• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 19:03 #92669

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Dolcas parašė:
Aš ne mandras, bet jūsų paprašyk, tuoj litų reikia, o langiukas tai vienas :) kaip nors užteplevosiu :) , tik va patirties tai nėr :(
O tai čia Dolcas atsimūrini nuo pasaulio, tipo nieko nematysi ir niekas nepamatys :cha:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 19:41 #92675

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
Dolcas parašė:
mode parašė:
Dolcas parašė:
Aš ne mandras, bet jūsų paprašyk, tuoj litų reikia, o langiukas tai vienas :) kaip nors užteplevosiu :) , tik va patirties tai nėr :(
ar prasei kada :lol:

Bijau
ot aaaaasilas :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 19:58 #92678

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
mode parašė:
Dolcas parašė:
mode parašė:
Dolcas parašė:
ar prasei kada :lol:

Bijau
ot aaaaasilas :lol:
Ir čyrvas dar... :cha: :lol:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:05 #92680

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Aš ne asilas(beveik :) ), bet draugai yra draugai ir aš niekada nesinaudosiu vien todėl, kad pažįstų ar panašiai.Padėti žinoma nesunku, bet kai tai darosi įpročiu, tai yra jau per daug.Kaip bebūtų, aš nesu iš tų kurie naudojasi, be to, ir pačiam ne pro šalį buvo pasipraktikuot :) , bet pasakysiu atvirai, NE MAN TAI :evil: Negana pats išsiterliojau, bet ir sugebėjau priterlioti kur net nebuvau :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:35 #92682

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
;) už ką čia jūs taip Dorelį koneveikiat? :vooo: Dolcas, o tu dar pasitreniruok ir nuvažiavęs aršiausiems langus užtinkuok per naktį. :hub: Bus jiems iš tavęs juoktis. :nerd: Ar čia šiandien ant Kėdainių mafijos "važiuojam"?? :uj:
:unsure: Na, pabūsiu ir aš advokatu nors kartą... su Mėgėjumi tai gal,Dainiuška perlenkėt lazdą,jį išvydami. Šiaip žmogus ir bendrauja, ir reportažus rašo, dalinas žūklės ypatumais, o kad jie abu su Tadžium pasibara, tai čia jų senos bėdos ir kitaip nebus. Kaip ir Tadžiaus su Sigučiu. Per drastiška gal taip žmogų nuvertint ir nurašyt...Mano nuomone nereikėtų taip su savais elgtis. Gal ir neišlaikė nervai, o iš tiesų nuomone juk galima išsakyt. Tam ir yra šis forumas. Mėgėjas tikrai bendraujantis, kompanijoj visai smagus žmogelis, o kad čia forume jam kartais nepavyksta susilaikyt, tai tokių žmonių pas mus yra daug. Auklėt nieko nesiruošiu, bet man atrodo, kad kiekvienas dalyvis, pasirinkęs mūsų forumą, turi būti daugiau gerbiamas. Ne tam jį kūrėm, kad taip lengvai narius brauktume lauk. Man iš tikrųjų labai gaila, kad tai rašoma ir diskutuojama su džiaugsmu. Koks pavyzdys kitiems dalyviams? Kokios mintys, paskaičius tokius "išmetimus" jų galvose? Sunku juk po tokių dalykų forume jiems rašyt. Aš asmeniškai bijočiau, nes už nuomonę gali kažkas užsipult. Nea, vyručiai, šitaip nederėjo nulinčiuot Mėgėją. :tut: :bye:
Paskutinis taisymas: 2013-08-11 20:37 nuo Dalius. Kaunas.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, Vitalijus, donatasx3, pasiklydes

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:48 #92685

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
Aš ne asilas(beveik :) ), bet draugai yra draugai ir aš niekada nesinaudosiu vien todėl, kad pažįstų ar panašiai.Padėti žinoma nesunku, bet kai tai darosi įpročiu, tai yra jau per daug.Kaip bebūtų, aš nesu iš tų kurie naudojasi, be to, ir pačiam ne pro šalį buvo pasipraktikuot :) , bet pasakysiu atvirai, NE MAN TAI :evil: Negana pats išsiterliojau, bet ir sugebėjau priterlioti kur net nebuvau :cheer:
tai gal reiks tave i musu kapela paimt :unsure: ,sukies kaip vijurkas,jei sugebejai priterst net ten kur nebuvai :lol:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:49 #92687

