• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Stinta

: Stinta 2012-01-09 12:54 #39717

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
ne,apie mola nieko negirdejau. o kam tau tas molas? :unsure: juk yra galimybe patogiai zvejot ir pasigaut kaip kam pasiseka... Kam ant to molo karstytis ir rizikuot kojas issisukinet :unsure: ir be to ant vejo zvejot. Strimele tai taip tik nuo molo,bet stinta :unsure: o jei iki 21-22 h. gaudysi tai manau pats tas nes kiek teko but mazdaug 17-30 h.-20 h. pats kliovas jei kimba o paskui tik pavienes,bet ir is ryto kol tamsu manau imsi,bet diena tai manau nekas bus :unsure:

Katik gryzau is terminalo,buvau nulekes apsiuostyt kas kaip,bet shtilius nieks nieko,visiskas nulis. dar uzsukau i zveju koluki aki uzmest tai kuoju yra porcijom ir zveju pilnas kampas,kol pasivaiksciojau neteko matyt,kad istrauktu,bet kibiruose turejo.
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, fox

: Stinta 2012-01-09 14:07 #39722

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Planai po truputį keičiasi, didelė tikimybė, kad atvažiuosiu rytoj po pietų ir būsiu per naktį, dabar viskas derinama, nes šiąnakt dar ir dirbu.

: Stinta 2012-01-09 16:41 #39731

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
na va o aš jau kaip ir pasiruošęs stintoms :uj: sistemos surištos viskas sudėta beliko citrinufkės išsispaust ir pirmyn :uj: bet dar tik pirmadienis :S

: Stinta 2012-01-09 19:32 #39758

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Megėjas parašė:
na va o aš jau kaip ir pasiruošęs stintoms :uj: sistemos surištos viskas sudėta beliko citrinufkės išsispaust ir pirmyn :uj: bet dar tik pirmadienis :S
Mėgėjas jei laisvas rytoj vakare apie 18-19 valanda ,varom pas mane į garažą sistemų rišti , išmokysi kaip rišti :good:

: Stinta 2012-01-09 19:36 #39759

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Drąsiai galėsiu ;) pamokiti nors pats pradžiamokslis :blush: bet sisirišau kaip kad chebra patarė tik kitaip nei siųlė patobulinau ir gavosi manau dar geriau nu savaitgali pabandysim jei oras leis ;)

fox parašė:
Megėjas parašė:
Mėgėjas jei laisvas rytoj vakare apie 18-19 valanda ,varom pas mane į garažą sistemų rišti , išmokysi kaip rišti :good:

: Stinta 2012-01-09 20:06 #39767

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Megėjas iš kur kuojių gausime , o parduotuvėse kaip būna ant ledų padėtos tos netinka? :f:

: Stinta 2012-01-09 20:11 #39768

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Aš bandysių penktadienį prilupti :fishing: ir karosu dar paimsiu jei kibs sakė ir ant jų ima o jei nepagausiu tai vyrai blyn čiuopsim septinkes prieš lėkdami i Klaipėda visi nuruksim į bublius ir prismeiksim ten ju ar ne taip ;)
fox parašė:
Megėjas iš kur kuojių gausime , o parduotuvėse kaip būna ant ledų padėtos tos netinka? :f:

: Stinta 2012-01-09 20:15 #39770

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Megėjas parašė:
Aš bandysių penktadienį prilupti :fishing: ir karosu dar paimsiu jei kibs sakė ir ant jų ima o jei nepagausiu tai vyrai blyn čiuopsim septinkes prieš lėkdami i Klaipėda visi nuruksim į bublius ir prismeiksim ten ju ar ne taip ;)
fox parašė:
Kažin ką Kolia apie tai galvoja.

