• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-11 20:27 #6714

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Geras parašė:
Galima žuvį traukti ir 5m bolonine.Jausmas lygiai toks pats lyg trauktum 4,5m matchu...
Ne, matča ir balonkės nesulyginsi, maču jauti kiekvieną žuvies virpesį.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-11 20:42 #6717

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Tik praėjusią vasarą nusipirkau rimtesni tele matcha, o anksčiau Nemune ir visur kitur plūdę "ganydavau" su ne pačiomis lengviausiomis bolonkėmis. Skirtumas kaip diena ir naktis, nesulyginamai maloniau matchu. Dabar suku galva apie rimtesne bolonkę, bet net ir tos lengvos vis viena neturi to ka turi matchas. Gaila nėra tele matcho kaip bolonlės kokių 6-7 metrų. :P :lol: Jamčiau užsimerkes, o dabar dar vis kyla daug abejoniu dėl tos boloninės meškerės kurią nusižiūrėjau

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-11 21:00 #6720

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
AudriusM parašė:
Tik praėjusią vasarą nusipirkau rimtesni tele matcha, o anksčiau Nemune ir visur kitur plūdę "ganydavau" su ne pačiomis lengviausiomis bolonkėmis. Skirtumas kaip diena ir naktis, nesulyginamai maloniau matchu. Dabar suku galva apie rimtesne bolonkę, bet net ir tos lengvos vis viena neturi to ka turi matchas. Gaila nėra tele matcho kaip bolonlės kokių 6-7 metrų. :P :lol: Jamčiau užsimerkes, o dabar dar vis kyla daug abejoniu dėl tos boloninės meškerės kurią nusižiūrėjau

Audriau, jau 5 m. mačų yra, tik nežinau kai jie rankoj atrodo.

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 06:15 #6741

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiaip ilgesnio kaip 4,80cm.matcho matyti neteko,bet reiks pasidomėti,juk kiekvienais metais atsiranda vis kokiu naujoviu
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 10:58 #6755

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas parašė:
Šiaip ilgesnio kaip 4,80cm.matcho matyti neteko,bet reiks pasidomėti,juk kiekvienais metais atsiranda vis kokiu naujoviu

Pernai "SALMO" buvo pirkti matchas 5.5m.Pats daugiau kaip dešim metų žvejoju matchu kurio ilgis 6.5m

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 11:12 #6756

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Aš Siguti ir nesiginčiju,reiks katalogus pavartyt,gal ir verti dėmesio,įdomu būtų rankose pačiupinėti

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 11:13 #6757

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Aš turiu 5,20 m ilgio - jeigu kas norite, galiu parduoti, bo man labiau prie rankos limpa turimas 4,50 m :fishing:

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 12:16 #6761

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Koks Dainiau išmetimo svoris, transportinis ilgis ir i kiek jis pats sveria. Tiesa ir kaina būtų interesna sužinoti :bye:

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 12:54 #6766

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
AudriusM parašė:
Koks Dainiau išmetimo svoris, transportinis ilgis ir i kiek jis pats sveria. Tiesa ir kaina būtų interesna sužinoti :bye:

Tikslių parametrų nepasakysiu, nes jis dabar "užkonservuotas" iki pavasario, šiandien neturiu galimybės prišokti pažiūrėti. Transportinis ilgis (meškerė susideda iš 4 dalių) - laisvai telpa į 1,50 m dėklą. Pats blogiausias dalykas - nemažai sveria :no: Aš juo žvejoju tik įsirėmęs į save. Grynai rankoje ilgiau vargiai ar benulaikyčiau :( Gamintojas - CORMORAN, vadinasi HEAVY MATCH ar kažkaip pan. Pirkau prieš kokią dešimtį metų KLP Romadoj. Naudotas kiekvienais metais pavasarį Nemune kuojoms, pastaruosius pora metų - retai, nes nusipirkau kitą kotą. Pakeisti 3 ar tai 4 žiedeliai. Mokėjau už jį 460 Lt (ir tai draugelis nuolaidą gerą darė, nes pardėj stovėjo apie ~580 Lt), atiduočiau už kokius 150 Lt, kaina dar derinama.

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 12:58 #6767

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
HEVY tai kiek suprantu turėtų būti greitesnės akcijos. Manau kad cralusso suf paplavokams plukdyti gal būtų ir nieko. Žodžiu kai galėsi išsamiau parašyk duomenis. Gal priglausčiau :bye:

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 13:07 #6769

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Šiandiena dar papildžiau keliais palavokais savo arsenalą ir visai patiko lipnūs diželiai transportuojamoms meškerėms surišti
Srovinės
1-2.5gr
2-4gr
3-2,5gr
Stovinčiam vandenėliui
4-2gr
5-3gr
6-5gr

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 13:12 #6772

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Audriau pirma plūdė srovėj nelabai tinka,nes srovė skandins,o jei nedakrausi,nebus jautrumo

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 13:15 #6775

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Pirmoji skirta užutekiuose nes ten kartais sūnus mėgsta pakapoti smulkme tai ten srovė labai silpna. Su panašia ir anksšiau žvejojo o stiprioje srovėje aišku jai ne vieta. :bye:

Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 13:25 #6780

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
Pirmoji skirta užutekiuose nes ten kartais sūnus mėgsta pakapoti smulkme tai ten srovė labai silpna. Su panašia ir anksšiau žvejojo o stiprioje srovėje aišku jai ne vieta. :bye:
Tikra tiesa

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-12 17:42 #6853

• Joškė
  • Joškė avataras
  • Pradedantysis
  • Je
  • Žinutės: 238
  • Gauta padėkų: 14
Pagal mane tai 2-3 nr.srovei tiks o kitos nelabai,vagleriukai irgi geriau "balose",bet nesvarbu,kiekvieno skonis yra jo valia.
Dėl mačiukų sakyčiau,kad 4,5 yra geriausias variantas.O jei gautum 4,5 su intarpu būtų idealu.Sakykit ką norit ,bet kuo ilgėja kotas tuo jis sunkėja.Žinoma jei pinigai keturženkliai- kita kalba.Su balonke man buvo vargas nes nuo dažno slankiojimo nulūžo net viršūnės net du kartus,kol radau tinkamas vienas vargas.Žinoma pakeisti nesunku,bet aš jau pas.Turiu 7 m.bet su ja gaudau kršis sėkliuose, patogiai įsitaises,tai dar nieko,ir tų žūklių būna ne daugiau kaip 3-4 per sezoną.Kitiems atvėjams 4,5 mačiuko mano poreikiams pilnai gana.
Dėl dirželių,tai be sagtelių man geresni pasirodė,paprasčiausias dirželis su lipuku,paskutiniu metu perku gumeles ir jomis tvirtinu.
Jei gaudai ne tą kas kimba,tada nekimba
Paskutinis taisymas: 2011-02-12 17:48 nuo Joškė.

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-13 06:54 #6879

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Na pagaliau dar vienas žmogelis apie savo pastebėjimus parašė :good: :clap: o ką,kitiems su įrankiais viskas tvarkoj?Jei kas kur nusvilot irgi rašykit,kam tom pačiom pėdom vaikščiot,reikškit savo nuomones,o ne tik komentarus skaitykit {čia aš parašiau tiems,kas mus tik skaito,o nuolatiniai forumiečiai nekreipkit dėmesio}

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-13 07:28 #6883

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas parašė:
Na pagaliau dar vienas žmogelis apie savo pastebėjimus parašė :good: :clap: o ką,kitiems su įrankiais viskas tvarkoj?Jei kas kur nusvilot irgi rašykit,kam tom pačiom pėdom vaikščiot,reikškit savo nuomones,o ne tik komentarus skaitykit {čia aš parašiau tiems,kas mus tik skaito,o nuolatiniai forumiečiai nekreipkit dėmesio}

Dolcas, bijau rašyti nes galiu būti vėl nesuprastas.Matai aš kaip peradedantis tai visas meškeres dedu į atskirus dėklus po vieną ir poto dar į tūbas, o į krūvą tai tik pamidorų kuoliukus surišu ir žiemai padedu į sandėliuką

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-13 08:11 #6889

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Visai be reikalo, Siguti, bijai. Savo nuomonę išsakyti būtina, tik nereik jos už pvz. statyt. Neimk gyliai į širdį tuos "nesupratimus", nors tavoji ir didelė ir kilni, bet ne šiukšlių dėžė juk. :) Kai daug žinai, tai noris ir daug pasakyt. Na, papuola kad padaugini, na, ir kas? Tragedija? Jokios. :cooll: Pasaulis nenugriuvo, o va, sustabdei postus... :unsure: kažkaip bent jau man trūksta tavo "pamokėlių"... Aš tai galiu atsiprašyt, jei savo žodžiais tavo mintis pristabdžiau. :blush: Kita vertus tu - senas forumų liūtas. :evil: Žinai, kad gyvai kalbant to "nesuprastas" neįvyktų, tai kam į galvą imi? Rašyk, patark, bet ne per pievarta ir be pašaipos. :good:
Žodžiu, KAS ČIA PRIEŠ MUS SU SIGUČIU? B) :uj: :cooll:
Nu, va, dabar tai bus....:blush: Gerai, Siguti, kad mūsų svorio kategorijos ne iš lengvųjų... į 200kg turėtų neblogai susibraižyt...:sokis: :cheer:

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-13 08:57 #6892

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
As turejau maciuka 4.2 bet pasirode trumpokas db turiu 4.5 tai labai lipo prie rankos ir lengvutis, kazkaip manau su ilgesniu jau but ir nesmagu- 4.5m optimalus varijantas.:good:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Viskas, kas susiję su plūdine žvejyba 2011-02-13 09:16 #6895

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
4,5 matchas man taip pat labiausiai kol kas prilipo prie rankos. Jautrus lengvas ir daugeliu atvejų universalus. Net pati lengviausia bolonkė manau to malonumo nesuteiks kokį patiri žvejodamas matchu, bet bolonkė praverčia tam tikrose žūklės salygose, tad matcho malonumą tenka iškeisti į būtinybę žvejoti bolonke.

......Taip Siguti, pasaulis tikrai nesugriuvo. Nesusipratimų nebūtų jei diskusija vyktų prie :alus:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.055 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top