• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 11:44 #92643

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Megėjas parašė:
Laisvas tinklapis tai ir rašau savo nuomone kas uždraus ar teisybė akis bado ;) ir niekas mane neigaliojo tiesiog nervina intrigantai o Tadžius senai su Sigučiu riejasi o kenčia visas tinklapis,rašau ne nesamonęs o ties taip kad Dainiau pats neadvokatauk buk diedas ;)

Dėl ko tinklalapis kenčia, tai parašysiu atvirai - nuo tavo priekaištų ir pasipūtimo. Tai tas negerai, tai kitkas, o iš mandrumo nenumirsi ;) Ar nerandi sau artimesnio dūšiai tinklalapio, kuriame nereikėtų niekam priekaištauti ir galėtum rašyti sau panegirikas? Pakalbėk su Sigitu - gal į Žvejonis priimtų? :good:
Paskutinis taisymas: 2013-08-11 12:38 nuo dainiuška.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 13:19 #92646

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
Megėjas parašė:
mode parašė:
siaip kaip pamenu is anksciau Sigutis nekarta kabinedavos,o viena kart i musu tinklapi,pats savo zuvi berods ant kazkokio tilto ant asfalto ispyles fotkino,jei neklystu,bet zinau,kad tikrai netvarkingai

Sigutis turi savo charakteri kaip ir visi mes ;) asmeniškai man jis nieko blogo nėra padaręs,teko su juom ir pažvejot ptarimų naudingu esu gavęs gerų ir ne viena ;) skirtingai nuo tų kuriuos laikiau kažkada draugais ;) Taip kad Tadžiau jei tu nepiltum ant sigučio keraso tai ir jis nepiltų ant musų tinklapio taip kad pats esi pirmas užviręs šita koše ir dar nori kažkokio palaikymo,laikas suaugt sakyčiau.
na jei Megejas nesupratai ka as norejau tuom pasakyt tai as nekaltas,norejau tik parasyt,kad pats Sigutis buvo tokiu foto idejas,bet nieks prie jo nesikabino :angry:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 14:13 #92648

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Ir vėl jūs pradedat :evil: Ne visos mergos man patinka(nesvarbu kiek alkoholio), bet aš prie jų nesikabinėju.Sigutis užpyko dėl to, kad mes jam neleidome kelti nuotraukas po vieną(nors kitam tinklapyje savo klaidą suprato ir kelia iš karto visą reportažą :yes: ), o jūs čia reiškiate savo ambicijas, bandote prie kiekvieno žodžio prisikabinti.Gal aš irgi kam nors nepatinku, bet asmeniškai per tinklapį problemų nespręsiu :tut: Kiekvienas esame savotiški ir tai yra gerai, nes kitaip būtų labai jau nuobodu, bet kai tarpusavyje pradeda rietis viešai, tai jau ne tik mes, seni tinklapio dalyviai kenčiame, bet ir užsukęs naujokas čia neužsibūs.O kam?Pasiskaityti kaip vienas ant kito kerasą pila?Problema tame, kad tiek Tadzius, tiek Mwgėjas yra tiesmukiški.Tai yra žinoma gerai :yes: , bet tam yra privatas.Klubas byra, lankomumas mažėja.Priežastys?Jos paprastos.Per dažnas kabinėjimasis prie dalyvių(neestetiška nuotrauka, viršsvoris, buteliukas matosi nuotraukoj ir tt.) verčia užverti šį tinklapį.Aš savo klaidą supratau, kad baną galiu duoti bet kada, bet dabar aš žinau, kad pašalinsiu nuotrauką ir parašysiu į privatą įspėjimą, bet viešai to nedarysiu, nebent tai pasikartotų iš to pačio dalyvio pusės.Suaukit pagaliau ir negriaukim to, ką sukūrėm.Stengiausi dėl šio tinklapio kiek įmanydamas, net su video programomis dėl to išmokau dirbti, kamerą pirkau, kad visi pamatytų kaip čia smagu, o jūs viską norit sušikti.Kiek žinau, jau vienas tinklapis buvo uždarytas ir sukurtas naujas KIBKIT.LT į kurį perėjo visi dalyviai kurie norėjo santarvės.Pažįstu gerai tiek Tadzių, tiek Megėją.Abu vyrukai :yes: , o štai tarpusvyję :evil: Išeitis tik viena.Viešas susirinkimas su visomis pretenzijomis.Vieną kartą ir visiems laikams.Arba draugiškai taikomės, arba skirstomės.Man asmeniškai viskas šiame tinklapyje ant tiek puiku, kad aš nieko kito ir nenoriu.Per daug valandų čia prasėdėta, per daug naujų draugų čia įgyta, kad taip imt ir viską išmest.Nebežinau ką ir pasakyti.Aš nusivylęs :(
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, Dalius. Kaunas, girinis37, Pokstas, Vitalijus, pasiklydes

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 14:51 #92650

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Ką padarysi aš nemoku meluot sakau kaip yra vieni ta supranta kiti ne vieni palaiko kiti ne daug žmonių daug nuomonių ir už jas reikia gerbt.Kadangi Tadžius yra senas dalyvis o aš atsiradau vėliau taip kad traukiuosi aš bus visiems ramiau.Draugai artimieji telefoną žino susisieksim o kitiems nei žvyno nei uodegos tikiuosi tinklapis kaip ir klubas gyvuos,mano bloga bei postus galit trint ar palikt man vienodai,sėkmės visiems :labas: :bye:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 15:46 #92651

