• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Stinta

: Stinta 2012-01-21 14:46 #41965

• Robkė
  • Robkė avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 3
o kas šiandien girdėt apie stintas? :ice: :sokis:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Stinta 2012-01-21 19:18 #42038

• Egiuša
  • Egiuša avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 211
  • Gauta padėkų: 29
Buvau nulėkes prie kruizinių apie 16val. vietų pilnai buvo, dauguma sėdėjo danges pusėj, prie vieno priėjes paklausiau tai 41 štuka turėjo nuo ryto. Smiltynės pusei žvejų matėsi nemažai. :fishing:

: Stinta 2012-01-21 22:21 #42051

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
katik is stintu medziokles! is po vakarykscio kliovo ir siandienos pletku su vietom prastai buvo,galim sakyt beveik visa krntine uzimta,srove is mariu,vejas pietu ir nemalonus :nu: smiltynej nieko gero tai apie 19 h. varem i Klaipedos puse,prie seno kelto kabaliojosi,bet jau susale buvom tai vaziavom namo apie 23-30 h. nieko gero,vakarienei pasmaguriaut :eat:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Jums padėkojo šie nariai: Gintaras, ANRI, Dolcas, fox, Megėjas, Vaidas48

: Stinta 2012-01-22 09:09 #42089

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Katik ir mes grizom is agurku meddziokles :angry: reportazo nebus :angry: nes nervai nelaiko,pagauta 62stintos :angry: 1,6kg :angry: ,atvykus i vieta,jau mums MEISTRAS buvo uzemes vietas,jie is po nakties normas buvo pasigave,o mums deje nepasiseke,nu bet nieko nepakeisi,yra buve ir blogiau,dekui MEISTRUI uz pazinti,ir uz vieta :cooll:
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!
Jums padėkojo šie nariai: Gintaras, ANRI, Dolcas, tukas, Vaidas48

: Stinta 2012-01-22 12:38 #42112

• Gintaras
  • Gintaras avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 72
  • Gauta padėkų: 43
Radai del ko nervuotis ,vakarienei pasigavai ar neuztenka.

: Stinta 2012-01-22 16:20 #42155

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tip tu teisus,bet kaip maciau ir girdejau kiek visi pagavo is vakaro,ir ant kokio kliovo mes uzsirovem,tai patikek nefaina tikrai.

: Stinta 2012-01-22 16:50 #42158

• Meistras
  • Meistras avataras
donce999 parašė:
Tip tu teisus,bet kaip maciau ir girdejau kiek visi pagavo is vakaro,ir ant kokio kliovo mes uzsirovem,tai patikek nefaina tikrai.
Donatai nenusimink tikrai aš išvažinėjau visą mėnesį, o užsiroviau tik kartą , jau tokia ta stinta yra niekada nežinosi kada jai užeis :)

: Stinta 2012-01-22 18:06 #42187

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Taip viskas suprantama,cia gal biski per ziauriai issireiskiau,viskas OK! :cooll:
Jums padėkojo šie nariai: Meistras

: Stinta 2012-01-23 06:47 #42230

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Nijolė pjausto lašknus, deda į stiklainį agurkų, citrunufkė paruošta, einu į garažą, kraunu amuniciją ir apie 11 val. pajudam į Klaipėdą-į Smitynę-viešbutį Palva ir ten nusileidus laipteleis, merksim stintų sistemėles. Planuojam "mirkyti" iki trečiadienio. Iki.

: Stinta 2012-01-23 07:18 #42232

• kestas
  • kestas avataras
  • Pradedantysis
  • Rytooo bus geriau...
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 71
Kaip TUKAS parašė, tai penkt-šeš. super :lol: .Bet šeš-sekm. du ekipažai ir vienam iki 20vnt., na o kitas lindo į jachtklubą tai iki 3val.po 3-4kg. na o paskui žemė su dangum pradėjo maišytis tai namo... Man tai penk-šeš. priėjo briedukė ir atsigulė prie generatoriaus(prie išmetimo) ir guli tikriausiai norėjo :joint: . Po kai kurio laiko jau tikriausiai ji apsirūkė DDDDDD. ir pradėjo su priekine koja paliai generatorių kapstyti, na tada jau juokas neėmė :S . tai šiaip ne taip su batono riekute aš ją nuviliojau. Šalimais kaimynas buvo dideli :nu: ''gerbėjai'' generatorių, tai net vienas garsiai džiūgavo,kad losiukas užvers mano generatorių, nors triukšmo nuo jo buvo daugiau negu nuo mūsų visų generatorių( :evil: :drink: papuolė). Senai taip smagiai nežvejojau stintų :sokis:

