Ir vėl jūs pradedat

Ne visos mergos man patinka(nesvarbu kiek alkoholio), bet aš prie jų nesikabinėju.Sigutis užpyko dėl to, kad mes jam neleidome kelti nuotraukas po vieną(nors kitam tinklapyje savo klaidą suprato ir kelia iš karto visą reportažą

), o jūs čia reiškiate savo ambicijas, bandote prie kiekvieno žodžio prisikabinti.Gal aš irgi kam nors nepatinku, bet asmeniškai per tinklapį problemų nespręsiu

Kiekvienas esame savotiški ir tai yra gerai, nes kitaip būtų labai jau nuobodu, bet kai tarpusavyje pradeda rietis viešai, tai jau ne tik mes, seni tinklapio dalyviai kenčiame, bet ir užsukęs naujokas čia neužsibūs.O kam?Pasiskaityti kaip vienas ant kito kerasą pila?Problema tame, kad tiek Tadzius, tiek Mwgėjas yra tiesmukiški.Tai yra žinoma gerai

, bet tam yra privatas.Klubas byra, lankomumas mažėja.Priežastys?Jos paprastos.Per dažnas kabinėjimasis prie dalyvių(neestetiška nuotrauka, viršsvoris, buteliukas matosi nuotraukoj ir tt.) verčia užverti šį tinklapį.Aš savo klaidą supratau, kad baną galiu duoti bet kada, bet dabar aš žinau, kad pašalinsiu nuotrauką ir parašysiu į privatą įspėjimą, bet viešai to nedarysiu, nebent tai pasikartotų iš to pačio dalyvio pusės.Suaukit pagaliau ir negriaukim to, ką sukūrėm.Stengiausi dėl šio tinklapio kiek įmanydamas, net su video programomis dėl to išmokau dirbti, kamerą pirkau, kad visi pamatytų kaip čia smagu, o jūs viską norit sušikti.Kiek žinau, jau vienas tinklapis buvo uždarytas ir sukurtas naujas KIBKIT.LT į kurį perėjo visi dalyviai kurie norėjo santarvės.Pažįstu gerai tiek Tadzių, tiek Megėją.Abu vyrukai

, o štai tarpusvyję

Išeitis tik viena.Viešas susirinkimas su visomis pretenzijomis.Vieną kartą ir visiems laikams.Arba draugiškai taikomės, arba skirstomės.Man asmeniškai viskas šiame tinklapyje ant tiek puiku, kad aš nieko kito ir nenoriu.Per daug valandų čia prasėdėta, per daug naujų draugų čia įgyta, kad taip imt ir viską išmest.Nebežinau ką ir pasakyti.Aš nusivylęs