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Megėjas parašė:
Ką padarysi aš nemoku meluot sakau kaip yra vieni ta supranta kiti ne vieni palaiko kiti ne daug žmonių daug nuomonių ir už jas reikia gerbt.Kadangi Tadžius yra senas dalyvis o aš atsiradau vėliau taip kad traukiuosi aš bus visiems ramiau.Draugai artimieji telefoną žino susisieksim o kitiems nei žvyno nei uodegos tikiuosi tinklapis kaip ir klubas gyvuos,mano bloga bei postus galit trint ar palikt man vienodai,sėkmės visiems :labas: :bye:

Dėl Sėkmės, tai tu prisidirbai, o dėl traukimosi, tai tik parodo ant kiek tu užsispyręs ir be reikalo.Su žmona juk taip pat pikstiesi, bet kažko tai vakarais širdutes pieši :cheer: Esame suaugę vyrai, o elgiamės kaip vaikai.Nepyk Megėjas, bet man tai neatrodo rimta.Pykstatės dviese, kenčia daugumas.Čia tas pats, kai žmogus pasikaria ir palieka savo problemas saviems.Žmogaus nėra, problemos liko.Problemas reikia spręsti, o tavo ar Tadziaus pasitraukimas problemų neišspręs.Jos liko ir jas reikia spręsti nori tu to ar nenori.Susirenkam, išsakom kas kam kas nepatinka ir sprendžiam akis į akį o ne virtualiai.Čia tik mano nuomonė.Kitą vertus pagalvojus, tiek įdėta darbo, o vat kažkur kažkoks kabliukas.Įsigilinus, paaiškės kad bevertis.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, vitalka0130, mekas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 16:10 #92652

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Jaučiu - reiks pradėt "banyt" visus besiriejančius... :evil: :cha: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 16:22 #92654

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Dalius visiškai teisingai parašė :yes: . Kipišas (nuolatinis) tik tarp dviejų žmonių, o nuotaiką gadina visiems tinklapio nariams :no: .
Argi negalima apseiti be to. Ar būtina nuolat tiesmukiškai ar arogantiškai išsakyti savo mintis viešumoje. Nejau pamirštame, kad rašome komentarą ne kažkuriam vienam asmeniui, o visai Lietuvai.
Netaktišku elgesiu forume tik savo reputaciją žeminat ( ne tą kur pliusiukai minusiukai), o savo asmeninę kitų akyse, kol galiausiai, tokių narių kiti pradeda net vengti.
Ir kam to reikia. Niekam,- tik patys sau pasigilinat duobę, o paskui atrodo visi aplink tik blogi.
Problema kaip sakė Dalius, neišsiprendžia atėjus, prikakojus ir išėjus. Kakutį išsivalysim, bet liksit patys save apsikako...a
Jums padėkojo šie nariai: baubas, dainiuška, Dolcas, Pokstas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 16:50 #92655

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Megejas-gerai, kad pasitrauki, tinklalapiui nuo to tik geriau bus.
Iš Birštono laukite daug gerų žinių :10:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 17:12 #92657

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Krapštausi sau po namus, visą dienelę orelis puikus - saulutė, apie +23, komfortas... :uj: 17:00 šuo skalyt pradėjo, įsiklausau - akurat, perkūnai ateina iš niekur. Oi, atsiprašau, iš vakarų, nuo Tauragės, Veliuonos... :cha: :evil: Jau kaip drėbė su visokiais pasigardžiavimais lietučio, visas 10 minučių viskas šniokštė ir medžiai linko... :lol: Dabar dar kažkiek lyja, ramiai taip... :joint:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 17:27 #92658

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Pasirodo, tinkuoti reikia mokėti.Įdėjo langą.Vakar užtinkavau, šiandien ryte pusė tinko ant palangės :cheer: Tinkuoju iš naujo :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 17:34 #92659

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
:uj: gali eit chalturint :good: .o as skumbre rukinu balkone,turiu aliuko bet negaliu vartot,temperatura uzpuole :S

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 17:58 #92660

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
Pasirodo, tinkuoti reikia mokėti.Įdėjo langą.Vakar užtinkavau, šiandien ryte pusė tinko ant palangės :cheer: Tinkuoju iš naujo :)
tikiuosi gruntavai,ar bent su vandeniu padrekint reikejo :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 17:59 #92661

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
girinis37 parašė:
:uj: gali eit chalturint :good: .o as skumbre rukinu balkone,turiu aliuko bet negaliu vartot,temperatura uzpuole :S
o,ir miskinis musu pasirode,a tu da gyvas :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:04 #92662

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
dar gyvas,tik sakau temperatura pakilo,skumbre rukinu o alaus gert negaliu,nu i nafik toki reikala :S

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:23 #92663

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
girinis37 parašė:
dar gyvas,tik sakau temperatura pakilo,skumbre rukinu o alaus gert negaliu,nu i nafik toki reikala :S
tai vadinasi skumbre turesi su vodke vartot,nu gal dar kokios avieciu arbatos,gal macytu :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:26 #92664

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
ale Dolerius koks mandras,tipo nieko Kedainiuose is statybininku nepazysta,tinkuot va pats mokosi :cheer: ,tuoj is silikono ir valgomas gumas prades liet :lol: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:35 #92665

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš ne mandras, bet jūsų paprašyk, tuoj litų reikia, o langiukas tai vienas :) kaip nors užteplevosiu :) , tik va patirties tai nėr :(

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:38 #92666

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kažkaip užtinkavau :unsure: , prisipažinsiu, keli plyšiukai matosi, užtat glaisto turiu ir liepiau Mirtišei su glaistu praeiti.Jei kas bus blogai, turėsiu ant ko rėkti :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:46 #92667

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
Aš ne mandras, bet jūsų paprašyk, tuoj litų reikia, o langiukas tai vienas :) kaip nors užteplevosiu :) , tik va patirties tai nėr :(
ar prasei kada :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-08-11 18:55 #92668

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
mode parašė:
Dolcas parašė:
ar prasei kada :lol:

Bijau
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.177 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top