• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-07-18 21:31 #91412

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Donce jei sugalvosi įsigyti talpu rimtesni auto aš neužilgo pardavinėsiu savo pasata jei ką kreipkis bent turėsi rimta daiktą foto gali pamatyti šioj temoj aukščiau keleta puslapiu , sėkmės pasisirinkime ;)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-07-31 14:52 #92126

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
gal kuris esate susidure su tokiu modeliu , kokie atsiliepimai ? minusai ?
siandien teko su tokia pravaziuoti,tokia visai smagi. bandziau ieskoti info,tai pliusas ekonomijoj ir talpume. minusas tik elektroje,bet ir tai neipatingai didelis.

www.autogidas.lt/peugeot-307-i-hdi-universalas-2002-0125220187.html

Mano auto 2013-07-31 15:19 #92128

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
kazkada systrai pezuko ieskojom,tai konsultavausi su pazystamu,kuris dirba pezo salone,tai sake,bukit zmones tik nesirinkit pezuko ,aisku cia tik jo nuomuone,kitiem gal ir liuks masinos
Jums padėkojo šie nariai: STUDENTAS

Mano auto 2013-07-31 17:03 #92131

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Su Prancuzais isvis geriau nedraugauti,dar ne vienas is mano pazistamu ir siaip sutiktu zmoniu jos negyre,tik blogi atsiliepimai,be to ir savo kailiu pajutes.
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Mano auto 2013-07-31 17:30 #92133

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
skaitykit ko klausiama..klausiau butent apie si modeli,bet ne apie visas prancuzijoj pagamintas masinas. pats su laguna atvazinejau 6 metus ir nera ddel ko skustis. taip,sutinku dalys brangios,bet jai paimtume kokia vokiska masina,tai ja reiktu 3 kart dazniau remontuot. sakysit varikliai nelaiko,tai galiu pasakyt,, kad tos pacios volvo senesniu metu variklis lygiai toks pat kaip lagunos. tad nereikia kategoriskai nusistatyt pries viena gamintoja,nes modeliu tikrai nevienas.

Mano auto 2013-07-31 17:38 #92134

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nu Studentas,paskambijau draugeliui,kuris tokiu vazinejo,bet ciut naujesniu,tai atsiliepimai

smagi masinele ,vaziuoja smagiai ,pasji biski su elektra problema buvo,kazkodel pastoviai kompas susiba;lamutindavo reikdavo pastoviai perprogramuot ,o tai kainuodavo

kita problema ju katalizatoriai,kaip suptratau ten stovi kazkur kazkoks smulkiu daleliu filtras,kuris daro kazkokia xuine,kazkur kazkoks skystis pilas,(cia i katalizatoriu),jei tas viskas veiks okei,bet jei susikruse,tai keitimas brangus ir sitas navarotas stovi daugeliuose peziku

nu kaip supratau,taip aprasiau,bet sake masina nebloga
Jums padėkojo šie nariai: STUDENTAS

Mano auto 2013-07-31 19:36 #92140

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
turi sistros uosviai toki,nu tipo nesiskundzia,bet aisku jie ukininkai,tai nelabai tuos dubiukus skaiciuoja,turejo dar vienas bendradarbis pries keleta metu,tai keike,buvo jam kazkas su generatorium tai puse lietuvos ismaise kol daliu rado,aisku kol nebyra visos geros

Mano auto 2013-07-31 20:12 #92144

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
STUDENTAS parašė:
skaitykit ko klausiama..klausiau butent apie si modeli,bet ne apie visas prancuzijoj pagamintas masinas. pats su laguna atvazinejau 6 metus ir nera ddel ko skustis. taip,sutinku dalys brangios,bet jai paimtume kokia vokiska masina,tai ja reiktu 3 kart dazniau remontuot. sakysit varikliai nelaiko,tai galiu pasakyt,, kad tos pacios volvo senesniu metu variklis lygiai toks pat kaip lagunos. tad nereikia kategoriskai nusistatyt pries viena gamintoja,nes modeliu tikrai nevienas.

Laguna gera masina? :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :angry: :angry: :angry: nu nebent i metus tik 10000km.pravaziuoji,ir tai tik asvaltais,o jai mini 30000km.ir daugiau ir dar zvirkeliais pasimali,nu as geriau patylesiu apie jos gedimus.

