ZIUPKA parašė:
Zdarova baxurai - seniai as cia buvau kazka rasiau - ziuriu prasidejo vel vaiku drazelio pasimetymai smelio dezeje!!! Buvo tinklapis sedejot visi siknas paspaude! Apsieme zmogus (tadulis) kazkokiu veiksmu o jus sedit klube 30 zmoniu o klubo vadova kazkas gaidina ir jum viskas px.... kai reik kazko imtis visi uz o kai reik pastovet uz kluba sedit siknas papaude - man asmeniskai geda uz Jusu kluba kuris turi tiek nariu o i vaiku varzybas sugeba atvaziuot tik 5 nariai gedos turekit seneliai kazkas del jusu stengiasi o jus sedit siknas paspaude!!!! kai pailset visi savi kai del vaiku visiem p... man asmeniskai del klubo nariu GEDA is didziosios raides kai Jus pleset ,, maike del klubo,, o db sedit ,, skersave kai kazkoks piletis kala minusus Jusu klubo vadui o Jus net nesugebat pasakyt zodzio!!!!,, Dziaugiuosi kad nesedziu tokioi siknoi kaip saves negerbentys klubieciai.....................

Čia priėjo Ziupka, ir... dėėjo

na, tu bičas irgi iš tų kur "tiesūs" ir be gražbilysčių - drebi,

ir nuo dūšios dar pridedi.

Brač, sakyčiau drąsiai tu čia klubo chebrai pamokslą išsakei.

aišku buvo galima ir be pykčio, bet, kai žinai klubo darbo užkulisius, matyt kitaip parašyt negalima.Teisus tu ar ne ne man spręst, bet toks niuksas manau visai kartais , o esamu momentu, visai teisingas ir visai laiku. Na, būkim atviri, susikaupė klube problemų. O kam jų nebūna? Nenorėčiau sutikt, kad vadas visų pamirštas ir niekam neįdomus.

dauguma jį palaiko ir atsiliepimai apie jį tikrai geri ir net labai geri. Ne kartą čia rašyta apie jį ir nuomonės bent jau aš blogos neskaičiau, juolab, kad būtų kažkokie priekaištai dėl jo darbo klube. Na, klubo nariams gal reiktų daugiau iniciatyvos patiems. Juk neturi Tadžius kaip darželinukus nuvest už rankos į renginius, suplanuot varžybas, ir dar visus prižiūrėt, kad ko neiškrėstų. Reiktų darbus pasiskirstyt. Na, nesakau, kad taip nėra buvę, bet pastaruoju metu matosi, kad vadui sunku tempt tą kažkada visai lengvą vežimą. Na, apie minusus, tai žinoma, galima sudėt, kad būt pliusas, bet argi čia esmė?

Apskritai, tie pliusai/minusai vis tik, Chrustik, nėra forume pagalbininkai, greičiau atvirkščiai - kelia forume nesantaiką. Atsimink, kodėl jų jau kartą buvom atsisakę.

Manau tai visai nereikalingas redaktorius. Kas ką gerbia, o ką ne - mes jau ir taip per eilę metų žinom.

Geriau sutelkit jėgas į forume žūklės taisyklių pažeidimus, žuvies viršsvorio problemas ir negesinkit dalyvių, kurie ta tema išsako nuomonę. Paleido, nepaleido...

brač, tuoj bijosim brakonieriui pasakyt žodžio. Jei nuotraukoj matos akivaizdus pažeidimas, tai kokio dar reik įrodymo? Toliau, Modestai,

nesiuntinėkit forumo dalyvių į kitus forumus, jei jie išreiškia savo nuomonę. Jūs turit taip prižiūrėt forumą, kad jūsų čia nieks nepastebėtų.

Mes jus gerbiam už padarytą darbą, sukurtą poilsio oazę daugeliui žvejų, bet jaustis šeimininku, kurio sprendimas paskutinis, manau prie gero neprives.

Visada būk laipteliu žemiau už kitus. Tada forume tikrai bus maloni atmosfera. Turim šaunų kolektyvą ir jis kol kas su forumo darbu tvarkosi tikrai be rūpesčių. Gero ir malonaus bendravimo, brolyčiai, o jei kas negerai, tempkit nuoskaudas į eterį. Bandysim gydytis.