Del ko as jos taip uzsigeidziau.Del sapalu gaudymo.Nemune,o ypac megstu juos gaudyt pro Kauno Senamiesti tekanti ruoza,saltu metu laiku.Viskas gerai,kai jie eda.Tada visi pagauna,sveiciant bele kaip,leidziant irgi.Bet kai ypac suatsargeja

tuomet jie jau nori ypac delikataus pateikimo.Beveik jokio prilaikymo,pludele eina lygiai su srove ir net menki jos patrukciojimai,o man to praktiskai neimanoma buvo isvengt darant tolimus pravedimus60-70m su neinercine rite,baidydavo zuvi.Megindavau arciau dabrist,kad galeciau tokiu tolimu;pravodkiu;nedaryt-balalaika man sapalai rodydavo

Esu isitikines,kad susidraugavus su sia Nelma reikalai pageres.Na ne veltui anglai tik su inercinem gaudo palaidyne srovej,o ir daugumas rusu gaudo jau taip.Sutikit ir tie ir tie reikala ismano.O saltas metu laikas man padovanojo graziausius sapalus,berods pries3m.Kovo pradzia,daugumas da ant ledo gaude,o man pavyko kiek pasibridus,ant batoniuko isprasyt du vnt.2100gr.ir2950gr.cia ta pacia diena.1-1,5kg.jau dideles nuostabos ten nekelia.Kimba daugiau maziau visus metus,kol neuzsala Nemunas.Kai salta ir praeiviu klausinejanciu beveik ner,o kalxozas kazkaip susimeta i viena ar dvi kruvas,zmones eina is proto del ziobriu.Tai,kazkiek ismanydamas reikala,gali toliau nuo visu pagaudyt,ar su draugeliu