Nuo prašvitimo bandžiau starkį rasti. Išmaišiau visas apylinkių gelmes

Starkių nulis, ne taip kaip prie Kauno

Vienintelė rimta paraiška į rimtą žuvelioką beigėsi atlinkusiu galvakabliu

Ir ką per brudą pardavinėja

Brudą ir pats nusipirkau nors visi kiti tvirti o tas vienas kažkoks iš "lydmetalio vielos"
Iš gelmių pavyko iškrapštyti tik visą glėbį ešerių, nemažai iš jų jau verti nuodėmės

. Starkiams pirktus "valgomus" reins guminukus rijo iki šaknų

Lauke liko tik galvakablio švinas, o visas apie 10cm skaniai "suvalgytas"

Kažin ar nepaspringo
Tokie ešeriokai man jau visai patiko, nebuvo jų labai daug bet prisirankioti įmanoma. Nerinkau šį kartą, bet ...
Na ir aišku kaip be silkučių

. Pradžioje skaičiavau, o paskui pamečiau skaičių

. Gal dešimt gal daugiau gal mažiau, bet tik tokios, tarp puskilio ir nepilno kilogramo

ten kur turėjo būti starkiai laikėsi tik jos ir padorūs ešeriokai, o starkių nėėė

....
Maišiau galimas starkines gelmes apie keturias valandas, kaitaliojau gumas, ekperimentavau bet vis tie patys ešeriokai ir silkutės. Neradau starkių ir šį kartą. Dar kartą mėginsiu ir jei trečias kartas pameluos, paliksiu šį reikalą ir gaudysim kasdieninę smulkmę- kasdieninę duoną

Pabaigoje užsidėjau mikriuką ir dar pamačiau po vienos duobės pakraštį. Smagu kai nors rainiukai smagiai kabaliojasi nes daugiau nelabai ką ir įmanoma pagauti. Tuščia kaip šulinyje.
ir tt.
Vietiniai žvejai irgi tik smulkias lydekutes "smaugia" gaila tik kad dauguma jų keliauja namo. Grįždamas susitikau du vietinius žvejoklius. Vienas dvi, kitas tris paėmią. Na tik viena iš jų apie kilą o kitos

Ir ką tu jiems padarysi....atsakymas, kas kad mažos, už tai kokios skanios

Oras pamažu šyla, tad pravažiuodamas pro savo seklumas sulėtinau, o gal jau pajudėjo kas nors, gal vaikšto seklumose....vis laukiu vis tikiuosi. Atostoų skaitliukas tai jau tiksi

Tai tiek žinių iš Nemunėlio mano apylinkėse. Nežinau kaip kitur aplinkui bet arti mano tėviškės kol kas ne stebūklai.