Keletas ispudziu is tos vietos,kur zuvies nera
Vakar diena ,tose vietose nusileido nemazas KIBKIT.LT desantas

Tadzius ,su sunum,Zulikas su DRaugu Rolandu,Simka ir jo uosvis ,Saulius 67,Audrius,Cebas ,Dolcas ,kuris dar ir dabar sturmuojsa nemuneli.
Kagi Zukle prasidejo,nuo plakiu kabinejimosi,ir keliu nedicku karsioku,kai staiga bats ir kitam gale petelne kak nada ,pavadelis 0,12 ,nepanachalinsi,po biskutuka ir jis jau krante,tiesa labai jau nenorejo lipt i ji ,stojosi skersai sroves,bet
Svarstykles parode
Salia sedimtiem vis nesiseke atsidaryt bet pagaliau Zulikui ir pavyko
Tuo tarpu parisu 1,7
taip pat parisu ir toki zuvina
Pakliuvo man dar ne vienas egzempliorius,kai tuo tarpu kiti

,Kadangi buvom anksti kelia,o ruosemes dar viena naktele nakvot,tai nuejau prigult,kai saldu miega isbaige kazkoks triuksma,o ten
Zulikas,kaip sakant man ant diziausios zuvies ikrete net 25 gr
Susirinkus visai saikai,atsidare visi ,Tiesa Simkai netoli kranto nuejo nebloga petelne ,galima spet galejo traukt drasis 2,5 kg,bet tai tik spejimas,aisku zubvi matem ,bet ...neatlaike pavadelis,tiesa sistemu ir kabliuku nespejom keist.Galima sakyt visas lesciu veiksmas vyko vakar ,siandien busvo paristi tik keli,viena istrauke mano sunus,kazkur apie kila,sos dienos lyderis Cebas 2,2,o mano 1,7 ,del pastarojo teko ir brist,nes jauciau,kad gerai pompuoja,o dasitraukus netoli kranto,isispyre kaip ozys ,tai sakau nubrides pendeli ispirsiu

,o uzkliuvimo priezastia buvo,kad uzsikabino nutraukta sistema,i dugna,bet pavyko istraukt

.Darvienas kurijozas buvo,kai nuejo keletas zuvelioku su visom sistemom,o buvau sugalvojes uzmest ant naktinio su pliomba,tai ziuriu neuzilgo kliovas,kertu yr ,nedidukas,istraukiu ir cia net juokas sueme,pasirodo uzkliuvo nutraukta sistema ,o ant jos karsiuks,nedickas,bet lescius

Taigi tai tiek ispudziu is tos vietos,kur ner zuvies

,Tikekimes Dolcas imes reportaza rimtesni,nes nieko daugiau neveike,kaip paparacino ,tiesa dar raisiojo sistemeles ir kabliukus
taigi kolektyvas ikii greitu,as dar i ta nekibos zona grisiu
Tiesa pyp,pyp nesikeikus

,per sita zukle sulauziau meskere ,o kas svarbiausia,kad tik antroj zuklej ji buvo naudojema,o luzo,ties ta vieta,kur isikisa virsunele

,pridaviau taisyt,gal sutaisys,gal sakau koks brokas buvo