Mano auto 2013-07-31 22:05 #92169

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
priklauso koki s.... nusiperki,taip ir keiki :cheer: as pirkau lietuvoje nevazineta,tad ir nesiskundziu. kas liecia zvirkelius ir kilometraza.tai galiu pasakyti,kad su ja vazevau i svedija jau 4 sezonus.per sezona,tai yra per 3 menesius, nuvaziuodavau 18-20000 km. dirbdavau prie misko atsodinimo,visa laika tampydavau pilna priekaba sodinuku ir nei kart nera ji mane pavedusi. neskaitant pradurtu padangu ir karta nuplestos duslerkos. tad galiu pasakyt tik tiek,kad priklauso kokia nuperki.jai tik vienas gamintojas butu patikimas,tai kitu niekas net nepirktu ;)

Mano auto 2013-07-31 22:24 #92171

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
STUDENTAS parašė:
priklauso koki s.... nusiperki,taip ir keiki :cheer: as pirkau lietuvoje nevazineta,tad ir nesiskundziu. kas liecia zvirkelius ir kilometraza.tai galiu pasakyti,kad su ja vazevau i svedija jau 4 sezonus.per sezona,tai yra per 3 menesius, nuvaziuodavau 18-20000 km. dirbdavau prie misko atsodinimo,visa laika tampydavau pilna priekaba sodinuku ir nei kart nera ji mane pavedusi. neskaitant pradurtu padangu ir karta nuplestos duslerkos. tad galiu pasakyt tik tiek,kad priklauso kokia nuperki.jai tik vienas gamintojas butu patikimas,tai kitu niekas net nepirktu ;)

As dvi lagunas suvazinejau,viena is ju buvo nevazineta Lietuvoj,bet gedo abi vienodai,ir identiski gedimai.Kaip tau taip laike tai neisivaizduoju,matyt vaziuot nemoku. :joint:

Mano auto 2013-08-07 17:07 #92482

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632

Mano auto 2013-08-13 22:32 #92818

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
padla nesikuria,,matyt kuras subega per nakti atgal y baka,koki kilometra pavilkus uzsikuria,o kai biski padirba kurias normaliai , :evil:

Mano auto 2013-08-13 22:39 #92824

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
girinis37 parašė:
padla nesikuria,,matyt kuras subega per nakti atgal y baka,koki kilometra pavilkus uzsikuria,o kai biski padirba kurias normaliai , :evil:

pradek nuo siurbliuko bake ;)
Paskutinis taisymas: 2013-08-13 22:40 nuo pasiklydes.

Mano auto 2013-08-13 22:43 #92825

• gandras
  • gandras avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 305
  • Gauta padėkų: 175
jei gerai zinau tai pas girini dyzelis ir prie siurblio bake nera ko kisti nagu.

Mano auto 2013-08-13 22:46 #92828

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
jo dyzelis,2 litrai,74 kw,kuro padavimo slangeles visas pakeitem,nes yra tokia beda pas jas zafyras.nieko

Mano auto 2013-08-13 22:54 #92830

• gandras
  • gandras avataras
  • Pradedantysis
ta zinok girinuk prastos zinios siurblys greiciausiai. pigiausias budas ant padavimo pastatyti atbulini vostuveli. jei grizta kuras bet jai kuras nenuseda o siublys nevalioja itraukti tai tada be siurblio remonto neapsieisi. bet kaip tu sakiai kad pastovejus neuzsikuria tai turetu gelbet atbulinis :)

Mano auto 2013-08-14 01:19 #92839

• alvydas.s
  • alvydas.s avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 49
  • Gauta padėkų: 60
mano zafirai 2007 19 cdti buvo tas pats.nesinorėjo tikėti bet buvo kaltas starteris.suremontavo dabar viskas tvarkoje.

Mano auto 2013-08-29 22:36 #93559

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
gal kas elektra užsiėmat? Man reikia fiške pakeisti ji visa sulužus, ten keleivio pusėj apačioj. Reikia gauti tą fiškę ir prilituoti laidus :D žodžiu nemoku aš paaiškinti,bet dabar man neveikia pečius ir kondiškė be jos, jeigu pajudini ir prispaudi ją tai veikia,bet reik laikti. Gal kas suprato :D mašina Laguna 96m. 1.8 benzas
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Mano auto 2013-08-29 22:50 #93560

• gandras
  • gandras avataras
  • Pradedantysis
bet ten stori laidai ir as kai suptanata ten ta fiske kuri junges i pati peciuka. tai dar negali buti pas tave peciuko kontaktai pasvile del blogo kontakto?

Mano auto 2013-08-29 23:00 #93562

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
gali buti ir pasvyle as nezinau :) nenusimanau
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.066 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top