: Stinta 2012-01-09 20:25 #39772

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
varykit sestadieni is anksto ryto,o tai vietos negausit,blyn kaip as noriu lekt,bet neiseina si savaitgali :( :angry: :angry:

: Stinta 2012-01-09 21:27 #39774

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
jokiu budu nepirkit is parduotuves ar turgaus zuvies ant porciju,nes kai pradesi pjaustyt ir rezultate gausis farshas nes tik vienas velnias tezino kokio jos senumo,o ypac kuoja juk jos niekas masiskai neperka ir sviezios negausit tai ji ir dziuna ant tu ledu padetos. Yra teke nusipirkt parduotuveje net su kvapu :nu: Nebent dar gyva karpiuka prigriebkit :yes:

: Stinta 2012-01-10 06:16 #39783

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
tukas parašė:
jokiu budu nepirkit is parduotuves ar turgaus zuvies ant porciju,nes kai pradesi pjaustyt ir rezultate gausis farshas nes tik vienas velnias tezino kokio jos senumo,o ypac kuoja juk jos niekas masiskai neperka ir sviezios negausit tai ji ir dziuna ant tu ledu padetos. Yra teke nusipirkt parduotuveje net su kvapu :nu: Nebent dar gyva karpiuka prigriebkit :yes:
Gryna Tuko tiesa. Praitą gartą nusipirkau iš Norfos atvėsintą kuoją nuo ledukų :evil: ,praėjus porai valandų norėjau porcijų pasipjaustyti, o jop..... smarvelė kad net aukštielneką metą :uj: Na išpjoviau files , naudojau, kibo, bet labai prastai laikosi ant kablio. "IKI" parduotuvėse būna gabaliukais supjaustyto šviežio karpio, kaina didelė, bet porcijom :good:

: Stinta 2012-01-10 07:47 #39789

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Tai faktas kad jos ten sudėtos velniai žino kiek laiko prabūna :unsure:

: Stinta 2012-01-10 07:55 #39790

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Na Česlovai ar jau ruošiesi, nepamiršk signalizatorių, 3 paimk. Man iš po naktinės kažko sunkiai mąstosi :zip: , įtariu ką nors pamiršiu :angry:

: Stinta 2012-01-10 07:56 #39791

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
apie kokius signalizatorius šnekat ? :unsure:
Lydeka parašė:
Na Česlovai ar jau ruošiesi, nepamiršk signalizatorių, 3 paimk. Man iš po naktinės kažko sunkiai mąstosi :zip: , įtariu ką nors pamiršiu :angry:

: Stinta 2012-01-10 08:35 #39794

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Megėjas parašė:
apie kokius signalizatorius šnekat ? :unsure:
Lydeka parašė:
Ant fyderio galo blyksintis kibimo indikatorius.
Važiuodamas ruoštis užsuksiu ir nupirksiu.

: Stinta 2012-01-10 14:29 #39816

• zvejyskolia
  • zvejyskolia avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 508
  • Gauta padėkų: 669
fox parašė:
Megėjas parašė:
fox parašė:
Kažin ką Kolia apie tai galvoja.
palaikau megeja :good:

: Stinta 2012-01-10 14:58 #39817

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
:good:

: Stinta 2012-01-10 17:25 #39830

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
ar yra kas siandien is prieteliu ant stintu? Oj bl prisilups :uj: :yes: stinta siandien shniokshia :cooll: skambinau ne vienam,neturi laiko kalbet :) as siandien visa diena prie tevo audi prasiruriruri... tai jau siandien nevarysiu,bet rytoj varau :uj: ir aisku nekibs :unsure: :cheer: :cheer: :lol:

: Stinta 2012-01-10 17:37 #39831

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Girdėjau ir aš tapati kad kibirais :hub: šiandien eina :f: blyn kaip tau baltai pavydžių kai esi vietinis :) na mes vis planuoja šeštadieniui bet gismeo tai drigina vėjas 11m/s ir sniega praneša :angry: galėčiau ryt artvarys bet vienam tai žinai finansiškai neapsimoka :S

: Stinta 2012-01-10 17:54 #39834

• Egiuša
  • Egiuša avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 211
  • Gauta padėkų: 29
Bandau draugeliui prisiskmbinti nekelia rago, galvojau kad jau komoj reiškias stintas lupa. Jei prisiskambinsiu parašysiu.
Jums padėkojo šie nariai: tukas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.063 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family