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
na gal nevisai Dainiuska ji isvare :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:51 #92688

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš ir treniruojuos :) Raumenis auginu, kad Tadziui su Megėju į kuprą duoti :evil: , nors įtariu, kaip visada teks bėgti :cheer: Boltas nepavytų kaip aš skuodžiu kai grėsmė kvepia :) Vat Tu Dalius kaip visada, "НЕ ДАМ В ОБИДУ", gaila, kad tokių mažai :( Manau mėnesiukas kitas ir viskas susitvarkys).Sakau, reikia viešo susirinkimo ir pasiaiškinti kas kaip o ne rašinėtis čia.Gal man irgi kuris ne prie širdies(parade nebuvau :tut: ), bet pirisitaikyti juk galima.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 20:53 #92689

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Neturiu tokių galių kažką kažkur išvaryti :evil: Daliuk, kai tu forume esi retas svečias, tai ir praleidi kai kuriuos momentus, nesusidarai pilno vaizdo. Man tiesiog iki gyvo kaulo įgriso rietenos ir aš manau, jog iš forumo pasitraukus Mėgėjui jų sumažės arba visai neliks. Daugiau nieko nebenoriu šita tema rašyti, jeigu norit - karkit ant manęs visus šunis, bet laikui bėgant įsitikinsite, kad forume ramiau pasidarė B)
Jums padėkojo šie nariai: simka

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 21:08 #92691

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
dainiuška parašė:
Neturiu tokių galių kažką kažkur išvaryti :evil: Daliuk, kai tu forume esi retas svečias, tai ir praleidi kai kuriuos momentus, nesusidarai pilno vaizdo. Man tiesiog iki gyvo kaulo įgriso rietenos ir aš manau, jog iš forumo pasitraukus Mėgėjui jų sumažės arba visai neliks. Daugiau nieko nebenoriu šita tema rašyti, jeigu norit - karkit ant manęs visus šunis, bet laikui bėgant įsitikinsite, kad forume ramiau pasidarė B)
nebera ka kart,visus valkataujancius jau ant saslyku paleido :)
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 21:30 #92695

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:) Na, Dainiau, visų pirma, forume aš skaitau viską, kad ir neprisijungęs...todėl kas vyksta forume žinau visada ;) o kai ko net nesimato forume apskritai... :cha: Tikrai vien per Mėgėją nebuvo forume rietenų. B) Na, jei liaudis nusprendė, per prievartą mielas nebūsi. :bye: Man asmeniškai visi forume patinka. Neturiu priešų, tai norėtųsi, kad ir kitų nuotaikos būtų geros. Jei dauguma nusprendė, kad Mėgėjas forume rakštis, tai žmogus pats ir pasitraukė, bet manau, kad tos daugumos nėra... Vis palyginu dabartines "rietenas" su buvusių mūsų forumo dalyvių Meistro, Jomajo konfliktines situacijas. Va, ten buvo problemos. Ten buvo rietenos,o čia tik "žiedeliai" ;) Tegul tie šunys ramiai gyvena... :ty:
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 21:53 #92698

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Iš esmės dėl Megėjo galiu ir nesutikti.Kaip bebūtų, tai yra jo nuomonė ir į ją reikia atsižvelgti.Sutinku, kad visas kipišas dėl jo, bet kita vertus paklauskim kodėl?Jei jau Megėjas toks priešiškas Tadziui ar mūsų klubui, tegul išsako viešai savo nepasitenkinimą, o tada mes ir spręsim, kuris čia kaltas.Mes ne teisėjai, ir kam būti ar nebūti įsakyti negalim.Sakau, vienintelis būdas, tai susirinkti visiems drauge ir išspręsti tas problemas visiems laikams.Esu draugas tiek Tadziaus, tiek Megėjo ir jūs galvojat man malonu vieno kito pretenzijas klausyt ir galvą linkčiot?Man jie abu brangūs kaip draugai ir nei vieno įžeist nenoriu, bet viduje suprantu, kad jie abu užsispyrę asilai kurie pešasi dėl nieko.Žinau, kad ant galo liksiu asilas AŠ.Tebūnie, bet aš dėl savo asiliškumo tinklapio į tai netrauksiu.Tegyvuoja asilai.
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 21:59 #92700

