Šaltam rūkymui 1 m vamzdis tikrai bus trumpas, manyčiau apie 3 metrus reiktų daryt, bet ir tada kūrenant reikia budėt ir neužkaitint. Šalta rūkymas yra kai rūkykloje būna apie 27-29 laipsniai, kitu atveju žuvis jau kaista, išbėga riebalai. Plastmasę išimti būtina, nes bet kokiu atveju šylant ji skleis kvapą. Be ti šaldytuvo gumas durelių nuėmus bus dideli plyšiai tarp korpuso ir durelių. Mėginau tą daryt pats, bet senas šaldytuvas stovi dabar už ūkinio be naudos. Aš pats darysiu rūkyklą iš senos elektros spintos, šaldytuvą atšaukiau. O toliau bandymų ir patirties rezultatas. Sūdyt taip pat patarčiau sūryme, prieskoniai jau pagal kiekvieno skonį

Tad sėkmės eksperimentuojant ir jei kas pavyktų prašytume foto į eterį