už ką čia jūs taip Dorelį koneveikiat?

Dolcas, o tu dar pasitreniruok ir nuvažiavęs aršiausiems langus užtinkuok per naktį.

Bus jiems iš tavęs juoktis.

Ar čia šiandien ant Kėdainių mafijos "važiuojam"??

Na, pabūsiu ir aš advokatu nors kartą... su Mėgėjumi tai gal,Dainiuška perlenkėt lazdą,jį išvydami. Šiaip žmogus ir bendrauja, ir reportažus rašo, dalinas žūklės ypatumais, o kad jie abu su Tadžium pasibara, tai čia jų senos bėdos ir kitaip nebus. Kaip ir Tadžiaus su Sigučiu. Per drastiška gal taip žmogų nuvertint ir nurašyt...Mano nuomone nereikėtų taip su savais elgtis. Gal ir neišlaikė nervai, o iš tiesų nuomone juk galima išsakyt. Tam ir yra šis forumas. Mėgėjas tikrai bendraujantis, kompanijoj visai smagus žmogelis, o kad čia forume jam kartais nepavyksta susilaikyt, tai tokių žmonių pas mus yra daug. Auklėt nieko nesiruošiu, bet man atrodo, kad kiekvienas dalyvis, pasirinkęs mūsų forumą, turi būti daugiau gerbiamas. Ne tam jį kūrėm, kad taip lengvai narius brauktume lauk. Man iš tikrųjų labai gaila, kad tai rašoma ir diskutuojama su džiaugsmu. Koks pavyzdys kitiems dalyviams? Kokios mintys, paskaičius tokius "išmetimus" jų galvose? Sunku juk po tokių dalykų forume jiems rašyt. Aš asmeniškai bijočiau, nes už nuomonę gali kažkas užsipult. Nea, vyručiai, šitaip nederėjo nulinčiuot Mėgėją.