Kada tai ir aš negalėjau vartoti vytintą žuvį su viduriais,na,o dabar nebegaliu suprasti,kaip galima vartoti ją jau išvalytą,nebent atskirą rūšį.Smulkią lietuvišką žuvį-vytinu tiesiog palaikius ją parą druskoje.Stambesnę-iki savaitės ar dar ilgiau,po to-numirkau vandenyje ir padžiovinu jau lauke(geriausia-jog ji gautų skersvėjį,bet tik pavėsyje).Kada jau žuvis pakankamai pasiėmė druskos(čia jau kiekvieno individuali veikla)ją kabinu aukštyn galva-moteriškoje pėdkelnėje,nes tokiu būdu neišbėga žuvytės riebaliukai ir nepasiekia musės

Na o tada jau be gaileščio

Kas esate tai darę-tikriausia suprantate,jog aprašyti tai-kiek sunkoka.Reikėtų visą šį reikalą tiesiog stebėti ar pamatyti.Nors tai tikrai nėra sudėtinga.
P.S. ir nebūtinai reikia turėt medines statines(nebent brakonieriai esate)
pakanka ir papraščiausių puodų-gilesnių indų.