Sveiki vyručiai, štai dabar 19,50 val., žiūriu kaip lošia L.R. ir gurkšnuoju

užsikąsdamas stinta, kuriuos parsivežėm 7kg. be to dar 1 kg. plekšnių.
Dabar pagal savo stilių, viskas iš pradžių. Vakar t.y 01.23 16,30 sumetam sistemas smiltynės marių vandenin, ant kabliukų strimelė [ važiuojant buvom Šilainių turguje ir nusipirkom- vieną stintą, vieną strimelę ir vieną kuoją]. Kaimynas iš kairės sako; negerą, ręk karpio, mes neturim, tačiau ir ant strimelės kimba. Keičiam tai stintą, tai kuoją ir nelabai koks didelis skirtumas. O štai kaimynas iš dešinės- traukia žymiai sėkmingiau už mus. Klausiam, kaip, ant ko ir t.t. ir gavom atsakymą- ant kiaulėnos žalio[nevirto] lieso kumpio

, Nijolė tuoj deda[ kaimynas sušelpė], aš konservatoriškai toliau dedu kuoją. Nijolė dvi št., aš vieną, tada ir aš už kumpio porcijų ir prasidėjo dupliai ir trajakai. Tai dabar kai važiuosim stintų- visada šviežios kiaulienos kumpio vešimės. Žuvavom iki 23 val. , paskui truputį pavargom, išalkom, {nevalgėm, laukėm Čebo, Žiupkos], taip sakant likau ir alkanas ir blaivus

]. Nutarėm pailsėję ryte vėl tęsti žaidimą su stintom, tačiau 7 val. pamačiau marias po ledu ir nešant ižą, stintų žūkliai kaput.
Susirinkom šmutkes ir į Palangą ant tilto paplekšniauti. 12 val. jau sumestos sistemos ir pirmieji kibimai, tačiau tai buvo stintos, vieną Nijolei pasisekė pakirsti, pasisekė iš viso surinkti 1 kg. nedidelių plekšnelių[viena per visą petelne]. Vietiniai žvejai sakė, kad dabar nuo Palangos tilto, kai užsidega šviestuvai, sėkmingai gaudo stintas metant į Klaipėdos pusę, o į Šventosios pusę "gaudo" keselininkai.
Tai tiek įspudžių iš šios mūsų išvykos į pajūrį. Jei ne ižas, būtume dar šiandien likę Smiltynėj prie stintų iki rytojaus. Dabar šiam rudeniniui sezonui sakom atia iki sekančių metų. Tikimės kur nors dar su balalaikom "pagroti", gal bus vistik ledo, nes 02.12 išvykstam pas hansus iki gegužės. Tai tiek, jei moderatoriams nelabai, tai ištrinkit, gal per daug užėmiau vietos.