks prie spido nagu nekise.Aplamai,kai pasiziurai,tai tralai,i lt susumaltom masinom grizta,pilni garazai uzversti,kala,lygina is makroflekso slenkscius gamina,bet kas keisciausia,nei pas viena perekupa,nieks masinom nedaryta buna,o jei ka pastebi,nieko nedariau,cia tokia grizo :lol: ,arba geriausia,o ble. nemaciau,gerai,kad parodei.
Del kainos,tai visi vos ne i minusa dirba,arba uz savua atiduoda,bet kai paziuri,kokiuose namuose gyvena ir panasei,tai jomajo,cia panasei,kaip zvejai verslininkai,navaro jokio,vienas minusa,bet nagais dantim i ta versla isikandes laikau
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, donce999, arturas v

Mano auto 2013-12-28 17:58 #100487

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2014-01-02 21:07 #100813

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Sveiki, čia gal ne visai į temą apie auto, bet apie laivo priekabos registravimą. Brolis nusipirko Švedijoj laiviuką su priekaba. priekaba švedų standartinė, bet jie neišduoda jokių dokumentų jai, Į LT parvaryta be problemų savo eiga, bet jos neregistruoja, yra tik pirkimo pardavimo sutartis. Gal kas susidūrę su panašia problemėle ar neina užregistruot kaip savadarbę ar kažką girdėjęs kaip parvežtą iš Anglijos ar dar kaip.

Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

Mano auto 2014-01-02 21:29 #100816

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
kaip savadarbe,neiseis registruot,nes reik projekto,pagal ka darei,aisku,ta sutvarkyt eina,mano puskes vyras registravo,tai labai,labai sunkiai,bet kazkaip priregistravo,zinau,tik,kad kablikeite ir kad faras kitas dejo,del ko nezinau

Mano auto 2014-01-02 21:33 #100818

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
čia standartiškai jokių lempų nėr, parvelkant buvo uždėjęs papildomas pirktas, ir švedijoj su jom važinėjom, neįkliuvom niekur. primontuot ir normalias nėr bėdos, tik va su registracija kaip, nes švedų net įmonė gamintoja atsisako bet kokius popierius išduot, nes tipo ta priekaba tik pervežimui uždaroj teritorijoj arba išimtiniu atveju kelyje iki 30km/h.

Mano auto 2014-01-02 21:34 #100819

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
čia ir yra bėda, gal kas turit kokių kanalų kaip tą padaryt, tada į privat arba tel 8 610 28827
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.060 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top