• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Rūkykla iš seno šaldytuvo

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-06 12:14 #113326

  • Mino
  • Mino avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
Sveiki. Konstruoju žuvies rūkyklą iš seno šaldytuvo. Pakura bus atskirai lauke (krosnis) tada vamzdis 1m iki rūkyklos dėžės ir šaldytuve rūkykla. Šaldytuvų vidus visų iš plasmasės.Klausimas: Tai ar reikia išpjauti plasmasines sieneles iš šaldytuvo tam, kad rūkinant žuvis neperiimtų plasmasmės kvapo visų nuodingų medžiagų? O gal nieko neatsitiks? Antras klausimas: Kokio ilgio turi būti vamzdis, kad būtų šalto rūkymo? 1m ilgis, koks bus rūkymas? Paprastai prekybvietėse pagrinde žuvį pardavinėja karšto rūkymo. Apie sūdymą. Girdėjau, kad kai kas jos nesūdo, o mirko sūriam vandenį (rasale) barsto pipirais ir česnaku ir rūkina ir būna nerealiai skanu. Tik skirtinga kažkoki laiką mirko skirtingai žuviai, nežinau to. Pasidalinkim mintim ir patirtim. Gero pokalbio visiems!
Paskutinis taisymas: 2016-03-06 12:18 nuo Mino.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-06 15:57 #113329

  • Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Šaltam rūkymui 1 m vamzdis tikrai bus trumpas, manyčiau apie 3 metrus reiktų daryt, bet ir tada kūrenant reikia budėt ir neužkaitint. Šalta rūkymas yra kai rūkykloje būna apie 27-29 laipsniai, kitu atveju žuvis jau kaista, išbėga riebalai. Plastmasę išimti būtina, nes bet kokiu atveju šylant ji skleis kvapą. Be ti šaldytuvo gumas durelių nuėmus bus dideli plyšiai tarp korpuso ir durelių. Mėginau tą daryt pats, bet senas šaldytuvas stovi dabar už ūkinio be naudos. Aš pats darysiu rūkyklą iš senos elektros spintos, šaldytuvą atšaukiau. O toliau bandymų ir patirties rezultatas. Sūdyt taip pat patarčiau sūryme, prieskoniai jau pagal kiekvieno skonį :eat: Tad sėkmės eksperimentuojant ir jei kas pavyktų prašytume foto į eterį :good:
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: fanas

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-06 16:32 #113330

  • fanas
  • fanas avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
Ramas02 parašė:
Подробнее на сайте: http://mending-house.ruhttp://samodelnaya.ruhttp://sdelaisebe.ruhttp://hold-house.ru http://investment-money.ruhttp://stroi-rukami.ruhttp://poleznii.ruhttp://lavandamd.ru http://grand-construction.ru http://samodelnii.ru http://pro-nedvijimosti.ruhttp://samodelkami.ruhttp://build-dwelling.ru
http://grand-builder.ruhttp://samodelkinov.ru
Šaltam rūkymui 1 m vamzdis tikrai bus trumpas, manyčiau apie 3 metrus reiktų daryt, bet ir tada kūrenant reikia budėt ir neužkaitint. Šalta rūkymas yra kai rūkykloje būna apie 27-29 laipsniai, kitu atveju žuvis jau kaista, išbėga riebalai. Plastmasę išimti būtina, nes bet kokiu atveju šylant ji skleis kvapą. Be ti šaldytuvo gumas durelių nuėmus bus dideli plyšiai tarp korpuso ir durelių. Mėginau tą daryt pats, bet senas šaldytuvas stovi dabar už ūkinio be naudos. Aš pats darysiu rūkyklą iš senos elektros spintos, šaldytuvą atšaukiau. O toliau bandymų ir patirties rezultatas. Sūdyt taip pat patarčiau sūryme, prieskoniai jau pagal kiekvieno skonį :eat: Tad sėkmės eksperimentuojant ir jei kas pavyktų prašytume foto į eterį :good:

