Dolcas parašė:
Šiaip aš nelabai suprantu kai kurių pasisakymų.Tegul neužpyksta kai kurie dalyviai,bet ne viename pasisakyme įžvelgiu grynai reklamą,kuri šiame tinklapyje kiek suprantu yra draudžiama.Jei taip galima,tada aš daug ko prirašysiu ir prisireklamuosiu.Prašyčiau tinklapio adminų paaiškinti plačiau,kaip jie supranta reklamą?Aš aišku nieko prieš neturiu prieš tokius pranešimus,bet perskaitęs forumo sąlygas,stengiuosi reklaminio pobūdžio žinučių nerašyti.Aišku,be paminėjimo vieno ar tai kito produkto pavadinimo parašyti niekaip nepavyks,bet kai skamba žodžiai "paskubėkit",tai čia jau tikra reklama.Aš kiekvieną dieną galiu Kėdainiečiams parašyti ,"Liko 2 rapala vobleriai,paskubėkit,nes neliks"

Manau reklamos pobūdžio atitinkančias žinutes reiktų kažkaip kitaip skirstyti,ar kažką panašaus.
Hm, kaip cia pakomentavus tavo pasisakyma

Pirmiausia reiktu turbut suvokti temos savoka "zukles prekiu parduotuves"..ka mes cia berasytume, ar girtume, kad gerai aptarnauja, kad duoda nuolaidas ar kad yra tokiu ar tokiu prekiu, visada paminesime ir parduotuves pavadinima bei adresa..automatiskai bent kokiu atveju, tai jau bus galima traktuoti kaip reklama.
Kitas dalykas, jei kazkas parase, kad i tokia ar tokia parduotuve uzveze tam tikru prekiu, kurios yra deficitines, kuriu gal but pakankamai sunku gauti, tai nematau nieko blogo, si informacija manau pravers daugumai zveju

Na ir be to "zukles kodas" sekmingai reklamuoja musu tinklapi per daug nieko is musu neprasydamas, tai kartas nuo karto priminti apie save, manau turi pilna teise

Reziumuojant, mano akimis si tema tam ir skirta, kad girtume, peiktume, apsneketume zukles reikmenu parduotuves. Taip pat nematau neiko blogo, jei atsiras zinute, pranesanti apie kazkokiu deficitiniu prekiu atsiradima, ar ispardavima. Beabejo, jei bus pradeta kiekviena diena rasyti, kaip Dolcas minejo, kad liko 3 vobleriai, liko 1 vobleris... tai jau bus nelogiska ir netoleruotina.