: Stinta 2012-01-23 07:28 #42235

• Meistras
  • Meistras avataras
kestas parašė:
Kaip TUKAS parašė, tai penkt-šeš. super :lol: .Bet šeš-sekm. du ekipažai ir vienam iki 20vnt., na o kitas lindo į jachtklubą tai iki 3val.po 3-4kg. na o paskui žemė su dangum pradėjo maišytis tai namo... Man tai penk-šeš. priėjo briedukė ir atsigulė prie generatoriaus(prie išmetimo) ir guli tikriausiai norėjo :joint: . Po kai kurio laiko jau tikriausiai ji apsirūkė DDDDDD. ir pradėjo su priekine koja paliai generatorių kapstyti, na tada jau juokas neėmė :S . tai šiaip ne taip su batono riekute aš ją nuviliojau. Šalimais kaimynas buvo dideli :nu: ''gerbėjai'' generatorių, tai net vienas garsiai džiūgavo,kad losiukas užvers mano generatorių, nors triukšmo nuo jo buvo daugiau negu nuo mūsų visų generatorių( :evil: :drink: papuolė). Senai taip smagiai nežvejojau stintų :sokis:
Tai jei kaimynui generatorių po ausį uždėjai tai laaabai super būna :nu: , o dar mačiau prie senos perkelos tokį atvejį, žvejoja chėbra kur įplaukia keltas , iš abiejų pusių žvejoja žvejai , vienoje pusėje vienas žvejys įsijungęs chalogeną ir tiesiai į akis kitiems žvejams kitoje pusėje uch kaip smagu manau vargšams buvo :box: , O jei rimtai jei atsivežat didelius traktorius tai ir statykite už 25 metrų :good:
Paskutinis taisymas: 2012-01-23 07:29 nuo Meistras.

: Stinta 2012-01-23 07:43 #42238

• kestas
  • kestas avataras
  • Pradedantysis
  • Rytooo bus geriau...
  • Žinutės: 165
  • Gauta padėkų: 71
meistrui. Tai ir vežiesi prailgintoją kad kaimynam kuo mažiau ''kenktum'', na ir pas mane tik 700W traktoriukas, tai ne tanklaivis ,tai ir garsas nedickas, na ir paskui dar užtvarėlę iš šiukšlių maišo padariau , na kaip ir juokas ima, kad labiausiai nepatenkintas per alkoholio poveikį, daugiau decibelų davė :ikio: Bet nuo 500W šviesa nepalyginamai geresnė, nei nuo akumu varomo ar ksenono,halogeno.

: Stinta 2012-01-23 07:55 #42239

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
ANRI parašė:
Nijolė pjausto lašknus, deda į stiklainį agurkų, citrunufkė paruošta, einu į garažą, kraunu amuniciją ir apie 11 val. pajudam į Klaipėdą-į Smitynę-viešbutį Palva ir ten nusileidus laipteleis, merksim stintų sistemėles. Planuojam "mirkyti" iki trečiadienio. Iki.
Gal ir susitiksim :) siandien vakare taip pat jamsiu stinta, tik nezinau ar i smiltyne kelsiuosi, ar kruizini terminala siaubsiu :evil:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: Stinta 2012-01-23 07:59 #42240

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Koke padėtis KM. ar neneša ižo, ar dar kokio š..?

: Stinta 2012-01-23 08:01 #42241

• Meistras
  • Meistras avataras
kestas parašė:
meistrui. Tai ir vežiesi prailgintoją kad kaimynam kuo mažiau ''kenktum'', na ir pas mane tik 700W traktoriukas, tai ne tanklaivis ,tai ir garsas nedickas, na ir paskui dar užtvarėlę iš šiukšlių maišo padariau , na kaip ir juokas ima, kad labiausiai nepatenkintas per alkoholio poveikį, daugiau decibelų davė :ikio: Bet nuo 500W šviesa nepalyginamai geresnė, nei nuo akumu varomo ar ksenono,halogeno.
Kestai suprantu aš tik juokauju :lol: :good:

: Stinta 2012-01-23 08:04 #42243

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
mes irgi turejom ta generatoriaus apsaugini (briedi) :cheer: irgi baldielino prie gluso :cheer: vakar draugelis buvo prie seno kelto tai ~22 h. ~30 stukiu turejo,dabar skmbinu-nekelia,turbut per nakti pasiliko,miega dabar. As biski apsirgau tai nevarau dabar :angry: :evil: :nu:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Stinta 2012-01-23 08:06 #42245

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Orai ne kokie nusimato ir sniego ir šaltuko, aš ko gero susilaikau, namie šlitoj trobelėj ar kur nors ant ledo :drink:
plius dar kompanijos nėra, dirba visi
Paskutinis taisymas: 2012-01-23 08:14 nuo Lydeka.

: Stinta 2012-01-23 08:15 #42247

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Orai ne kokie nusimato ir sniego ir šaltuko, aš ko gero susilaikau, namie šlitoj trobelėj ar kur nors ant ledo :drink:
Tai va blyn, jeigu vakare kaip rodo dar pašals, tai bus viskas .

: Stinta 2012-01-23 08:20 #42249

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Ko gero teks laukti kol Nemune pavasarį pasirodys, ar Rusnėje nuo ledo. Šaltuką bent pora savaičių į priekį žada.

: Stinta 2012-01-23 08:30 #42253

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Lydeka parašė:
baubas parašė:
Ko gero teks laukti kol Nemune pavasarį pasirodys, ar Rusnėje nuo ledo. Šaltuką bent pora savaičių į priekį žada.
Tai va dar pora dienu to saltuko klp nebus, tad reikia jamti kol nevelu..o siaip tai sakyciau labai protingai mastai Algi, lai ir kiti is visu lt kampeliu taip masto, kad nera ko cia vaziuoti, tada nebus problemos mums vietiniams su vieta :D
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.265 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family