:vooo:

Ramūnai,aš tai sūdau sausai , ir visai nieko gaunasi. Reikėtu pabandyti sūryme, kiek dedi druskos ir koks kiekis vandens?
Paskutinis taisymas: 2016-03-06 16:37 nuo fanas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-06 16:39 #113331

  • Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
fanas parašė:
Ramas02 parašė:
Šaltam rūkymui 1 m vamzdis tikrai bus trumpas, manyčiau apie 3 metrus reiktų daryt, bet ir tada kūrenant reikia budėt ir neužkaitint. Šalta rūkymas yra kai rūkykloje būna apie 27-29 laipsniai, kitu atveju žuvis jau kaista, išbėga riebalai. Plastmasę išimti būtina, nes bet kokiu atveju šylant ji skleis kvapą. Be ti šaldytuvo gumas durelių nuėmus bus dideli plyšiai tarp korpuso ir durelių. Mėginau tą daryt pats, bet senas šaldytuvas stovi dabar už ūkinio be naudos. Aš pats darysiu rūkyklą iš senos elektros spintos, šaldytuvą atšaukiau. O toliau bandymų ir patirties rezultatas. Sūdyt taip pat patarčiau sūryme, prieskoniai jau pagal kiekvieno skonį :eat: Tad sėkmės eksperimentuojant ir jei kas pavyktų prašytume foto į eterį :good:

:vooo:

Ramūnai,aš tai sūdau sausai , ir visai nieko gaunasi. Reikėtu pabandyti sūrime, kiek dedi druskos ir koks kiekis vandens?

Sūrymui darau pilnai prisotintą druskos tirpalą. Vandens kiekis aišku priklauso nuo žuvies kiekio. Sūdydavau ir aš sausai, paskui nuplaudavau, kad nenubaltų. O mirkinu irgi kokia žuvis, kokie dydžiai. Džiovinimui dvi paras kažkur, o rūkinimui gal valandą ar pora jei karšiukai palei kilą.
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: donce999, fanas

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-07 13:51 #113339

  • Mino
  • Mino avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
Plasmases islupsiu visas butinai. Jai kur reikes idėsiu skardą. Tas 1m vamzdžio karštam rūkymui užtenka ar trumpint? Paprastai žuvis ir rūkinama karštam rūkinime? Kaip jūs rūkinat? Labai geras pasirinkimas Ramūnai sūrymas. Tik reikia laiką atrink žuvei skaniausia ir mažisu darbo
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-03-07 13:57 #113340

  • Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Mino parašė:
Plasmases islupsiu visas butinai. Jai kur reikes idėsiu skardą. Tas 1m vamzdžio karštam rūkymui užtenka ar trumpint? Paprastai žuvis ir rūkinama karštam rūkinime? Kaip jūs rūkinat? Labai geras pasirinkimas Ramūnai sūrymas. Tik reikia laiką atrink žuvei skaniausia ir mažisu darbo

Aš visad rūkinu karštu rūkymu, vamzdžio netrumpink, gali ir daugiau nei metras būt, mažiau budėt reikia prie rūkyklos kad nesudegint. Bent taip aš pats buvau anksčiau pasidaręs iš bačkos be dugno.
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-07-24 00:15 #114182

  • Mino
  • Mino avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
Mirkiau zuvi druskos tirpale valanda. Po isrukinimo valgant druskos labai truko. Kiek jus mirkot? Kas mirko!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Rūkykla iš seno šaldytuvo 2016-07-24 00:17 #114183

  • Mino
  • Mino avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 7
Mino parašė:
Mirkiau zuvi druskos tirpale valanda. Po isrukinimo valgant druskos labai truko. Kiek jus mirkot? Kas m irko!
Beja rukykla nesigavo is saldytuvo. Padariau is senos rusiskos persirengimo kabinos. Gavosi puikiai.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.121 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top