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
neatsibodo dar Tadziaus varda linksniuot ,jau kiek laiko nerasau,o dar vis kliuvu,turbut teks jau ir nebeskaityt,ne tik kad nerasyt :oo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 22:15 #92701

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
TADZIUS parašė:
neatsibodo dar Tadziaus varda linksniuot ,jau kiek laiko nerasau,o dar vis kliuvu,turbut teks jau ir nebeskaityt,ne tik kad nerasyt :oo:

Tik nereikia Lia Lia :tut: Buvai ir būsi.Jei ne tu, tai čia aplamai daug ko nebūtų.Piktumas pasireiškia ne dėl to, kad tu supykęs, o dėl to, kad tu nesugebi jo įveikti.Per paskutinius kelis metus tau Tadziau įvyko labai daug visokių įspūdžių ir manau tau tai davė didelį nuovargį tiek fiziškai, tiek psichologiškai.Nereikia čia ant karštųjų.Kita vertus, supraskime ir teisingai.NAFIGA VIENAM ŽMOGUI VISKĄ VILKTI?Galų gale susirenkam, pasiskirstom darbais, juk mūsų tiek klubiečių.Tadzius teisus, jam atsibodo viskas vienam.Sutinku, ir aš padedu, ir kiti tikrai prisijungiam, bet viskas daroma iš idėjos, ir padėti vieni kitiems reikia.Nekabinkim visko Tadziui.Pastatykim save į jo vietą ir pamatysime, kad daugeliui iš mūsų tai yra per daug.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Dalius. Kaunas, girinis37, dainiuška, vitalka0130, mekas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 22:21 #92702

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:uj: Tadžius, Tadžiaus, Tadžiui, Tadžių, Tadžiu, Tadžiuje. :cooll: Va, čia yra linksniavimas, o ten buvo Dolco monologas. :unsure: :cheer: Ko surūgęs Taduk?? Kažko visi šiandien ant karo lenda. Matyt pilnatis... :zip: Jum gerai, o man rytinė. p. Brolyčiai, laikykitės, KIBKIT.LT vistiek jėga. :vooo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-12 15:42 #92729

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien šauniai pažvejojau :) Ešerius lupau be skaičiaus, tiesa, tai pavadinimas tik ešerys.Dabar keliu video į yuotubę, bet žūklė nereali.Bandžiau pagaudyt gilumoj, tai fig :S Nieko, ryt vėl bandysiu :) gal klumpės užplauks :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-12 17:30 #92734

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Va va, jeigu niekas kojos nepakiš imsiu ir aš ryt spinigėlį į ranką :cooll:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-12 21:51 #92747

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
imkit imkit tas klumpes,tik ziurekit kad vyzu nepagriebtumet :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-12 22:02 #92750

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:vooo: Ką ligonis forume veikia? Girinuk, kaip šiandienos žūklė, ar Nagaina suleido "vaistukų" ir niekur neišleido?? ;) Kažko tu čia labai žvaliai atrodai...ir komentaras toks gyyliai užslaptintas. Kas do "vyžos"?? :unsure: :blush: :cheer: Per savo netrumpą gyvenimą tokios rybos neesu matęs...
Kol Girinuks kurs vyžų istoriją... :hub: Kaip , brolyčiai švedus padarėm, a??/ :uj: Neblogą šluotą Kazlauskas surišo. Dedam visiem per skiauteres... :clap: :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-12 22:08 #92753

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
ai gera ta zvejyba,bet turejau akis isputes kliova spoksot,vejas baisinis buvo,nu bet savo rukyklai prigaudziau,4 kuojos senoviskos,3 ziobriai po 32 cm.plakis kaip karsis,nu gerai,kaip sirges vaikystej karsis, nu ir auksliu su kelbais keleta :good: .o nagaina tik y darba ,tai as iskart uz meskeriu ir prie balos, :ikio:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.262 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top